35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczyny
Wpadam na chwile. Nie mialam netu, ogrzewania i cieplej wody. Jestem u przyjacioly bo w chalupie sie nie da mieszkac, wczoraj wieczorem skonczyli robic ogrzewanie i zakladac kaloryfery, ale wszystkie podlogi rozprute bo rury pod podlaga leca, niektore sciany rozniez zryte, kuchni nie ma narazie, chata wyglada jak czlowiek z wyprutymi flakami,nie spomne o gruzie,kurzu i ogolnym syfie. Pies znowu sie przeziebil, jutro wet na nas czeka,ja mam 2 prace do napisania na zaliczenie- na juz, nie moge znalezc potrzebnych rzeczy po pakowaniu meza, narazie doszukalam sie skarpetek razem ze szklankami, nie chce wiedziec co jeszcze i w jakiej kombinacji wyciaqgne z pudla, zreszta narazie nie ma po co wyciagac, poniewaz nie ma szaf. Ogolnie nic nie ma. A ja balansuje na granicy wytrzymalosci psych., to tak w skrocie.
Moremi i Inessa- gratuluje, Bozia mi cynk puscila
Jakies nowosci? Ktoras jeszcze zaciazyla? Cos ciekawego sie wydarzylo?
życzę duuuuuuużo cierpliwości.Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:muszę chyba zjeść śniadanie, bo mi się ręce trzęsą
edit: O tej godzinie ? Pani kare dostanie ze nie dba o siebie a w ciazy za raz bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 13:01
Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Kuzwa a ja znowu zaczynam sie denerwowac
za 5 dni znowu do szpitala
Aasiula, BISCA, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:muszę chyba zjeść śniadanie, bo mi się ręce trzęsą
Aasiula, Reni, BISCA, kkisia, kapturnica, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Iwcia, Twój synek jest cudny !!!!!
rośnie w tempie ekspresowym, a jaki uśmiech fajny
ponoc jest pulpecik...... (pediatra i wiekszosc kolezanek tak mowi) widac, ze w tych malych cyckach produkuje smietane zamiast mleka
,
mamatrojki80, Aasiula, megan8, BISCA, kkisia, gretka, Mega, moremi, macduska, Magda*, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ja " rosne w tempie ekspresowym" razem z nim
ponoc jest pulpecik...... (pediatra i wiekszosc kolezanek tak mowi) widac, ze w tych malych cyckach produkuje smietane zamiast mleka
,
Mówiłam, że rozmiar nie gra rolimasz dobrą technikę karmienia jak mały tak pięknie rośnie i mleko też pewnie ok
iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:A mój m się dzisiaj musi opędzać ode mnie....
Zaparł się na ten post do badania plemniorów, umówił się w labie na poniedziałek. Pościmy od wczoraj włącznie. Czyli: środa, czwartek, piątek, sobota, niedziela i poniedz. rano lab. Uparł się na 5 dni.
Ja mu mówię, że 3 dni wystarczątym bardziej że poprzednio oddawał po 3 dniach to będzie porównanie w takich samych warunkach, jak np. zadziałał też na niego Androvit. A ten do mnie że nie i ch... on chce zrobić po 5 dniach i zobaczyć wyniki. On chyba myśli, że im więcej dni abstynencji tym lepsze wyniki?
A ja na tym cierpię
Zresztą przejął się ostatnio jak @ dostałam, zamówił sobie w necie Promen`a i planuje brać go jak skończy Androvit.
A ja mam taaaaki wygłodniały wzrok, no odczepić się od niego nie mogę. Śmieje się ze mnie, że zakazany owoc smakuje najlepiejno, chyba muszę potwierdzić. Aż mnie skręca... Muszę się brać do pracy, bo go zgwałcę zaraz
Eh... i tak cały weekend też nic?... Wpadnę w depresję jakąś...
No to niech Ci chociaż jakoś inaczej ulży... bo to niehumanitarne jest moim zdaniem... a Ty bidulko tak cierpisziwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość