35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Mega to dobrze, uff. Martwiłam się.
Do czwartku bez sexu???
Kobieto ja jestem bez sexu od 22 stycznia! I nie zanosi się na szybką zmianę.
Wytrzymasz.
Odpoczywaj teraz.
Juz zapomnialam jak to smakujemacduska, Mega, kkisia, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka.1979 wrote:Paszczaku z tego co wiem i co mowili ni tylko mi to na czczo masz mieć do 90 ale po jedzeniu masz po godzinie mierzyć cukier i ma być cukier do 120
Dorka, no bede robic tak jak mi lekarz i ta dietetyczka kazali- dostalam ksiazeczke do wpisywania wynikow i jak bank mam napisane- 1,5h i 130 max. Bo to oni beda adminitrowac leczenie jakby co.. Ale biorac pod uwage, ze mi jeszcze ali razu cukier stowki nie przeskoczyl to nie ma sie o co martwic..Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Peppol do kiedy masz brac lutke ??? Bo mi kazal do konca 13tego i koniec , nie wypisal wiecej.Ale ja mam zapasy hłyhły i nie odstawie od razu tylko bnede schodizla z dawki 2razy 200mg na 2razy 100mg i potem 2razy 50. Tak do 15tego tygodnia mi starczy a pozniej to juz łożysko jest wydolne
Kaptu, ja zrobilam dokladnie tak samoBeda nam konowaly mówic, co robic
kapturnica, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witam sie.. u nas wiosna, okna potwierane, porzadki, wlasnie wylalo mi sie pol ciasta do piekarnika, bo blacha jakas krzywa, wiec stwierdzilam, ze lepiej sie poloze zamiast tworzyc chaos
luby szykuje obiad na gosci, a ja rozwazam drzemke kimke nieruchomkekapturnica, Mango, macduska, gosia7122, BISCA, gretka, Mega, kkisia, MartaDidi, Sabina, ania.g, malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:moja Maryśka ma to samo zaczynam się martwić ,we wtorek idę do lekarza na szczepienie to się zapytam ,pewnie gimnastyka nas nie ominie.
Próbuje już siadać z leżącego podnosi głowę ale jak leży na brzuchu to ręce jej właśnie do tyłu lecą ,jak ma zabawki przed sobą to trochę wyprostuje .Jak czytam że niektóre pełzają już w 5 miesiącu to mała opóźniona jest.
Pozdrawiam sobotnie u nas 13 stopni dziś. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW temacie ginekologów:
- Wiem, że to tylko formalność - mówi młody człowiek do ojca swojej przyjaciółki - ale chciałbym prosić o rękę pańskiej córki.
- Kto Ci ku**a powidział, że to jest tylko formalność? - piekli się jej ojciec.
- Ginekolog...
A mówiła mama
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" (mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie)
Stara Żydówka po raz pierwszy w życiu poszła do ginekologa, który ją zbadał i
kazał się ubrać.
Będąc już w drzwiach, odwróciła się i wyszeptała zgorszona:
- Panie doktorze, czy pańska matka wie, czym się pan zajmuje?
Młoda para spodziewa się dziecka. Nie wiedzieli na co mogą sobie teraz pozwolić w łóżku więc udali się po poradę do lekarza:
- Panie doktorze, czy kiedy małżonka jest teraz w ciąży możemy dalej współżyć?
- Podczas pierwszych 3 miesięcy mogą państwo całkiem normalnie współżyć. Podczas kolejnych 3 radzę kochać się tylko w pozycji "na pieska". Podczas ostatnich miesięcy ciąży radzę jednak przejść do pozycji "na wilka".
- "Na wilka"?? A jak to jest??
- Kładzie się pan obok żony i wyje...
Przychodzi młode małżeństwo do ginekologa. Mąż zostaje w poczekalni, a żona wchodzi do gabinetu i żali się lekarzowi:
- Panie doktorze, kiedy odbywam stosunek z mężem to mnie strasznie kłuje pod prawym żebrem.
Lekarz zbadał ją "dogłębnie" z każdej strony i na koniec informuje:
- Nic pani nie dolega, być może przyczyna jest po stronie małżonka. Niech pani się ubierze i zaczeka na korytarzu a ja zbadam także jego.
Wchodzi mąż i na prośbę lekarza zdejmuje spodnie. Lekarz z niedowierzaniem patrzy na jego "sprzęt" "długi i gruby na kształt maczugi". Kiedy już szok mu przeszedł, mówi do gościa:
- Panie, z takim fiutem to pan powinien kobyły ruchać.
- Próbowałem - odpowiada mąż - ale zdychały, a żonę tylko pod prawym żebrem kłujeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 17:22
kapturnica, gosia7122, kkisia, MartaDidi, Sabina, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, Luna76, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Jade ale w poniedzialek
Juz sie nie moge doczekac
Jutro idziemy z moja mama , bratowa jej mama i kuzynka bratowej na kabarety z okazji dnia kobietMartaDidi, gosia7122, Sabina, Mega, ania.g, malgos741, anna maria, Aasiula, kkisia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
anna maria wrote:Dobry juz 10stp.bezwietrznie,normalnie wiesna:-) wczoraj dr.zdja Heli blokade ale musimy na gimnastyke chodzic ,bo mala wygina rece mocno do tylu,a jak lezy na brzuchu to wyglada jak Malysz przygotowujacy sie do skoku:-)Ja z moim palcem musze rezonans zrobic.Milego dnia
MartaDidi, gosia7122, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dobry juz 10stp.bezwietrznie,normalnie wiesna:-) wczoraj dr.zdja Heli blokade ale musimy na gimnastyke chodzic ,bo mala wygina rece mocno do tylu,a jak lezy na brzuchu to wyglada jak Malysz przygotowujacy sie do skoku:-)Ja z moim palcem musze rezonans zrobic.Milego dnia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka.1979 wrote:Anna Maria Ty powinnaś mieć ksywkę pogodynka, bo co nadrabiam forum to jak widzę Twój pierwszy wpis każdego dnia to jest stan pogodowy opisany u Ciebie
Ona już ma taką ksywkękapturnica, Dorka.1979, gosia7122, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:byc moze...Mi kazal odstawic od razu na rowne 13cie ale jako ,ze odtylu tygodni sie rpzyzwyczailam i troche mi strach to chyba wybiore wsio co mam do łysa.Taki efekt placebo pewnie ale jaki spokoj dla głowy
To wczesnie odstawilas progesreon Myslalam ,ze do 12tego bedziesz brala
-
nick nieaktualny