35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Jak na razie trochę lepiej. Dziękuję. A u Ciebie jak?
U mnie w miare , tylko cholernie mnie brzuch boli i jakas skapa ta @
znowu mam wlaczone myslenie bo za 10 dni szpitalanna maria, macduska, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry juz 10stp.bezwietrznie,normalnie wiesna:-) wczoraj dr.zdja Heli blokade ale musimy na gimnastyke chodzic ,bo mala wygina rece mocno do tylu,a jak lezy na brzuchu to wyglada jak Malysz przygotowujacy sie do skoku:-)Ja z moim palcem musze rezonans zrobic.Milego dnia
gretka, peppapig, Bozia3, BISCA, kkisia, moremi, Aasiula, macduska, gosia7122, Dorka.1979, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ona nie będzie ich hodować
Ona będzie je podglądać
Sabina wrote:Wacia króliki? Gdzie ty je będziesz hodować?anna maria, Sabina, gretka, peppapig, Bozia3, BISCA, kkisia, moremi, Aasiula, macduska, Mega, Dorka.1979, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
macduska wrote:Mega- niech wieści będą pomyślne.
Plamić niestety będziesz. Trzymaj się.
Ciacho serowo-czekoladowe upieczone.Wczoraj sie skonczylo na słomianym zapale bo sie mi odechciało Ale małż przypomniał mi ,ze cos im obiecalam
Piekna pogoda za oknem i czuc wiosne w powietrzuSabina, peppapig, anna maria, kkisia, moremi, Aasiula, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ty niczego nowego. Za to króliki ile mogłyby się od Ciebie nauczyc
Bry
Cudna pogoda w KrakowieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 12:34
kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, Dorka.1979, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-