35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabcia zdrówka dla młodej
a w tym cyklu możesz naturalnie
tak jak ja
Sabina, Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAasiula wrote:Sabcia duzo zdrowka dla mlodej
A nasza lista spraw pilnych i innych nie jest mniejsza od Twojej. Q domu ciągle coś wymaga wymiany i naprawytyloma skąd na to brać?!
malgos741, anna maria, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Moja w końcu zasnela. Dziś pobiła swój rekord w gorączce, 38.8
Ale żyjemy, Młoda bierze antybiotyk. Będzie dobrze
Szkoda, że cykl pójdzie do dupy, ale trudnobyśmy wzieły, co nie, dziewczyny?
ja np. jestem potrzebująca. ale coś czuję, że już na tą akcję u mnie za późno.
zdrówka życzę.Aasiula, malgos741, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Asiula... niezła lista....
ja na swojej mam:
- wymianę łóżka.... tak- ucinam domysły: nie wyczymało w końcu...
- wymianę ławy (połamały jej się nogi i ruszanie jej grozi zawaleniem)
- kupienie lampy sufitowej do pokoju, której nie mogę zakupić od.... jakichś 6 lat. żarówka świetnie się sprawdza.
hehale doczytałam do końca he he
ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, anna maria, kkisia, macduska, Mega, Mango, Parka lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Cześć dziewczyny:)
Ja juz po pracy. Oddałam, mam teraz labę. Oby krótką...
Jak mi starczy pary w głowie, to może coś poszyję, bo dawno już nie siaładąłam do maszyny.
Asiula, rozumiem Cię. Dzisiaj zebrałam ponaglenia do zapłaty, wypisałam rachunki i zrobiłam to, co Ty:/ Do tego konieczne malowanie, bo nie wynajmiemy mieszkania, czyli nie będziemy mieć na kredyt, przegląd samochododu a wsześniej jego poważny remont, ubezpieczenie...
Z bardziej pozytywnych rzeczy, u nas wiosnaStokrotki już kwitną
ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, anna maria, Sabina, kkisia, macduska, moremi, gretka, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
malgos741 wrote:po przeczytaniu pierwsze co skojarzyłam: łóżko ok , ława ok ale lampa no to by był extreme
ale doczytałam do końca he he
wam to same sexy w głowachAasiula, malgos741, Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ta, ale ginka powiedziała że przy moim progesteronie raczej nie mam owulacji01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ComeToMeBaby wrote:Asiula... niezła lista....
ja na swojej mam:
- wymianę łóżka.... tak- ucinam domysły: nie wyczymało w końcu...
- wymianę ławy (połamały jej się nogi i ruszanie jej grozi zawaleniem)
- kupienie lampy sufitowej do pokoju, której nie mogę zakupić od.... jakichś 6 lat. żarówka świetnie się sprawdza.
heh
To byly czasymalgos741, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heheeh Asiula, powiem Ci, że teraz to się tak rozwaliło, że ja je składam 15 minut, a mój m jak je składa to musi siłą i sposobem... jesteśmy już zdesperowani.
gdyby nie to, że mieliśmy inne wydatki to pewnie kupowalibyśmy już drugi albo trzeci raz, po roku mieszkania ze sobą.
to jest poważna sprawa, kanapy wcale nie takie tanie. jak żyć?!
Aasiula, Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:a co ci daje na zmniejszenie progesteronu?
Byłam taka zaskoczona tym powiedziała ze nawet nic nie zapytalam.
Zresztą wczoraj i tak nie było warunków do rozmowy, jechała do porodu i się spieszyła.
Edit. Zapytala jeszcze idę minęlo od zabiegu. Może coś się jeszcze normuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 22:27
-
Sabina wrote:Na razie nic, obejrzała tylko wyniki i powiedziała, że ja to martwi. Mam iść do niej jak dostanę okresu.
Byłam taka zaskoczona tym powiedziała ze nawet nic nie zapytalam.
Zresztą wczoraj i tak nie było warunków do rozmowy, jechała do porodu i się spieszyła.Aasiula lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ComeToMeBaby wrote:heheeh Asiula, powiem Ci, że teraz to się tak rozwaliło, że ja je składam 15 minut, a mój m jak je składa to musi siłą i sposobem... jesteśmy już zdesperowani.
gdyby nie to, że mieliśmy inne wydatki to pewnie kupowalibyśmy już drugi albo trzeci raz, po roku mieszkania ze sobą.
to jest poważna sprawa, kanapy wcale nie takie tanie. jak żyć?!Po ostatnich staraniach nasze lozko nie wyglada najlepiej
HyhyhyComeToMeBaby, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny