35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaa Macdus przy okazji twej opowiesci o sznureczku- przypomniało mi sie jak w czasach licealnych( tak z 20 lat wstecz) moja kolezanka opowiadała
jak jej kuzynka uzywała tamponów- olała zalecenie- z kontrola sznureczka i pewnego razu tampon został w środku, próbowała sama go wydostac, nic z tego, pomoc męza tez nic i musieli jechac na pogotowie...
od tego czasu zawsze sprawdzałam ....anna maria, macduska, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Hehe, Reni z zaskoczenia
przyczajony tygrys, ukryty smok
Dobrze, należy sie panija mam nr 2 na 7000 i 7770 to mi styknie
anna maria, Reni, Aasiula, gretka, macduska, moremi, kapturnica, kkisia, gosia7122, Bozia3, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
przecież tampon można wypchnąć
gretka wrote:Aaa Macdus przy okazji twej opowiesci o sznureczku- przypomniało mi sie jak w czasach licealnych( tak z 20 lat wstecz) moja kolezanka opowiadała
jak jej kuzynka uzywała tamponów- olała zalecenie- z kontrola sznureczka i pewnego razu tampon został w środku, próbowała sama go wydostac, nic z tego, pomoc męza tez nic i musieli jechac na pogotowie...
od tego czasu zawsze sprawdzałam ....moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość