35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:I jak hemoroidów w ciąży nie masz... to tez się nie liczy
i rozstepow!mamatrojki80, iwcia77, kkisia, Reni, moremi, Aasiula, Mega, macduska, kapturnica, Magda*, Sabina lubią tę wiadomość
-
Brr, aż mnie trzepnelo na samo wspomnienie szycia po porodzie. To był drugi najgorszy element porodu ( pierwszy to badanie rozwarcia, bolało w chu& ). A o znieczuleniu to nie myślałam bo strasznie sie boje tego wbijania igły w kręgosłup
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:bardzo logiczne - też bym tak zrobiła - żeby nie rozbić szklanek...mądry facet..
Reni, iwcia77, moremi, Aasiula, Mega, macduska, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
no i jak nie popuszczasz sików po porodzie to też się nie liczy
tena lejdi
paszczakin wrote:i rozstepow!iwcia77, moremi, Aasiula, mamatrojki80, Mega, kkisia, kapturnica, Magda*, Sabina lubią tę wiadomość
-
może on pomyślał, że łatwiej będzie mu skary znaleźć jak dorzuci do szklanek
po szklanki sięga się codzienniea skarpety wiecznie giną
przebiegła bestia
Bursztyn wrote:tylko ze on tych szklanek nie owinal, wpiepyrzyl poprostu pare skarpetek do tego samego kartonaBursztyn, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Nie nadazam za waszymi postami
Nie zdaze sie do wszystkich odniesc
Trzymam kciuki za wszystkie wasze zabiegi, stymulacje,inseminacje, ivf-y, usg, testy itp.
Musze znikac,zawalona jestem robota, nauka i gruzem.
Do zobaczenia za jakis czas.moremi, iwcia77, Aasiula, mamatrojki80, Reni, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, macduska, kapturnica, Magda*, Sabina, BISCA, peppapig, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
jaki żart?!
ja poważnie pytam
nie ma wykresu, milczysz
nie masz czasu odnieść się do wszystkich postów
jak nic cionża
wyspowiadaj się u Adżeja!Mega, moremi, Aasiula, kkisia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jaki żart?!
ja poważnie pytam
nie ma wykresu, milczysz
nie masz czasu odnieść się do wszystkich postów
jak nic cionża
wyspowiadaj się u Adżeja!
Pyknij mi mejla jak bedziesz podchodzila do ivf, zebym modly mogla wzniesc za powodzenie misji.
Narazie, trzymajcie sie wszystkie i rozmnazajcie sieAasiula, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mega, macduska, kapturnica, moremi, Magda*, Sabina, Luna76, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
dzie meila?
co Ty oczadziała! przecie to za miesiąc!
ja Cię widzę tu za maks tydz, no dwaBursztyn wrote:wykresu nie ma, bo i nie ma czego ogladac, temp.zapisuje gdzies na kartce, moze kiedys uzupelnie, teraz musze sie ogarnac z robota, nauka i cala reszta.
Pyknij mi mejla jak bedziesz podchodzila do ivf, zebym modly mogla wzniesc za powodzenie misji.
Narazie, trzymajcie sie wszystkie i rozmnazajcie sieiwcia77, Mega, Aasiula, kapturnica, moremi, Sabina, BISCA, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega- powodzenia u gienka.
Asiula- dziwne te Twoje wyniki.
Kkisia nie pękaj - a swoją droga to straszny chuj z tego ordynayora, ze Cię skazal ma druga narkozę i kolejny stres.anna maria, iwcia77, moremi, kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość