35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem.. Po pierwsze, Morek masz PW
U nas bez zmian, nic sie tam na szczescie bardziej nie posunelo, szyjka nadal tylko lekko skrocona. Takze spoko.. usg za 1,5 tygodnia..
Jak wiesci od innch? Widzialam Megi tylko zamroczona wiadomosckkisia, moremi, gosia7122, malgos741, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/uhuhuh-onion-head-emoticon.gif
Tu akurat bede "rasistka"- serom w Polce baaaardzo duzo brakuje do porzadnych serow niestety. Mleczarnie nawet standartow nie trzymaja, wiec czesto gouda polska nie ma nic wspolnego z gouda.. I tu wiem, co mowie, bo bylam w wielu..moremi, gosia7122, Magda*, iwcia77, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:bardzo proszę nie generalizować - oscypek, bryndza owcza, sery wędzone, bursztyn i lazur - dużo smaczniejsze od zachodnich....
Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:bardzo proszę nie generalizować - oscypek, bryndza owcza, sery wędzone, bursztyn i lazur - dużo smaczniejsze od zachodnich....
no dobra, dobra, wszytskich serow w Polsce nie jadalam- pisalam o tych, ktore mozna porownac.. Wiadomo, jak oscyp czy bryndza bedzie domowa, to pewnie- niebo w gebie. Ale np takie wedzone sery z marketu sa paskudne, gumowe, az pod zebami skrzypi..
Zeby byc sprawiedliwym- twarogu takiego jak w PL to w zadnym kraju nie jadlam.. pyyycha..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 17:56
SolarPolar, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
A z twarogu najlepsze są serniczki. Ze smietaną i brzoskwiniami
Dwa właśnie zjadłam
To lecę się pakować i do KrakowaHeretyczka, gosia7122, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Parka wrote:Zachodzę w głowę : jakim doublu? Polar, możesz jaśniej?
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie poznym popoludniem:-)
Wlasnie skonczylam dziubac serwetke, uszylam poduszke w stylu patchwork i na koniec zabralam sie za zrobienie ramki metoda decupage - tego to sie dopiero ucze
A co u Was widze, ze temat biezacy serowy uwielbiam w kazdej postaci a najlepsze sa takie ktore moge sama przygotowac - czyli biale
Widze ze Morka wybiera sie do Krakowa - moge niesc Ci bagaze
Reszte czytania musze nadrobic
moremi, ania.g, Arwena, kapturnica, kkisia, Magda*, gosia7122, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:Polar, a moze test zrob?
iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość