Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co...jakos ciążowo sie czuje

ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, caffe, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz strzelil focha. Przyszlam do domu a on biega z odkurzaczem. No to ja wzielam sie za obiad. Wstawilam ziemniaki ( Ewka mnie natchnela), umylam salate, mieso. Mialam osuszyc mieso a maz z geba ze wstawilam ziemniaki na wolnym ogniu i ze nigdy sie nie ugotuja. No to odlozylam mieso, wytarlam rece i poszlam do sypialni z wami posiedziec na forum. On na szmacie - bo rozpoczal proces mycia podlog i drze sie ze co to kurwa jest, ze on zapierdala a ja leze. Wiec ja mu na to. Jak dokonczysz mycie podlog to wstaw pranie i usmaz kotleciki, podaj zonce obiadek a potem ladnie wykochasz zonke na dobranoc. A jak bedziesz dyskutowal to skroce lancuch. Wlasnie smazy kotlety:-) o i to lubie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:06

ania.g, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, caffe, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, megan8, paszczakin, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wiecie co...jakos ciążowo sie czuje
    Ze niby dupa urosla?

ania.g, Mango, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka zrozumialam ciężkawo się czuje:-) a nie ciążowo:-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ze niby dupa urosla?
    niewiem....po prostu inaczej....gorąco mi non stop i łamie w kosvciach jak przy poprzedniej ciązy...brzuch napuchniety
    albo mi sie kurwa wydaje? ale ja nie jestem z tych entuzjastek co sa co miesiąc w ciązy

nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    niewiem....po prostu inaczej....gorąco mi non stop i łamie w kosvciach jak przy poprzedniej ciązy...brzuch napuchniety
    albo mi sie kurwa wydaje? ale ja nie jestem z tych entuzjastek co sa co miesiąc w ciązy
    To testa wypadaloby zrobic.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To testa wypadaloby zrobic.
    nawet nie mam, ale zakupie cholera jak nigdy..

nick nieaktualny, SolarPolar, moremi, caffe, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze to niemieckie powwietrze i kartofle takie dobre na cionże ;)

ania.g, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, anna maria, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nawet nie mam, ale zakupie cholera jak nigdy..

ja bym nie wytrzymała, już bym robiła

moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    moze to niemieckie powwietrze i kartofle takie dobre na cionże ;)

Jak takie dobre, to może i mi pomoże , bo jade za tydzień do mamy

SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Jak takie dobre, to może i mi pomoże , bo jade za tydzień do mamy
    To przywiez z 5 kg w drodze powrotnej - odbiore gdzies po drodze:-)

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, moremi, gosia7122, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To przywiez z 5 kg w drodze powrotnej - odbiore gdzies po drodze:-)

jak masz po drodze zapraszam

iwcia77 lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jedyna wygrałam aukcję gdzie byłam jako 7 licytująca :) kurtka dla Marcela. Nie sądziłam że się uda.

moremi, Aasiula, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, megan8, gretka, Parka, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Mysza- bylas u pediatry???

pytanko do neomatek : czy wasze dzieci maja lodowate raczki ??? :-O moj Ivo ma a zwlaszcza wieczorami..czy jest to powod do niepokoju???hm

Bry,

Byłam, młody dostał syrop i kropelki na kaszel i przeszło jak ręką odjął.

Wojtek też miewał lodowate ręce, w nocy jak spał było ok, ale jak się wybudzał to momentalnie mu marzły, teraz jest już z ok. Pediatra mi mówił, że takie niemowlaki nie umieją utrzymać temperatury i stąd te zimne rączki lub stópki. Takiemu maluchowi, jak leży, to sprawdza się temperaturę z tyłu na szyi. Jak tam ma ciepło to znaczy, że jest ok.

moremi, ania.g, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania g. czym karmisz Marcela? Dajesz słoiczki czy świeże owoce i warzywa?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Ania g. czym karmisz Marcela? Dajesz słoiczki czy świeże owoce i warzywa?
    Słoiczki, bo świeże warzywa i owoce o tej porze roku to ciężko coś wybrać a ja nie mam sprawdzonego źródła. Nie jestem zadowolona z tego.

mysza1975, gosia7122, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki to jest syndrom Caffe? http://smileys.sur-la-toile.com/repository/fume/0061.gif

SolarPolar, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to po przeprowadzce to mam tyle miejsca że chyba zabiorę się za wysiew warzyw dla niego w jakiś skrzynkach albo coś, takie własne satysfakcjonowało by mnie najbardziej.

caffe, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od dzisiaj skończyło się leżenie na kanapie i obserwowanie jak dziecko samo ładnie bawi się na podłodze.

Mały biega sprintem na kolanach. No i oczywiście interesuje go dekoder do satelity, szafki i tego typu rzeczy...

http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif

ania.g, SolarPolar, gosia7122, moremi, Aasiula, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, nick nieaktualny, megan8, gretka, Mega, Parka, Simba lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Słoiczki, bo świeże warzywa i owoce o tej porze roku to ciężko coś wybrać a ja nie mam sprawdzonego źródła. Nie jestem zadowolona z tego.

My też na razie na słoiczkach, znalazłam sklep z eko owocami w Krakowie, ale ceny wywalone w kosmos, a 100% pewności i tak nie ma.

ania.g, gosia7122, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 7899 7900 7901 7902 7903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ