35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Peppol do kiedy masz brac lutke ??? Bo mi kazal do konca 13tego i koniec , nie wypisal wiecej.Ale ja mam zapasy hłyhły i nie odstawie od razu tylko bnede schodizla z dawki 2razy 200mg na 2razy 100mg i potem 2razy 50. Tak do 15tego tygodnia mi starczy a pozniej to juz łożysko jest wydolne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 13:33
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ty mialas przy nas rzeźnie robiona bidulo...
Dzisiaj byłam u gina w gabinecie prywatnym po zwolnienie. Na poczekalni zrobiło mi się trochę słabo, na to naszedł doktor i stwierdził, że pewnie na jego widok. Żartowniś.peppapig, kkisia, moremi, Sabina, BISCA, gretka, Dorka.1979, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppol do kiedy masz brac lutke ??? Bo mi kazal do konca 13tego i koniec , nie wypisal wiecej.Ale ja mam zapasy hłyhły i nie odstawie od razu tylko bnede schodizla z dawki 2razy 200mg na 2razy 100mg i potem 2razy 50. Tak do 15tego tygodnia mi starczy a pozniej to juz łożysko jest wydolne
No i przez to może mniejsze nudności?macduska, kapturnica, kkisia, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Ja już nie biorę...odstawiałam po trochu,jak piszesz bo mi kazała do 9 tyg brać ale jeszcze na noc przez 10 dni brałam. Już przestałam na usg było ok,krwiaka niet i nie plamie.
No i przez to może mniejsze nudności?To wczesnie odstawilas progesreon Myslalam ,ze do 12tego bedziesz brala
macduska lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Hi hi,
Dzisiaj byłam u gina w gabinecie prywatnym po zwolnienie. Na poczekalni zrobiło mi się trochę słabo, na to naszedł doktor i stwierdził, że pewnie na jego widok. Żartowniś.macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacduśka kocham błotko marzył mi się Łudstok
zawsze
Jeszcze niedawno namawiałam koleżankę jedźmy póki my jeszcze młode w błocie się pociaprać.. cholera z brzuchem nie pojadęTo takie moje niespełnione marzenie...
Kapcia nawet nie mów..ciągle się boję żeby tylko było ok..ale jak rzygne od czasu to mnie uspokaja i nawet jak cycki pieką dam radęmacduska, kkisia, moremi, kapturnica, ania.g, malgos741, Aasiula, SolarPolar, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No coby nie mowic zabieg mialas dosc powazny.Ai po nim nadalleczenie to oslabienie moze dawac po dupie.Najwazniejsze ,ze sie zadna infekcja nie toczy bo to by terazmoglo pokomplikowac wiele...
Nie myślałam, że tak będzie. W szpitalu od razu mi chcieli dać trzy tygodnie zwolnienia to głupia nie chciałam.
Mam nadzieję, że ten tydzień wystarczy już na rekonwalescencję.kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJą się już pomału zbieram do domu,ogarne trochę,podłogę umyje i do później. PS.MAM straszną ochotę na sexy to się chłop ucieszy
pa!
macduska, kkisia, moremi, Mega, kapturnica, gosia7122, Mango, Dorka.1979, ania.g, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jestem już w domu, oczywiście nie obyło sie bez przygód - dostałam receptę na antybiotyk i moj kochany gin nie wpisał mocy tabletki, dzwonię do niego - kazał mi podjechać do jednej apteki gdzie go znają, a on jutro albo pojutrze dopisze na recepcie co trzeba.
Podobno u mnie wszystko ok, nic złego nie wybadali, dziurki mam tylko dwie, w czwartek mam isc do niego na zdjecie szwów to mi wszystko dokładnie powie. Zero seksu do czwartku
Leze już w swoim łóżeczku i jestem szczęśliwa....wreszcie bede mogła zapytać i co dalejmacduska, moremi, Heretyczka, kapturnica, gosia7122, Mango, paszczakin, Sabina, gretka, Dorka.1979, ania.g, anna maria, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, SolarPolar, Luna76, Arwena, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mnie sie nic nie chce dzis
czekaja nas zakupy bo jutro mamy gosci, przyjezdza kolezanka ze Stuttgartu z facetem, chyba kupie żeberka i kapuste...kończy sie mleko i pieluchy, trzeba bedzie zakupić za euro
no i jak nie zapomne to kupie testMega, gosia7122, kkisia, ania.g, anna maria, Aasiula, SolarPolar, Arwena, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Jestem już w domu, oczywiście nie obyło sie bez przygód - dostałam receptę na antybiotyk i moj kochany gin nie wpisał mocy tabletki, dzwonię do niego - kazał mi podjechać do jednej apteki gdzie go znają, a on jutro albo pojutrze dopisze na recepcie co trzeba.
Podobno u mnie wszystko ok, nic złego nie wybadali, dziurki mam tylko dwie, w czwartek mam isc do niego na zdjecie szwów to mi wszystko dokładnie powie. Zero seksu do czwartku
Leze już w swoim łóżeczku i jestem szczęśliwa....wreszcie bede mogła zapytać i co dalejMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Leżała ze mną babka po usunięciu macicy, miała całe mnóstwo mięśniaków, ale jak sama stwierdziła to sobie zaniedbała, gdyby sie za to wzięła 7 lat temu to wyglądałoby to zupełnie inaczej
megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dobry juz 10stp.bezwietrznie,normalnie wiesna:-) wczoraj dr.zdja Heli blokade ale musimy na gimnastyke chodzic ,bo mala wygina rece mocno do tylu,a jak lezy na brzuchu to wyglada jak Malysz przygotowujacy sie do skoku:-)Ja z moim palcem musze rezonans zrobic.Milego dnia
moja Maryśka ma to samo zaczynam się martwić ,we wtorek idę do lekarza na szczepienie to się zapytam ,pewnie gimnastyka nas nie ominie.
Próbuje już siadać z leżącego podnosi głowę ale jak leży na brzuchu to ręce jej właśnie do tyłu lecą ,jak ma zabawki przed sobą to trochę wyprostuje .Jak czytam że niektóre pełzają już w 5 miesiącu to mała opóźniona jest.
Pozdrawiam sobotnie u nas 13 stopni dziś.anna maria, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Mega to super ze wsio ok
Teraz zostalo ci chlopa wyslac na badaniamacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość