35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:dorbie jak coś to powiedz, że nie wyjdziesz
Ja tak zrobiłam jak mi nie chcieli dziecka do szpitala przyjąć, poza tym zażądałam odmowy przyjęcia na piśmie. Od razu się miejsce znalazło....
Reni, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kometa - doczytałam wczoraj, że wysyłasz chłopa na kolejne badania. Zalecił tak lekarz? Bo to trochę za szybko. Suplementacja powinna trwać około 3 miesiące - dopiero po tym czasie mogą być widoczne zmiany - no chyba, że bardzo chcecie kontrolować to częściej - to nawet ciekawe, jakie wyniki będą....
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wygrzebali Ci już te migdały?
podobno migdały są dobre na płodność, więc może nie daj sobie zabraćmamatrojki80 wrote:Ja tak zrobiłam jak mi nie chcieli dziecka do szpitala przyjąć, poza tym zażądałam odmowy przyjęcia na piśmie. Od razu się miejsce znalazło....mamatrojki80, kapturnica, inessa, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie jestem taka pewna
z moim szczęściem i IV się nie uda
p.s. pienkny kudłacz..loveSabina wrote:Dorbie chyc się klamki, powiedz że zostajesz!
Reni już niedługo, jeszcze ciut i będziesz w cionzy
Witam! U mnie te śnieg.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie jestem taka pewna
z moim szczęściem i IV się nie uda
Reni, nie bądź taka Kasandra
uda, się uda zobaczysz.
potem będzie się darło w nocy,
rozbijało kolana,
właziło do waszego łóżka,
ryczało w przedszkolu,
zapominało odrobić lekcje,
spóźniało się bez uprzedzenia,
żądało coraz to nowych ciuchów/ komórki,
itd., itp...... sama radośćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:16
ComeToMeBaby, kapturnica, Reni, inessa, moremi, gosia7122, Aasiula, kkisia, BISCA, anna maria, peppapig, Parka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:http://www.iv.pl/images/56582265014077031035.jpg
tych forumowych tez dotyczy?
nie chce was martwic, ale w weekend pewnie znowu bedzie w pl snieg- bo u mnie znowu, a poprzednio padało pt- sob i poszło na wsch....
żeby choć pogoda nie miała wpływu na samopoczucie, a tak jak to przetrwac z nieustajacym bólem głowy???macduska, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a ja dzisiaj obdzwaniałam szpitale gdzie mogliby mi zrobić HSG (kuzynka przyjechała ale ze wzgl na paskudną pogodę odpuściła wycieczki o szpitalach) i na 3 szpitale tylko w jednym się dowiedziałam, ze terminy na kwiecień, w drugim mam zadzwonić jutro bo będzie lekarz, a do trzeciego się nie dodzwoniłam. Czyli, podsumowując- jakiś miesiąc czekania to chyba nie tak źle. Spodziewałam się raczej kilku miesięcy.
jeśli mmogę coś doradzić to moze wybierz się do lekarza który tam pracuje i niech on ci da skierowanie i potem zrobi,
kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:tych forumowych tez dotyczy?
nie chce was martwic, ale w weekend pewnie znowu bedzie w pl snieg- bo u mnie znowu, a poprzednio padało pt- sob i poszło na wsch....
żeby choć pogoda nie miała wpływu na samopoczucie, a tak jak to przetrwac z nieustajacym bólem głowy???
forumowym daruję wyjątkowo, ale to co się u mnie dzieje to masakra,
leje, wieje, śnieży nawet coś na kształt gradu padało...brrr
i ciśnienie na poziomie gruntu
współczuję bólu głowygretka, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gdzie jest Bursztyn?! kiedy wraca?! bo będę miała depresję jak się nie pojawi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f13e1ca8b631.jpgkapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kometa - to jestem ciekawa wyników. Bo u nas suplementacja ostra skończyła się ciążą, ale po 7 miesiącach i nie powtarzaliśmy wyników. Jestem ciekawa właśnie - na ile rzeczywiście te suplementy mają wpływ. No to się okaże jak u Was to wygląda - choć sam Androvit to takie bardzo delikatne działanie - nie po całości...