35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ej, no ja tu przyszłam i co- nikogo ni ma?
tylko nadrabiające. a wiadomo to kiedy to nadrobiom?
czekać, nie czekać?....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:45
malgos741, iwcia77, Mango, macduska, Sabina, gosia7122, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
już was nadrobiłam
Dorbie podziwiam cię... twarda kobitka
iwcia77, ania.g, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Mysza a jak Wojtek, zaczyna pełzać? Pytam bo Marcel dziś zabrał się za temat co wprawiło mnie w ogromne zaskoczenie, no i cały czas próbuje siadać. Wydaje mi się że jakoś tak szybko.
Te sprytne fizycznie dzieci tak maja, moja raczkowała jak miała 5,5 m-ca i nie to że pełzała tylko zapierdzielała. Jak dziecko samo zaczyna nie widzę w tym nic złego.iwcia77, ania.g, caffe, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ej, no ja tu przyszłam i co- nikogo ni ma?
tylko nadrabiające. a wiadomo to kiedy to nadrobiom?
czekać, nie czekać?....
ja dzisiaj miałam dość efektywny dzień:
- byłam w mieście załatwić jedną sprawę w urzędzie i teraz czekam na efekty,
- zdobyłam w końcu ten program, który potrzebowałam, zainstalowałam, wszystko śmiga. Kamień z serca bo zaczęłam już siwieć, a zestaw moich bluzgów dość znacznie wzrósł.
- zainstalowałam też drugi program- nie bez problemów technicznych. A że żaden ze mnie informatyk to problematyczną instalację zakończoną sukcesem uważam rzeczywiście za sukcesNo. Teraz mogę się zabrać do roboty...
kariotypy ok
mutacja MTHFR
aaa.....
i czuję już się chwilowo jak na @ ale z powodu efektywnego dnia mam to średnio w d..pie. to znaczy... może niekoniecznie tam, ale dość głęboko. pierwotny termin był na dziś, ale niby ovu się przesunęła to i termin @- na niedzielę. zobaczymy jaki profesjonalny jest ovufriend
jakoś od początku się na ten cykl nie nastawiałam, także nawet nie muszę trenować bycia lotosem. jestem nim.malgos741, Sabina, kkisia, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:witam sie i ja.. kurde, zebym jeszcze przed porodem za wami nie nadazala? to co bedzie po?
przyznaje nie doczytalam ostatniej doby.
pamietam, ze za Mege, Matke i Elfi mam kegle trzymac (trzymam), za kogos jeszcze?
Ja dzis bylam sie u pozal sie boze dietetyczki od cukrzycy, pani nie wiedziala polowy tego, co ja wiem.. Ale dala glukometr i o to chodzilo.
na czczo mam miec wynik do 90, 1,5godziny po zarciu do 130, ja mialam po sniadaniu 96
wiec chyba jednak moja teoria byla ok- z tym, co jem nie ma sie co przejmowac..
chleb czystoziarnisty rzadzi..moremi lubi tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
ooooooooo jak pusto...jakis spadek produkcji na forum...
czyzby wszystkie ogladaly taniec z gwiazdami....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 20:58
ania.g, malgos741, gosia7122, kkisia, Dorka.1979, megan8, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ooooooooo jak pusto...jakis spadek produkcji na forum...
jeszcze nocy nie ma
nadrobiłaś pewnie szybciej bośmy za wiele nie naskrobały właśnieiwcia77, gosia7122, kkisia, Dorka.1979, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ten spadek produkcji na forum to chyba syndrom "weekend"
ale taniec oglądamiwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyA ja siedzę w poczekalni do ginewry, ale czy mnie przyjmie pewności nie mam. Kuknelam do niej że jestem, a na mi rzuciła tekstem, że się spieszy, bo rodzi jej pacjentka. Zaryzykuje i poczekam.
iwcia77, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, kkisia, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
w stopce jest Ivutek z zacisnietymi kciukami, bo czeka na wysyp ovudzieci takze baby sprezac sie szybko- dziecku sie nie odmawia
BISCA, ania.g, ComeToMeBaby, mysza1975, Aasiula, malgos741, Bozia3, Natka_79, kapturnica, Sabina, kkisia, caffe, moremi, SolarPolar, peppapig, gretka, anna maria, Mega, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:w stopce jest Ivutek z zacisnietymi kciukami, bo czeka na wysyp ovudzieci takze baby sprezac sie szybko- dziecku sie nie odmawia
Ivutek, ciocia Bisca robi co mozereszta ovuciotek tez, wiec odprez sie
zdjecie
ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula, malgos741, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość