35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Mysza a jak Wojtek, zaczyna pełzać? Pytam bo Marcel dziś zabrał się za temat co wprawiło mnie w ogromne zaskoczenie, no i cały czas próbuje siadać. Wydaje mi się że jakoś tak szybko.
Jak go się położy na brzuszku i położy zabawki przed nosem, to się do nich doczołga, ale to nie są jakieś ogromne odległości. Za to na plecach kręci się wokół własnej osi. Jak siedzi w leżaczku to podnosi glowę i ramiona, podpierając się na łokciach, ale do siadania to chyba jeszcze długa droga.ania.g, Sabina, kkisia, caffe, moremi, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam u gina, jest ciut lepiej. Mam zwolnienie na tydzień i umówione za tydzień kolejne spotkanie na grzebanie.
ComeToMeBaby, iwcia77, ania.g, Aasiula, malgos741, Natka_79, kapturnica, BISCA, Sabina, kkisia, gosia7122, caffe, moremi, gretka, anna maria, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Polar, zrob testa ovulacyjnego jutro rano. Jak jestes w ciazy wyjdzie pozytyw
Ewa, mam nadzieje, ze sie nie mylisz, bo ty nie z tych co ie nakrecaja (tak jak ja).Kciukiiwcia77, ania.g, Aasiula, macduska, kkisia, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
Ania, a czy Marcel jak leży na brzuszku prostuje paluszki? Bo Wojtek ciągle jeszcze zaciska piąstki. Boję się, że czeka nas dłuższa rehabilitacja.
Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, żebysmy mogły się wymieniać doświadczeniami na privie. Może nie wszystkich interesują osiągnięcia naszych maluchów. W końcu to forum dla starających się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 21:40
iwcia77, ania.g, Sabina, kkisia, gosia7122, moremi, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja siedzę w poczekalni do ginewry, ale czy mnie przyjmie pewności nie mam. Kuknelam do niej że jestem, a na mi rzuciła tekstem, że się spieszy, bo rodzi jej pacjentka. Zaryzykuje i poczekam.
Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Byłam u gina, jest ciut lepiej. Mam zwolnienie na tydzień i umówione za tydzień kolejne spotkanie na grzebanie.
macduska, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Heretyczka wrote:co z Bursztynem?
malgos741, kapturnica, macduska, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Przeżyłam 2 dni grozy - wczoraj rano dyrektor powiedział mi, że od września nie będę miała pracy. Z półtora etatu mieli mnie wywalić na bruk, w ramach "załataj" dziury budżetowej.
Jestem wypompowana. I jak tu się nie stresować.
Musiałam udać się do "najwyższego", żeby zachować etat. Jak człowiek o siebie nie zadba to nikt się za człowiekiem nie ujmie.
Jakieś nowe ciążowe wieści?moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja już nie wiem co...miała dolecieć do UK we wtorek....pisałam do niej dziś sms, ale cisza....może ma urlop od ovu...bo się zaczynam martwić....
Bozia3, Aasiula, iwcia77, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Cześć dziewczyny
Przeżyłam 2 dni grozy - wczoraj rano dyrektor powiedział mi, że od września nie będę miała pracy. Z półtora etatu mieli mnie wywalić na bruk, w ramach "załataj" dziury budżetowej.
Jestem wypompowana. I jak tu się nie stresować.
Musiałam udać się do "najwyższego", żeby zachować etat. Jak człowiek o siebie nie zadba to nikt się za człowiekiem nie ujmie.
Jakieś nowe ciążowe wieści?
To ładnie.Nas czeka reorganizacja w tym roku. Też nie wiadomo co będzie.
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:trzymie kciuki za pozytywne wieści
WszWszystko dobrzemam przyjść na badanie jak dostanę@
Duska dobrze że już lepiej
A co z Mega?
Edit. Wiem że jest po zabiegu i raz próbowała coś napisac.
Odzywała się jeszcze potem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 22:16
malgos741, macduska, kkisia, Aasiula, gosia7122, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas koszmar. Zwolnienia, bo subwencja przyszła niższa niż wyliczono. Szukają winnego pomyłki, ale winnego nie ma. Wszystko było zgodne z przepisami. To "góra" obcięła subwencje. Ale winny musi się znaleźć i głowy poleciały. Nikt w pracy nie czuje się pewnie. Tragedia. Na szczęście udowodniłam, że jestem "niezastąpiona". Ale 2 dni wycięte z życiorysu.
moremi, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:
WszWszystko dobrzemam przyjść na badanie jak dostanę@
Duska dobrze że już lepiej
A co z Mega?
Edit. Wiem że jest po zabiegu i raz próbowała coś napisac.
Odzywała się jeszcze potem?
Wydaje mi się, że nie. Pewie padła i śpi to w końcu nie w kij dmuchał ta laparoskopia. Zresztą i tak dowie się wszystkiego jutro na obchodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 22:30
Sabina, malgos741, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
DZIEN BRY..wstawanie w sobote z rańca powinno byc karalne
Młody ma wypad az do Kielc na rozgrywki ,to trza mu wałówke spakowac.Czekam az małż dostarczy swieze pieczywko z piekarni .
Mega zyjesz???
Miłego dzionkaAasiula, Sabina, macduska, kkisia, peppapig, moremi, Mega, Dorka.1979, malgos741 lubią tę wiadomość