35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pokazac moge ale jak bola ze nawet stanikuwiera to myslisz ze tak zamacham ?
Poza tym swiadomosc dziecia dziala jak impotencja na mojego chUopine. Woli sie teraz tulic do brzuchaAasiula, malgos741, macduska, Sabina, kkisia, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Haha skad ja to znam:-)kapturnica wrote:Pokazac moge ale jak bola ze nawet stanikuwiera to myslisz ze tak zamacham ?
Poza tym swiadomosc dziecia dziala jak impotencja na mojego chUopine. Woli sie teraz tulic do brzuchakapturnica, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
aaaaa.... to sorry Kapta, sorry...
no i może ten facet ma i rację? dziecko pukane w głowę w trakcie cionży może się potem nabawić takiego odruchu:
edit: no żarcik taki, no...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 21:20
kapturnica, Aasiula, Mega, malgos741, macduska, kkisia, Mango, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:no i Burszty nie ma..
Pozdrawia nowe ciężarówki
kapturnica, Aasiula, MartaDidi, mysza1975, megan8, Heretyczka, Mega, malgos741, macduska, anna maria, Sabina, gosia7122, kkisia, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Jedno pełza w piątym miesiącu a inne później. Oczywiście zawsze warto skonsultować to z lekarzem ale warto pamiętać że każdy człowiek jest indywidualnością ma własne tempo rozwoju i jest to zupełnie w normie.
Bardzo podoba mi się stwierdzenie tego rehabulitanta Zawitkowskiego, który zawsze podkeśla, że dzieci mogą a nie muszą.
Wojtek dziś był z tatusiem na spacerze i kupili matę edukacyjną. Słoneczko i kwiatek super pasuję do buzi, gorzej z kulką i kostką.
A w ogóle to dobry wieczór!MartaDidi, Heretyczka, malgos741, macduska, anna maria, Sabina, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć baby z wieczora
Urwanie jaj mam džisiaj
Dopiero wlazlam do domu
Padam na pysk.
I gowniano sie czuje , kregoslop minie nawala I serducho troche szarpie
Alle tak oprocz tego to kurwa pasmo sukcesow I radosciMartaDidi, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, macduska, anna maria, kapturnica, Sabina, gosia7122, kkisia, Arwena, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Witam z wieczora...Ja, zagorzala przeciwniczka sztucznej, doklejanej rzesy oznajmiam, ze dzisiaj poddalam sie zabiegowi... Jestem juz w domu. Czuje sie dobrze...
ComeToMeBaby, Aasiula, Krakonka, Mega, macduska, anna maria, kapturnica, Sabina, gosia7122, kkisia, Arwena, caffe, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Witam z wieczora...Ja, zagorzala przeciwniczka sztucznej, doklejanej rzesy oznajmiam, ze dzisiaj poddalam sie zabiegowi... Jestem juz w domu. Czuje sie dobrze...
ComeToMeBaby, Aasiula, MartaDidi, macduska, anna maria, Sabina, Krakonka, Bozia3, kkisia, Arwena, caffe, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pokazac moge ale jak bola ze nawet stanikuwiera to myslisz ze tak zamacham ?
Poza tym swiadomosc dziecia dziala jak impotencja na mojego chUopine. Woli sie teraz tulic do brzuchaAasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyBozia3 wrote:odezwała się wreszcie.... nie ma netu i od poniedziałku nie będzie miała gazu i ciepłej wody - ciężko się jej żyje - syf, gruz itp...Powiedziała, że odezwie się, jeśli wcześniej nie wyląduje w izolatce
Pozdrawia nowe ciężarówki
dobrze że nie musi polowaćMega, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Asiula- dobrze, że jaj.. nie piczkinsa
Marta- i jak luk? sarenka z holyłuda jesteś?Normalnie czuje sie jak Grycan-Kardashian
Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, kapturnica, Sabina, kkisia, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny