35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
czujesz to?
musiałam czekać 7600 stron, żeby się załapać
no to teraz mogę być spokojna
Natka_79 wrote:Hehe, Reni z zaskoczeniaprzyczajony tygrys, ukryty smok
Dobrze, należy sie panija mam nr 2 na 7000 i 7770 to mi styknie
Natka_79, inessa, Aasiula, macduska, moremi, kapturnica, peppapig, caffe, kkisia, gosia7122, ComeToMeBaby, megan8, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to gdzie ona go upchnęła??
na pewno w wedżajnę?? bo może w te drugie dziure .......i tam mogło się co nie co zgubić
gretka wrote:ja sie nie znam, ale wolałabym sie nie stresowac...
widocznie sie nie dało bo lekarzom tez tak prosto nie poszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:52
Aasiula, moremi, macduska, kapturnica, Arwena, kkisia, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to gdzie ona go upchnęła??
na pewno w wedżajnę?? bo może w te drugie dziure .......i tam mogło się co nie co zgubić
podobno we własciwym miejscu, ale zdziwiłabys sie co lekarze potrafia znalezc w tych rejonach....macduska, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:Aaa Macdus przy okazji twej opowiesci o sznureczku- przypomniało mi sie jak w czasach licealnych( tak z 20 lat wstecz) moja kolezanka opowiadała
jak jej kuzynka uzywała tamponów- olała zalecenie- z kontrola sznureczka i pewnego razu tampon został w środku, próbowała sama go wydostac, nic z tego, pomoc męza tez nic i musieli jechac na pogotowie...
od tego czasu zawsze sprawdzałam ....
Hi hi, moja siostra na wycieczce na Krymie nawalona w trzy dupy tak sobie zapodała tampona. Miała nie lada problem na drugi dzień żeby go wydłubać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:55
Aasiula, moremi, Reni, gretka, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Hi hi, moja siostra na wycieczce na Krymie nawalona w trzy dupy tak sobie zapodała tampona. Miała nie lada problem na drugi dzień żeby go wydłubać.
kapturnica, Aasiula, inessa, macduska, Bozia3, Sabina, iwcia77, MartaDidi lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jest jakiś program
chyba na kanale tlc, nie wiem czy dobrze pamiętam
wypadki przy seksie czy jakoś tak
i to są przypadki ludzi co na sor przyjeżdzają, bo im nie poszło w seksie hahah z różnych powodów
gretka wrote:podobno we własciwym miejscu, ale zdziwiłabys sie co lekarze potrafia znalezc w tych rejonach....moremi, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPonarzekalabym, ale boję się, ze ktos to przeczyta i skojarzy.
A co tam! Moja koleżanka super, załatwiła mi miejsce i jeszcze to, że od razu zaczeli kek podawac, bo normalnie to by od jutra zaczęli, tak mi powiedziala doktor.
A na izbie spotkalam doktora, z którym dyzuruje w nocnej. O, nie, masakra, będę mu się tłumaczyć. Ale powiedzialam to położnej, a ona od razu,aże za pol godziny przyjdzie doktorka, to mam poczekac. A ze ten doktor to niezły oszołom, to wszyscy tu to rozumieją. Na razie nic sie nie dzieje, podobno jak rodziłam , to szyjka bardziej podatna jest. A z bólem jest różnie.Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jak kiedyś nawalona sobie dugi upchnęłam
myślę sobie qrwa chyba się @ kończy, bo jakoś sucho
rano patrzę mam dwa sznurki
macduska wrote:Hi hi, moja siostra na wycieczce na Krymie nawalona w trzy dupy tak sobie zapodała tampona. Miała nie lada problem na drugi dzień żeby go wydłubać.peppapig, gretka, Natka_79, moremi, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, inessa, macduska, Bozia3, Sabina, Mega, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny