35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw koncu mam dobre wiadomosci i wiem na czym stoje
Mamy podjechac z chlopem popodpisywac wszystkie papiery di in vitro
dla swietego spokoju zrobie te laparoskopie , ale po wyjsciu ze szpitala zaczynamy dzialac
Kwalifikacja wpisana di kartoteki
i nie musimy juz robic zadnych badan , zrobimy je juz na nfz
Na laparo ide 17 marcaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:02
kapturnica, moremi, BISCA, Reni, gretka, Aasiula, Arwena, peppapig, gosia7122, macduska, paszczakin, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:nie jestem taka pewna
z moim szczęściem i IV się nie uda
p.s. pienkny kudłacz..love
Reni, co to mabyc !?!? masz byc zwarta i gotowa na CIAZE za pierwszym podejsciem, jasne ?!
mamatrojki80, moremi, kkisia, Reni, Aasiula, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Tfu. Teraz mam ładne i okrągłe i to mi wystarczy. Poza tym własnie noszę po kolei te sukienki i inne ciuchy, które zakupiłam w przeddzień zrobienia testu. Większość da radę nosić nawet z brzuszkiem, ale jak cycki urosną, to nie ma bata. A takie śliczne są
Lepiej mieć takie w normalnym rozmiarze, nawet do karmienia są lepsze, dużym cyckiem się niewygodnie karmi moim zdaniem
-
kapturnica wrote:No urosnąc urosną napewno.Ja zmieniłam o 2rozmiary miseczke
Ale nawet większe są dalej okrągłe iładne bo biust w ciąży jest twardy i jedrny .A sukienki nawet jak nie będa pasowac to po urodzeniu sie tez przydadza .
Paszczak, to inny level "jeszcze nie wiedzą"kapturnica, Aasiula, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Widziały niusa??Inessa ma pozytywa
super wiadomość
kkisia, Aasiula, dorbie, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a jaki sens jest robić laparo? skoro decydujecie się na IVF? czy po laparo trzeba odczekać?
kkisia wrote:w koncu mam dobre wiadomosci i wiem na czym stoje
Mamy podjechac z chlopem popodpisywac wszystkie papiery di in vitro
dla swietego spokoju zrobie te laparoskopie , ale po wyjsciu ze szpitala zaczynamy dzialac
Kwalifikacja wpisana di kartoteki
i nie musimy juz robic zadnych badan , zrobimy je juz na nfz
Na laparo ide 17 marcakkisia lubi tę wiadomość
-
sami się kapną jak będziesz dodatkowe fale robić
moremi wrote:Aaaa to cycki już mi urosły. Te nowe cyckonosze są przyciasnawe. Ale mam nadziej, że dopóki brzucha nie wypchnie, to mi starczą. Bo na rejsie nie zamierzam mówić, że w ciąży jestem.
Paszczak, to inny level "jeszcze nie wiedzą"ComeToMeBaby, mamatrojki80, moremi, kapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, macduska, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czyli nie wiesz jak się karmi małą
a z dużą? zobacz ..jak łatwo, dziecko możesz odłożyć z cyckiem na bok i w tym czasie prasować
albo zarzucić sobie na plecy i w tym czasie możesz ugniatać ciasto
luzikmamatrojki80 wrote:80 FWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:13
moremi, kkisia, kapturnica, macduska, paszczakin, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:sami się kapną jak będziesz dodatkowe fale robić
kapturnica, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!