35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Juz mi podali 1. porcje. Nie będę Wam relacji zdawać
I jak będzie Ci źle, to tez pisz.macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Kapta, ty zaraz zaczniesz 13tc, ale leci ta twoja ciaza
no i najgorsze bedzie za tobą a najlepsze juz bliziutko
ciekawe kiedy wypatrzą ci płeć
za miesiąc może juz coś będziesz wiedzieć
Mam nadzieje,ze za jakies 4,5 tygodni bede wiedzieec co tam siedzi.Ale coby nie nie było będe się cieszyć..
Czekam na zakonczeniee pierwszego trymestru...jeszcze tydzien.
No i dzis mija ten niby najgorszy czas , a dziecie od jutra bedzie juz płodem a nie zarodkiem.Mi sie ciagnie nie leci
moremi, macduska, peppapig, inessa, caffe, ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Gretka, może zmień typ kawy albo sposób parzenia ? Mnie czasem gatunek nie pasi, nie lubię mieszanek z robustą.
co z tego że ładnie pachnie jak łyczek nawet nie przechodzi...
juz 4 rodzaj probuje i nawet zalewajke zrobułam i z ekspresu ...katastrofa...żeby człowiek nie mógl śie kawy napic, jak mu juz słodkiego nie wolno...eh...gretka -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:juz próbowałam, za kazdym razem jakbym jakis plyn z jakiegos zakladu mechanicznego pila i własnie jak zaczelam metformine
juz 4 rodzaj probuje i nawet zalewajke zrobułam i z ekspresu ...katastrofa...żeby człowiek nie mógl śie kawy napic, jak mu juz słodkiego nie wolno...eh...
Kapta, zaraz sie rozpędzi i dla ciebie, najgorzej to do połówki
Zerknęłam w kalendarz i kurka za miesiąc to bedzie Wielki Piatek, trzeba by zaplanować sprzątaniemoremi, macduska, gretka, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:juz próbowałam, za kazdym razem jakbym jakis plyn z jakiegos zakladu mechanicznego pila i własnie jak zaczelam metformine
juz 4 rodzaj probuje i nawet zalewajke zrobułam i z ekspresu ...katastrofa...żeby człowiek nie mógl śie kawy napic, jak mu juz słodkiego nie wolno...eh...
Gretka masz we mnie siostrę w bólu- mi po szpitalu kawa nie wchodzi zupełnie...
Zresztą nic mi nie wchodzi.
Próbowałaś zieloną pić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Juuuż????
Załamka, niedawno choinkę wyniosłam.teraz słońce takie mocniejsze i jak patrzę po tych moich pokojach to płakać mi sie chce
nie wiem skąd tyle kurzu
anna maria, kapturnica, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny