35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maz strzelil focha. Przyszlam do domu a on biega z odkurzaczem. No to ja wzielam sie za obiad. Wstawilam ziemniaki ( Ewka mnie natchnela), umylam salate, mieso. Mialam osuszyc mieso a maz z geba ze wstawilam ziemniaki na wolnym ogniu i ze nigdy sie nie ugotuja. No to odlozylam mieso, wytarlam rece i poszlam do sypialni z wami posiedziec na forum. On na szmacie - bo rozpoczal proces mycia podlog i drze sie ze co to kurwa jest, ze on zapierdala a ja leze. Wiec ja mu na to. Jak dokonczysz mycie podlog to wstaw pranie i usmaz kotleciki, podaj zonce obiadek a potem ladnie wykochasz zonke na dobranoc. A jak bedziesz dyskutowal to skroce lancuch. Wlasnie smazy kotlety:-) o i to lubie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:06
ania.g, Heretyczka, Mango, Mala79, Arwena, kapturnica, kkisia, moremi, caffe, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, Sabina, BISCA, Bozia3, megan8, paszczakin, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ze niby dupa urosla?
albo mi sie kurwa wydaje? ale ja nie jestem z tych entuzjastek co sa co miesiąc w ciązyArwena, moremi, iwcia77, Sabina, BISCA, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:niewiem....po prostu inaczej....gorąco mi non stop i łamie w kosvciach jak przy poprzedniej ciązy...brzuch napuchniety
albo mi sie kurwa wydaje? ale ja nie jestem z tych entuzjastek co sa co miesiąc w ciązymoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Jak takie dobre, to może i mi pomoże , bo jade za tydzień do mamy
kapturnica, kkisia, Heretyczka, ania.g, moremi, gosia7122, Aasiula, iwcia77, macduska, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Matko jedyna wygrałam aukcję gdzie byłam jako 7 licytująca
kurtka dla Marcela. Nie sądziłam że się uda.
moremi, Aasiula, malgos741, iwcia77, Heretyczka, macduska, Sabina, Bozia3, kkisia, megan8, gretka, Parka, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:Mysza- bylas u pediatry???
pytanko do neomatek : czy wasze dzieci maja lodowate raczki ???moj Ivo ma a zwlaszcza wieczorami..czy jest to powod do niepokoju???hm
Bry,
Byłam, młody dostał syrop i kropelki na kaszel i przeszło jak ręką odjął.
Wojtek też miewał lodowate ręce, w nocy jak spał było ok, ale jak się wybudzał to momentalnie mu marzły, teraz jest już z ok. Pediatra mi mówił, że takie niemowlaki nie umieją utrzymać temperatury i stąd te zimne rączki lub stópki. Takiemu maluchowi, jak leży, to sprawdza się temperaturę z tyłu na szyi. Jak tam ma ciepło to znaczy, że jest ok.moremi, ania.g, Aasiula, iwcia77, Heretyczka, Sabina, kapturnica, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ania g. czym karmisz Marcela? Dajesz słoiczki czy świeże owoce i warzywa?
mysza1975, gosia7122, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
W sumie to po przeprowadzce to mam tyle miejsca że chyba zabiorę się za wysiew warzyw dla niego w jakiś skrzynkach albo coś, takie własne satysfakcjonowało by mnie najbardziej.
caffe, malgos741, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
U mnie od dzisiaj skończyło się leżenie na kanapie i obserwowanie jak dziecko samo ładnie bawi się na podłodze.
Mały biega sprintem na kolanach. No i oczywiście interesuje go dekoder do satelity, szafki i tego typu rzeczy...
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gifania.g, SolarPolar, gosia7122, moremi, Aasiula, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, BISCA, Bozia3, kkisia, megan8, gretka, Mega, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Słoiczki, bo świeże warzywa i owoce o tej porze roku to ciężko coś wybrać a ja nie mam sprawdzonego źródła. Nie jestem zadowolona z tego.
My też na razie na słoiczkach, znalazłam sklep z eko owocami w Krakowie, ale ceny wywalone w kosmos, a 100% pewności i tak nie ma.ania.g, gosia7122, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość