35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bo Ty dziewuchę będziesz mieć, a ja nie wiem.
Poprzednio faktycznie spalam nawet na biurku w pracy. I żarłam. Teraz gdyby nie test, to nawet te cycki jakos nie zwróciły mojej szczególnej uwagi. A wszystko przez tą zmylkę z bólami cycek od owulacji.moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoremi bety nie wiem czy bede robic bo w ostatnich ciazach robiłam i pieknie rosła a dziecko nie przezyło
zobacze co bedzie sie dalej działo czy nie dostane krwawienia to zapisuje sie odrazu do ginekologa. Reszta powiem tak: ciaza u mnie jest niepewna
moze to strasznie zabrzmi ale zostawiam reszte Bogu,losowi co kto woli !
i ze tak powiem moge wziac jedynie leki i czekac na rozwój sytuacji!
do tego teraz tez mamy Maciusiai znów moze to strasznie zabrzmi ale On jest bardziej pewny niz utrzymanie ciazy.
Bardzo bym chciała aby sie tym razem utrzymała ale cóz zobacze co powie lekarz ale tym razem juz z kliniki w Poznaniu! bede tam probowała sie umówic jak tylko sie szybko da!
do tego za tydzien mamy b.wazna wizyte w zwiazku z adopcja Maciusia i mam nadzieje,ze wszystko pójdzie po naszej myslidorbie, moremi, caffe, Zofia8, megan8, Bozia3, gosia7122, peppapig, macduska, kkisia, anna maria, Reni, Aasiula, Parka, SolarPolar, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInessa a wiesz ze tak bywa , zalatwiacie adopcje i za chwile bedziecie mieli wlasne dziecko
Trzymam wszystko co sie da
i jak najdluzej
no dobra jak mnie uspia to nie bede trzymac , ale po obudzeniu odrazu zacisne wsio od nowadorbie, inessa, caffe, peppapig, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inessa dzwon jak najszybciej do kliniki i sie umawiaj
tyle sie słyszy historii o adopcji i naturalnej ciazy i mam nadzieje ze tym razem tak i u was bedzie
Zaliczyłam drzemkę, poprawiłam kawą a i tak senność sie mnie trzymainessa, moremi, dorbie, caffe, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mnie tak wlasnie od owulacji cycki nakurzały . Nie wiem czy dziewuche ale podobno nie ma 2ciąż takich samych.Kiedy Ty masz ten rejs???
inessa lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBede dzwonic napewno ale wiadomo jakie kolejki w takich klinikach sa
spac mi sie chce conajmniej od dwóch tygodni a mdłosci mam od 3 tylko przypisuje to moim problemom z refluksem i pogodzie !
Sabinko!!!!!! Ty łobuzie to Ty mi "wykrakałas "moremi, dorbie, caffe, megan8, gretka, kkisia, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Inessa dzwon jak najszybciej do kliniki i sie umawiaj
tyle sie słyszy historii o adopcji i naturalnej ciazy i mam nadzieje ze tym razem tak i u was bedzie
Zaliczyłam drzemkę, poprawiłam kawą a i tak senność sie mnie trzymaComeToMeBaby, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
inessa wrote:Bede dzwonic napewno ale wiadomo jakie kolejki w takich klinikach sa
spac mi sie chce conajmniej od dwóch tygodni a mdłosci mam od 3 tylko przypisuje to moim problemom z refluksem i pogodzie !
Sabinko!!!!!! Ty łobuzie to Ty mi "wykrakałas "inessa, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
inessa wrote:Moremi bety nie wiem czy bede robic bo w ostatnich ciazach robiłam i pieknie rosła a dziecko nie przezyło
zobacze co bedzie sie dalej działo czy nie dostane krwawienia to zapisuje sie odrazu do ginekologa. Reszta powiem tak: ciaza u mnie jest niepewna
moze to strasznie zabrzmi ale zostawiam reszte Bogu,losowi co kto woli !
i ze tak powiem moge wziac jedynie leki i czekac na rozwój sytuacji!
do tego teraz tez mamy Maciusiai znów moze to strasznie zabrzmi ale On jest bardziej pewny niz utrzymanie ciazy.
Bardzo bym chciała aby sie tym razem utrzymała ale cóz zobacze co powie lekarz ale tym razem juz z kliniki w Poznaniu! bede tam probowała sie umówic jak tylko sie szybko da!
do tego za tydzien mamy b.wazna wizyte w zwiazku z adopcja Maciusia i mam nadzieje,ze wszystko pójdzie po naszej mysli
Zycze Ci duzo spokoju, pomimo tego calego stresu.
inessa lubi tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:A test zrobiłaś? Jakis Twój cykl hmmm
mam 2 fale, jakby podejścia pod owu ale dopiero w pon test owu wyszedł totalnie pozytywny. U mnie owu przypada ok 20dc i wczoraj trochę jajnik czułam. Dzis tez mnie ciągnie i coś czuje ze skończy sie na torbieli
-
kapturnica wrote:Kurde odwazna jestes ,że jednak masz zamiar płynąć Bądź co bądź to 1szt trymestr najbardziej ryzykowny.
Lezałam już dwa razy plackiem, a raz dowiedziałam się o ciąży właśnie na rejsie. Po prostu nie będę reorganizować całego zycia tylko dlatego, ze dwie kreski zobaczyłam. Zdaję się na naturę. Poza tym nie będę tam nic dzwigać, ciągać, szarpać, popychać.
Poza tym to dwa tygodnie. Moje kolezanki przez całą ciążę pływały. Daleko nie trzeba patrzeć - Paszcza wiele razy samolotem latała.
Nie róbcie mi tego. Tym razem nie chcę się dać zwariować.ComeToMeBaby, gosia7122, mamatrojki80, macduska, inessa, kkisia, caffe, Parka, paszczakin, Bozia3, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:osz kurka, natka, nie zazdraszczam. długie masz te cykle.
tyle trzeba czekać
ComeToMeBaby, kkisia, caffe lubią tę wiadomość