35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maz strzelil focha. Przyszlam do domu a on biega z odkurzaczem. No to ja wzielam sie za obiad. Wstawilam ziemniaki ( Ewka mnie natchnela), umylam salate, mieso. Mialam osuszyc mieso a maz z geba ze wstawilam ziemniaki na wolnym ogniu i ze nigdy sie nie ugotuja. No to odlozylam mieso, wytarlam rece i poszlam do sypialni z wami posiedziec na forum. On na szmacie - bo rozpoczal proces mycia podlog i drze sie ze co to kurwa jest, ze on zapierdala a ja leze. Wiec ja mu na to. Jak dokonczysz mycie podlog to wstaw pranie i usmaz kotleciki, podaj zonce obiadek a potem ladnie wykochasz zonke na dobranoc. A jak bedziesz dyskutowal to skroce lancuch. Wlasnie smazy kotlety:-) o i to lubie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:06
ania.g, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, caffe, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, megan8, paszczakin, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniewiem....po prostu inaczej....gorąco mi non stop i łamie w kosvciach jak przy poprzedniej ciązy...brzuch napuchnietySolarPolar wrote:Ze niby dupa urosla?
albo mi sie kurwa wydaje? ale ja nie jestem z tych entuzjastek co sa co miesiąc w ciązy
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
To testa wypadaloby zrobic.Heretyczka wrote:niewiem....po prostu inaczej....gorąco mi non stop i łamie w kosvciach jak przy poprzedniej ciązy...brzuch napuchniety
albo mi sie kurwa wydaje? ale ja nie jestem z tych entuzjastek co sa co miesiąc w ciązy
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To przywiez z 5 kg w drodze powrotnej - odbiore gdzies po drodze:-)ola_35 wrote:Jak takie dobre, to może i mi pomoże , bo jade za tydzień do mamy
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, moremi, gosia7122, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
Matko jedyna wygrałam aukcję gdzie byłam jako 7 licytująca
kurtka dla Marcela. Nie sądziłam że się uda.
moremi, Aasiula, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, megan8, gretka, Parka, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
iwcia77 wrote:Mysza- bylas u pediatry???
pytanko do neomatek : czy wasze dzieci maja lodowate raczki ???
moj Ivo ma a zwlaszcza wieczorami..czy jest to powod do niepokoju???hm
Bry,
Byłam, młody dostał syrop i kropelki na kaszel i przeszło jak ręką odjął.
Wojtek też miewał lodowate ręce, w nocy jak spał było ok, ale jak się wybudzał to momentalnie mu marzły, teraz jest już z ok. Pediatra mi mówił, że takie niemowlaki nie umieją utrzymać temperatury i stąd te zimne rączki lub stópki. Takiemu maluchowi, jak leży, to sprawdza się temperaturę z tyłu na szyi. Jak tam ma ciepło to znaczy, że jest ok.
moremi, ania.g, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Słoiczki, bo świeże warzywa i owoce o tej porze roku to ciężko coś wybrać a ja nie mam sprawdzonego źródła. Nie jestem zadowolona z tego.mysza1975 wrote:Ania g. czym karmisz Marcela? Dajesz słoiczki czy świeże owoce i warzywa?
mysza1975, gosia7122, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
A jaki to jest syndrom Caffe? http://smileys.sur-la-toile.com/repository/fume/0061.gif
SolarPolar, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
W sumie to po przeprowadzce to mam tyle miejsca że chyba zabiorę się za wysiew warzyw dla niego w jakiś skrzynkach albo coś, takie własne satysfakcjonowało by mnie najbardziej.
caffe, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
U mnie od dzisiaj skończyło się leżenie na kanapie i obserwowanie jak dziecko samo ładnie bawi się na podłodze.
Mały biega sprintem na kolanach. No i oczywiście interesuje go dekoder do satelity, szafki i tego typu rzeczy...
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif
ania.g, SolarPolar, gosia7122, moremi, Aasiula, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, nick nieaktualny, megan8, gretka, Mega, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Słoiczki, bo świeże warzywa i owoce o tej porze roku to ciężko coś wybrać a ja nie mam sprawdzonego źródła. Nie jestem zadowolona z tego.
My też na razie na słoiczkach, znalazłam sklep z eko owocami w Krakowie, ale ceny wywalone w kosmos, a 100% pewności i tak nie ma.
ania.g, gosia7122, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość