35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Na test jest zdecydowanie za wcześnie. Myśle ze jestem ok 1dpo jeśli w ogóle coś zachciało urosnąć i pęknąć. Wykres wyglada sztormowo
mam 2 fale, jakby podejścia pod owu ale dopiero w pon test owu wyszedł totalnie pozytywny. U mnie owu przypada ok 20dc i wczoraj trochę jajnik czułam. Dzis tez mnie ciągnie i coś czuje ze skończy sie na torbieli
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
właśnie właśnie.
mi się mój też przedłużył (wg ovu). miałam dostać @ w piątek, a przesunął mi na niedzielę. cóż- zobaczymy. to będzie 30 dzień. a to zawsze miałam w okolicach 26 dni, odkąd odstawiłam tabsy to oscyluję w granicach 28. 30 to dla mnie już długo. -
moremi wrote:Kapta, odwaga nie ma tu nic do rzeczy.
Lezałam już dwa razy plackiem, a raz dowiedziałam się o ciąży właśnie na rejsie. Po prostu nie będę reorganizować całego zycia tylko dlatego, ze dwie kreski zobaczyłam. Zdaję się na naturę. Poza tym nie będę tam nic dzwigać, ciągać, szarpać, popychać.
Poza tym to dwa tygodnie. Moje kolezanki przez całą ciążę pływały. Daleko nie trzeba patrzeć - Paszcza wiele razy samolotem latała.
Nie róbcie mi tego. Tym razem nie chcę się dać zwariować. -
moremi wrote:Na jakiej torbieli? Ciąża będzie
trzymam cię za słowo
tym razem moja teoretyczna owu Była równo 5 lat i tydzień po tym jak zaszłam w ciąże 1 raz i termin porodu byłby dokładnie na 15 rocznice naszej pierwszej randki
no byłoby fajnie
ale watpię zeby coś wyszło, inofem i suple to za mało. Mam nadzieje ze w piatek nowy gin coś wymyśli.
kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInesko
jestem dobrej myśli
Niech się dzieje
A na pocieszenie (jeśli u mnie byłoby ok tym razem) wszystkim dziewczynom czekającym na @ a raczej zieloną krope polecam mój ostatni wykres, który przeczy statystykom a ciąża jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:19
Mango, moremi, gretka, Zofia8, macduska, inessa, gosia7122, kkisia, caffe, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Morek nie zamierzałam to pisząc Cie straszyc .Broń Boże. Myślałam,że musisz tam jakieś ciężkie fizycznie czynności wykonywac .Ale skoro tak jak piszesz nie jest to ciężkie zajęcie to inna sprawa.Ale mimo wszytsko chuchaj trochu na siebie ...
mamatrojki80, inessa, kapturnica, paszczakin, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny