35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry, zyje
ale nadal nic nie wiem, jak przybędzie moj gin to sie dowiem,bo na wieczornym obchodzie nie chcial nic mówić. Wieczorem założyłam podpaske bo mocno plamie...
Nadrobie was z domu bo z komorki masakra
Trzymajcie siekapturnica, Aasiula, ania.g, Sabina, macduska, kkisia, peppapig, Bozia3, Arwena, gretka, moremi, gosia7122, paszczakin, Dorka.1979, malgos741, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
U nas noc znowu mało spana, Mloda ma strassny katar i zaczyna kaszlec, żeby tylko się nie rozwinęło. Na razie działamy, parówki z tymianku, witaminy... w nocy miała stan podgoraczkowy, nie wiem czy się obronimy
I jak w tych warunkach walczyć o ciążę?kkisia, Dorka.1979, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam porannie sobotnio. Mąż się zerwał o 6.30 bo jechał po królika jakiegoś nowego- szaleniec o tej porze w sobotę???
Przyjechał godzienę temu i opowiada mi o tych królikach. Porę sobie znalazł.
Pozdrawiam i życzę miłej soboty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 13:11
kkisia, Sabina, Mega, BISCA, Aasiula, peppapig, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, Dorka.1979, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Witam porannie sobotnio. Mąż się zerwał o 6.30 bo jechał po królika jakiegoś nowego- szaleniec o tej porze w sobotę???
Przyjechał godzienę tremu i opowiada mi o tych królikach. Porę sobie znalazł.
Pozdrawiam i życzę miłej soboty.kkisia, kapturnica, moremi, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelloł piję kawę z połowy łyzeczki
I ciupie rogalik prosto z piekarni,dalej nie zdecydowałam co upiekęaaa dzisiaj mnie wymioting nie ominął poranny ale daje rady w pracy do 14. Szybkiego łikendu życzę!
macduska, kkisia, kapturnica, BISCA, moremi, Aasiula, gosia7122, Dorka.1979, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoczytowywuje i tak patrzę jak się nam forum cudnie rozmnaża
jakie dzieciaki kochane..już się nie mogę doczekać na nasze,nowe kapciowe,moremiowe itd..i nowe cionże! Dawać dziewczyny wiosna! Bo koty już mrauczą
Sabina, kkisia, Bozia3, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Aasiula, gosia7122, malgos741, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
@ jeszcze nie ma ale bedzie, od drugiego sie uwolnilam- co za ulga! Sprzatam. Przeprowadzam chemiczna czystke w mieszkaniu by pozbyc sie smrodu, brudu - chlor jest wszedzie! .
Sabina, peppapig, kkisia, anna maria, moremi, Aasiula, macduska, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny