35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak sobie myślę,wszystkie zajęte... Na spacer poszły wiosny szukać,badają się może ginekologicznie,ciasta pieką? A ja w pracy do 17,ale już widzę koniec. Jutro mam wolne to też coś upieke,tylko co? Sernik,brownie czy jabłecznik? Jutro wam powiem
gosia7122, moremi, ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja chyba upiekę coś z jabłkami, może takie z orzechami i jabłkami albo klasyczna szarlotkę
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Jestem ale nic nie wiem.... Podsypiam i gardło mnie boli, nie widze literek na moim telefonie
moremi, paszczakin, gosia7122, Mango, kkisia, ania.g, malgos741, iwcia77, macduska, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ja tylko nie mogę jednego. W Polsce nazywa się
Sekret Mnicha dla mni śmierdzi spermą...w tej formie nie do przełknięcia.
Ciagle jestem w doublu! Co robic!???Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:52
moremi, gosia7122, kkisia, iwcia77, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Dostalam maila z danymi.
Tych kartofli niemieckich to Ci zazdoszcze , kebabow tureckich z niemieckich baranow tez:-)
Jak ludzie ?być może...w poniedziałek na 10ta mam przynieść cv i oferte(podanie)...od tej samej niemki dostalismy numer tel pediatry lokalnego który jezdzi tez na wizyty domowe , który ma dziecko z zespolem downa i który prowadzi lokalna grupe wsparcia dla rodziców, mamy sie na nia powołac i mysle ze moze dac nam duzo wskazówek dot.dalszego leczenia
gosia7122, SolarPolar, paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Sabina, ania.g, Arwena, iwcia77, macduska, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ewa -to dobre wiesci . A co z malym? Na przedszkole jeszcze za maly. Tam sa zlobki ?
moremi, Sabina, ania.g, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/uhuhuh-onion-head-emoticon.gif
Tu akurat bede "rasistka"- serom w Polce baaaardzo duzo brakuje do porzadnych serow niestety. Mleczarnie nawet standartow nie trzymaja, wiec czesto gouda polska nie ma nic wspolnego z gouda.. I tu wiem, co mowie, bo bylam w wielu..
a ja z kolei niezabardzo jestem za tymi długodojzewającymi serami,i kurcze czemu każdy ser holenderski musi byc z konserwantami??? dla mnie im młodszy ser tym smaczniejszy,kupuje takie tureckie w Danii robione bez konserwantów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny