35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Dorka, no bede robic tak jak mi lekarz i ta dietetyczka kazali- dostalam ksiazeczke do wpisywania wynikow i jak bank mam napisane- 1,5h i 130 max. Bo to oni beda adminitrowac leczenie jakby co.. Ale biorac pod uwage, ze mi jeszcze ali razu cukier stowki nie przeskoczyl to nie ma sie o co martwic..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:moja Maryśka ma to samo zaczynam się martwić ,we wtorek idę do lekarza na szczepienie to się zapytam ,pewnie gimnastyka nas nie ominie.
Próbuje już siadać z leżącego podnosi głowę ale jak leży na brzuchu to ręce jej właśnie do tyłu lecą ,jak ma zabawki przed sobą to trochę wyprostuje .Jak czytam że niektóre pełzają już w 5 miesiącu to mała opóźniona jest.
Pozdrawiam sobotnie u nas 13 stopni dziś.Mega, Sabina, macduska, gosia7122, Krakonka, Aasiula, mysza1975, Dorka.1979, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam kochane, ja już po robocie a pracowałam do 17.30 (babki się stroiły)
weekend się zaczął
Mega super że jesteś w domku, teraz odpoczywaj.
A u mnie się rozkręciła do poniedziałku jej nie będzie
Kapta co to za lenistwo? do robotySabina, kapturnica, Mega, ania.g, macduska, gosia7122, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Gosia to ze mala jeszcze nie pelza to nie znaczy ze jest opoznina.To jest normalne jedne dzieci wczesniej ,drugie pozniej.U mnie pediatra jak to zobaczyla to odrazu powiedziala ze Hela musi do ortopedy bo ma blokade i ona powoduje ze te raczki do tylu robi.Ortopeda zdja blokade ale dal przekaz na gimnastyke.Oni mowia ze Hlleka za malo na brzuchu lezy (to akurat jest Prawda)gosia7122 wrote:moja Maryśka ma to samo zaczynam się martwić ,we wtorek idę do lekarza na szczepienie to się zapytam ,pewnie gimnastyka nas nie ominie.
Próbuje już siadać z leżącego podnosi głowę ale jak leży na brzuchu to ręce jej właśnie do tyłu lecą ,jak ma zabawki przed sobą to trochę wyprostuje .Jak czytam że niektóre pełzają już w 5 miesiącu to mała opóźniona jest.
Pozdrawiam sobotnie u nas 13 stopni dziś.malgos741, gosia7122, ania.g, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jedno pełza w piątym miesiącu a inne później. Oczywiście zawsze warto skonsultować to z lekarzem ale warto pamiętać że każdy człowiek jest indywidualnością ma własne tempo rozwoju i jest to zupełnie w normie.
Warto skonsultować każde niepokojące objawy i to najlepiej u dwóch lekarzy. Mi nasz rodzinny przez dwa miesiące wmawiał, że się czepiam i szukam w dziecku problemów. I tak nas przetrzymał ze dwa miesiące aż mu powiedziałam, ze mam skierowanie do CZD z rozpoznaniem zaćmy wrodzonej to mu mina zrzedła. Od tamtej pory nie mam żadnych problemów za skierowaniami na badania i do specjalistów.anna maria, gosia7122, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Bolą, bolą masz leki przeciwbólowe?
Ja byłam z 5 dni na ketonalu. -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ty niczego nowego. Za to króliki ile mogłyby się od Ciebie nauczyc
hehehe no tak sobie myślę, że tylko efektywności chyba bym się mogła uczyć..
intensywności to już się chyba nie da bardziej...
te króliki to się mnożą na potęgę.. a ja?anna maria, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Nie o to chodzi.
Kapty chłop ma ciążofobię. Nie chce malizny po głowie stukać.kapturnica, Aasiula, Mega, malgos741, Luna76, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość