X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co...jakos ciążowo sie czuje

ania.g, Arwena, kkisia, moremi, caffe, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, Bozia3, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz strzelil focha. Przyszlam do domu a on biega z odkurzaczem. No to ja wzielam sie za obiad. Wstawilam ziemniaki ( Ewka mnie natchnela), umylam salate, mieso. Mialam osuszyc mieso a maz z geba ze wstawilam ziemniaki na wolnym ogniu i ze nigdy sie nie ugotuja. No to odlozylam mieso, wytarlam rece i poszlam do sypialni z wami posiedziec na forum. On na szmacie - bo rozpoczal proces mycia podlog i drze sie ze co to kurwa jest, ze on zapierdala a ja leze. Wiec ja mu na to. Jak dokonczysz mycie podlog to wstaw pranie i usmaz kotleciki, podaj zonce obiadek a potem ladnie wykochasz zonke na dobranoc. A jak bedziesz dyskutowal to skroce lancuch. Wlasnie smazy kotlety:-) o i to lubie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:06

ania.g, Heretyczka, Mango, Mala79, Arwena, kapturnica, kkisia, moremi, caffe, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, Sabina, BISCA, Bozia3, megan8, paszczakin, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wiecie co...jakos ciążowo sie czuje
    Ze niby dupa urosla?

ania.g, Mango, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka zrozumialam ciężkawo się czuje:-) a nie ciążowo:-)

Heretyczka, Arwena, kkisia, iwcia77, macduska, Sabina, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ze niby dupa urosla?
    niewiem....po prostu inaczej....gorąco mi non stop i łamie w kosvciach jak przy poprzedniej ciązy...brzuch napuchniety
    albo mi sie kurwa wydaje? ale ja nie jestem z tych entuzjastek co sa co miesiąc w ciązy

Arwena, moremi, iwcia77, Sabina, BISCA, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    niewiem....po prostu inaczej....gorąco mi non stop i łamie w kosvciach jak przy poprzedniej ciązy...brzuch napuchniety
    albo mi sie kurwa wydaje? ale ja nie jestem z tych entuzjastek co sa co miesiąc w ciązy
    To testa wypadaloby zrobic.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To testa wypadaloby zrobic.
    nawet nie mam, ale zakupie cholera jak nigdy..

Arwena, SolarPolar, moremi, caffe, Aasiula, iwcia77, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze to niemieckie powwietrze i kartofle takie dobre na cionże ;)

ania.g, SolarPolar, dorbie, kkisia, moremi, gosia7122, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, anna maria, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nawet nie mam, ale zakupie cholera jak nigdy..

ja bym nie wytrzymała, już bym robiła

moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    moze to niemieckie powwietrze i kartofle takie dobre na cionże ;)

Jak takie dobre, to może i mi pomoże , bo jade za tydzień do mamy

SolarPolar, kkisia, Heretyczka, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Jak takie dobre, to może i mi pomoże , bo jade za tydzień do mamy
    To przywiez z 5 kg w drodze powrotnej - odbiore gdzies po drodze:-)

kapturnica, kkisia, Heretyczka, ania.g, moremi, gosia7122, Aasiula, iwcia77, macduska, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To przywiez z 5 kg w drodze powrotnej - odbiore gdzies po drodze:-)

jak masz po drodze zapraszam

iwcia77 lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jedyna wygrałam aukcję gdzie byłam jako 7 licytująca :) kurtka dla Marcela. Nie sądziłam że się uda.

moremi, Aasiula, malgos741, iwcia77, Heretyczka, macduska, Sabina, Bozia3, kkisia, megan8, gretka, Parka, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Mysza- bylas u pediatry???

pytanko do neomatek : czy wasze dzieci maja lodowate raczki ??? :-O moj Ivo ma a zwlaszcza wieczorami..czy jest to powod do niepokoju???hm

Bry,

Byłam, młody dostał syrop i kropelki na kaszel i przeszło jak ręką odjął.

Wojtek też miewał lodowate ręce, w nocy jak spał było ok, ale jak się wybudzał to momentalnie mu marzły, teraz jest już z ok. Pediatra mi mówił, że takie niemowlaki nie umieją utrzymać temperatury i stąd te zimne rączki lub stópki. Takiemu maluchowi, jak leży, to sprawdza się temperaturę z tyłu na szyi. Jak tam ma ciepło to znaczy, że jest ok.

moremi, ania.g, Aasiula, iwcia77, Heretyczka, Sabina, kapturnica, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania g. czym karmisz Marcela? Dajesz słoiczki czy świeże owoce i warzywa?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Ania g. czym karmisz Marcela? Dajesz słoiczki czy świeże owoce i warzywa?
    Słoiczki, bo świeże warzywa i owoce o tej porze roku to ciężko coś wybrać a ja nie mam sprawdzonego źródła. Nie jestem zadowolona z tego.

mysza1975, gosia7122, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki to jest syndrom Caffe? http://smileys.sur-la-toile.com/repository/fume/0061.gif

SolarPolar, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Mango, macduska, Sabina, BISCA, Bozia3, kapturnica, kkisia, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to po przeprowadzce to mam tyle miejsca że chyba zabiorę się za wysiew warzyw dla niego w jakiś skrzynkach albo coś, takie własne satysfakcjonowało by mnie najbardziej.

caffe, malgos741, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od dzisiaj skończyło się leżenie na kanapie i obserwowanie jak dziecko samo ładnie bawi się na podłodze.

Mały biega sprintem na kolanach. No i oczywiście interesuje go dekoder do satelity, szafki i tego typu rzeczy...

http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif

ania.g, SolarPolar, gosia7122, moremi, Aasiula, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, BISCA, Bozia3, kkisia, megan8, gretka, Mega, Parka, Simba lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Słoiczki, bo świeże warzywa i owoce o tej porze roku to ciężko coś wybrać a ja nie mam sprawdzonego źródła. Nie jestem zadowolona z tego.

My też na razie na słoiczkach, znalazłam sklep z eko owocami w Krakowie, ale ceny wywalone w kosmos, a 100% pewności i tak nie ma.

ania.g, gosia7122, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 7899 7900 7901 7902 7903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ