Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Witam piątkowo a gdzie wszystkie są?
    Też zerkam a tu cisza..
    U mnie słońce zagląda ale śniegu jeszcze wszędzie pełno.
    Wiosna gdzieś ty?
    PS zjadłam makrele w pomidorach :-)

gosia7122, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie myślę,wszystkie zajęte... Na spacer poszły wiosny szukać,badają się może ginekologicznie,ciasta pieką? A ja w pracy do 17,ale już widzę koniec. Jutro mam wolne to też coś upieke,tylko co? Sernik,brownie czy jabłecznik? Jutro wam powiem ;)

gosia7122, moremi, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na początku rybami się zajadałam .
    Fajna ta Twoja świnka,Pepka a dzieci wiedzą już?

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba upiekę coś z jabłkami, może takie z orzechami i jabłkami albo klasyczna szarlotkę :)

gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ja chyba upiekę coś z jabłkami, może takie z orzechami i jabłkami albo klasyczna szarlotkę :)
    ja tam nie piekę bo wkurzam się jak mi nie wychodzi ,jakoś nie mam ręki do ciast ,starsza córka teraz lubi się bawić w wypieki,stale coś szuka w necie .

iwcia77 lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ale nic nie wiem.... Podsypiam i gardło mnie boli, nie widze literek na moim telefonie ;)

moremi, paszczakin, gosia7122, Mango, nick nieaktualny, ania.g, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega trzymaj się tam :-)
    U mnie córka wie i cię cieszy,syn nie wie,lub nie chce wiedzieć. On taki mamusiny a ma 15 lat :-)
    W sumie parę osób wie tylko.

moremi, gosia7122, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja tylko nie mogę jednego. W Polsce nazywa się
    Sekret Mnicha dla mni śmierdzi spermą...w tej formie nie do przełknięcia. ;-)
    A co Ci biedni mnisi maja zrobic ze zbedna sperma - do sera!!! Tez go nie lubie!

Ciagle jestem w doublu! Co robic!???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:52

moremi, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega - dobrze ze po wszystkim.

Paszcza i Elfiki trzymam ze pomyslne wiesci.

Ewka poszla na kartofle bo cos sie nie odzywa?

gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mega - dobrze ze po wszystkim.

Paszcza i Elfiki trzymam ze pomyslne wiesci.

Ewka poszla na kartofle bo cos sie nie odzywa?
    jestem jestem :)

gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba widze ze jestes. Powoli przebijasz sie przez posty. Wstawilam filmik dla ciebie , jest swietny

http://fun.fakt.pl/film/smieszne/dyskusja-dzieciakow/3389

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:59

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jestem jestem :)
    Dostalam maila z danymi.

Tych kartofli niemieckich to Ci zazdoszcze , kebabow tureckich z niemieckich baranow tez:-)

Jak ludzie ?

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze mam syndrom Caffe? Trzeba by to sprawdzic ale do apteki daleko- te kolo domu mam spalone:-)

gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dostalam maila z danymi.

Tych kartofli niemieckich to Ci zazdoszcze , kebabow tureckich z niemieckich baranow tez:-)

Jak ludzie ?
    wiesz co , bez kontaktow i znajomości nie jest lekko ...w ntym sensie że tutaj akurat jest mało polaków zauwazyłam i oni lubia zatrudniac głównie miejscowych, ale dzis byłam na rozmowie w takim dość luksusowym domu opieki..tam pracuje znajoma Niemka tej babki u której mieszkam i byc może dostane tam prace :) być może...w poniedziałek na 10ta mam przynieść cv i oferte(podanie)...od tej samej niemki dostalismy numer tel pediatry lokalnego który jezdzi tez na wizyty domowe , który ma dziecko z zespolem downa i który prowadzi lokalna grupe wsparcia dla rodziców, mamy sie na nia powołac i mysle ze moze dac nam duzo wskazówek dot.dalszego leczenia :)

gosia7122, SolarPolar, paszczakin, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa -to dobre wiesci . A co z malym? Na przedszkole jeszcze za maly. Tam sa zlobki ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ewa -to dobre wiesci . A co z malym? Na przedszkole jeszcze za maly. Tam sa zlobki ?
    pewnie tak ale nigdy bym nie oddała dziecka do złobka...bedziemy sie z mezem wymieniac, dziecko przede wszystkim, pieniadze chyba nie moga byc wazniejsze?

moremi, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    pewnie tak ale nigdy bym nie oddała dziecka do złobka...bedziemy sie z mezem wymieniac, dziecko przede wszystkim, pieniadze chyba nie moga byc wazniejsze?
    Jesli da sie tak ustawic prace to pewnie.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/uhuhuh-onion-head-emoticon.gif

Tu akurat bede "rasistka"- serom w Polce baaaardzo duzo brakuje do porzadnych serow niestety. Mleczarnie nawet standartow nie trzymaja, wiec czesto gouda polska nie ma nic wspolnego z gouda.. I tu wiem, co mowie, bo bylam w wielu..

a ja z kolei niezabardzo jestem za tymi długodojzewającymi serami,i kurcze czemu każdy ser holenderski musi byc z konserwantami??? dla mnie im młodszy ser tym smaczniejszy,kupuje takie tureckie w Danii robione bez konserwantów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera a ile twój dzieć ma? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 17:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jesli da sie tak ustawic prace to pewnie.
    no praca sie musi ustawic pod dziecko nie odwrotnie

SolarPolar, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ ‹ 7897 7898 7899 7900 7901 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ