X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A mnie boli i plamię jak cholera. :-\
    Ty mialas przy nas rzeźnie robiona bidulo...

macduska, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppol do kiedy masz brac lutke ??? Bo mi kazal do konca 13tego i koniec , nie wypisal wiecej.Ale ja mam zapasy hłyhły i nie odstawie od razu tylko bnede schodizla z dawki 2razy 200mg na 2razy 100mg i potem 2razy 50. Tak do 15tego tygodnia mi starczy a pozniej to juz łożysko jest wydolne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 13:33

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ty mialas przy nas rzeźnie robiona bidulo...
    Hi hi,
    Dzisiaj byłam u gina w gabinecie prywatnym po zwolnienie. Na poczekalni zrobiło mi się trochę słabo, na to naszedł doktor i stwierdził, że pewnie na jego widok. Żartowniś.

peppapig, kkisia, moremi, Sabina, BISCA, gretka, Dorka.1979, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Peppol do kiedy masz brac lutke ??? Bo mi kazal do konca 13tego i koniec , nie wypisal wiecej.Ale ja mam zapasy hłyhły i nie odstawie od razu tylko bnede schodizla z dawki 2razy 200mg na 2razy 100mg i potem 2razy 50. Tak do 15tego tygodnia mi starczy a pozniej to juz łożysko jest wydolne
    Ja już nie biorę...odstawiałam po trochu,jak piszesz bo mi kazała do 9 tyg brać ale jeszcze na noc przez 10 dni brałam. Już przestałam na usg było ok,krwiaka niet i nie plamie.
    No i przez to może mniejsze nudności?

macduska, kapturnica, kkisia, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa gdzie znalazłaś takie błoto??? ;-)
    Baba w ciąży i się szwenda nie wiadomo gdzie!!! :-)

peppapig, kkisia, moremi, Sabina, BISCA, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja już nie biorę...odstawiałam po trochu,jak piszesz bo mi kazała do 9 tyg brać ale jeszcze na noc przez 10 dni brałam. Już przestałam na usg było ok,krwiaka niet i nie plamie.
    No i przez to może mniejsze nudności?
    byc moze...Mi kazal odstawic od razu na rowne 13cie ale jako ,ze odtylu tygodni sie rpzyzwyczailam i troche mi strach to chyba wybiore wsio co mam do łysa.Taki efekt placebo pewnie ale jaki spokoj dla głowy XD To wczesnie odstawilas progesreon Myslalam ,ze do 12tego bedziesz brala

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Hi hi,
    Dzisiaj byłam u gina w gabinecie prywatnym po zwolnienie. Na poczekalni zrobiło mi się trochę słabo, na to naszedł doktor i stwierdził, że pewnie na jego widok. Żartowniś.
    No coby nie mowic zabieg mialas dosc powazny.Ai po nim nadalleczenie to oslabienie moze dawac po dupie.Najwazniejsze ,ze sie zadna infekcja nie toczy bo to by terazmoglo pokomplikowac wiele...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladam i kto to mowi 1 , i za kazdym razem jak patrze na niego to banan na twarzy.Swietna komedia

peppapig, kkisia, Mega, macduska, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduśka kocham błotko marzył mi się Łudstok ;) zawsze
    Jeszcze niedawno namawiałam koleżankę jedźmy póki my jeszcze młode w błocie się pociaprać.. cholera z brzuchem nie pojadę :( To takie moje niespełnione marzenie...
    Kapcia nawet nie mów..ciągle się boję żeby tylko było ok..ale jak rzygne od czasu to mnie uspokaja i nawet jak cycki pieką dam radę :)

macduska, kkisia, moremi, kapturnica, ania.g, malgos741, Aasiula, SolarPolar, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No coby nie mowic zabieg mialas dosc powazny.Ai po nim nadalleczenie to oslabienie moze dawac po dupie.Najwazniejsze ,ze sie zadna infekcja nie toczy bo to by terazmoglo pokomplikowac wiele...

Nie myślałam, że tak będzie. W szpitalu od razu mi chcieli dać trzy tygodnie zwolnienia to głupia nie chciałam.

Mam nadzieję, że ten tydzień wystarczy już na rekonwalescencję.

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie myślałam, że tak będzie. W szpitalu od razu mi chcieli dać trzy tygodnie zwolnienia to głupia nie chciałam.

Mam nadzieję, że ten tydzień wystarczy już na rekonwalescencję.
    Trzymaj się dzielnie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją się już pomału zbieram do domu,ogarne trochę,podłogę umyje i do później. PS.MAM straszną ochotę na sexy to się chłop ucieszy :-) pa!

macduska, kkisia, moremi, Mega, kapturnica, gosia7122, Mango, Dorka.1979, ania.g, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już w domu, oczywiście nie obyło sie bez przygód - dostałam receptę na antybiotyk i moj kochany gin nie wpisał mocy tabletki, dzwonię do niego - kazał mi podjechać do jednej apteki gdzie go znają, a on jutro albo pojutrze dopisze na recepcie co trzeba.

Podobno u mnie wszystko ok, nic złego nie wybadali, dziurki mam tylko dwie, w czwartek mam isc do niego na zdjecie szwów to mi wszystko dokładnie powie. Zero seksu do czwartku :(
    Leze już w swoim łóżeczku i jestem szczęśliwa....wreszcie bede mogła zapytać i co dalej

macduska, moremi, Heretyczka, kapturnica, gosia7122, Mango, paszczakin, Sabina, gretka, Dorka.1979, ania.g, anna maria, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, SolarPolar, Luna76, Arwena, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega to super ze wsio ok :)
    Teraz zostalo ci chlopa wyslac na badania

Mega, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega to dobrze, uff. Martwiłam się.

Do czwartku bez sexu???
    Kobieto ja jestem bez sexu od 22 stycznia! I nie zanosi się na szybką zmianę.

Wytrzymasz. :-)
    Odpoczywaj teraz.

Heretyczka, Mega, kapturnica, Mango, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie sie nic nie chce dzis
    czekaja nas zakupy bo jutro mamy gosci, przyjezdza kolezanka ze Stuttgartu z facetem, chyba kupie żeberka i kapuste...kończy sie mleko i pieluchy, trzeba bedzie zakupić za euro ;)
    no i jak nie zapomne to kupie test :)

Mega, gosia7122, kkisia, ania.g, anna maria, Aasiula, SolarPolar, Arwena, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jestem już w domu, oczywiście nie obyło sie bez przygód - dostałam receptę na antybiotyk i moj kochany gin nie wpisał mocy tabletki, dzwonię do niego - kazał mi podjechać do jednej apteki gdzie go znają, a on jutro albo pojutrze dopisze na recepcie co trzeba.

Podobno u mnie wszystko ok, nic złego nie wybadali, dziurki mam tylko dwie, w czwartek mam isc do niego na zdjecie szwów to mi wszystko dokładnie powie. Zero seksu do czwartku :(
    Leze już w swoim łóżeczku i jestem szczęśliwa....wreszcie bede mogła zapytać i co dalej
    to super :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżała ze mną babka po usunięciu macicy, miała całe mnóstwo mięśniaków, ale jak sama stwierdziła to sobie zaniedbała, gdyby sie za to wzięła 7 lat temu to wyglądałoby to zupełnie inaczej

megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry juz 10stp.bezwietrznie,normalnie wiesna:-) wczoraj dr.zdja Heli blokade ale musimy na gimnastyke chodzic ,bo mala wygina rece mocno do tylu,a jak lezy na brzuchu to wyglada jak Malysz przygotowujacy sie do skoku:-)Ja z moim palcem musze rezonans zrobic.Milego dnia

moja Maryśka ma to samo zaczynam się martwić ,we wtorek idę do lekarza na szczepienie to się zapytam ,pewnie gimnastyka nas nie ominie.
    Próbuje już siadać z leżącego podnosi głowę ale jak leży na brzuchu to ręce jej właśnie do tyłu lecą ,jak ma zabawki przed sobą to trochę wyprostuje .Jak czytam że niektóre pełzają już w 5 miesiącu to mała opóźniona jest.
    Pozdrawiam sobotnie u nas 13 stopni dziś.

anna maria, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Mega to super ze wsio ok :)
    Teraz zostalo ci chlopa wyslac na badania
    Chłop ma wyniki w porządku :)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 7904 7905 7906 7907 7908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ