35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Obgoniłam dzisiaj pół miasta, parę sklepów, przychodnię, ze dwa urzędy i....
Nic mi nie jest!!!
Na razie przynajmniej ale jak się cieszę,
Nie macie pojęcia.
Wracasz Dusia do zycia.. Niedlugo wyciagniemy Cie zza krat, zobaczysz..macduska, moremi, kkisia, peppapig, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ja sie wkurwilam zezujac przy obiedzie jednym okiem na fakty. Jednak nie moge wiadomosci ogladac..
Pisiory z Duda na czele przedstawili akis tekt dotyczacy in vitro, gdzie "przewidziana" jest kara 2 lat wiezienia dla lekarzy stsosujacych ta metode.. Jak oni kurwa do wladzy dojda, to chyba nawet przestane nasz piekny kraj odwiedzac.. Co za kurwa ciemnogrod..
Tez właśnie słucham i niedowierzam ...
Jeszcze tylko stosów brakuje i mamy inkwizycję.paszczakin, Sabina, kapturnica, kkisia, gosia7122, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Wracasz Dusia do zycia.. Niedlugo wyciagniemy Cie zza krat, zobaczysz..
Nawet poczulam iskierkę nadziei, ze może faktycznie tak będzie.
Priva masz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:28
moremi, paszczakin, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMowa była o jakiś projekcie ustawy z 2012 roku... kompletnie już teraz nieaktualnym, Arłukowicz to wyciągnął żeby Komorowskiemu w kampanii pomóc i tyle. Nawet Komorowski, którego osobiście nie lubię powiedział, że okres przedwyborczy to nie jest dobry czas aby o in vitro rozmawiać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:41
moremi, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kapta, najważniejsze ze wszystko dobrze
mój ordynator tez tak ekspresem te usg robi
A człowiek chciałby sie nacieszyć jak najdłużej z podglądania
Matko, mam dzis jakis nienasycony apetyt, znak ze idzie @.
Co do in vitro, to teraz jak pytają Dudę to nie bardzo wie co powiedzieć. Cos kluczy ze to przecież sztuczne.moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Asiula i co robisz z tymi badaniami?
Uspokoily mnie oprocz tego zelaza I MPV cala reszta jest ok
Za dwa tygodnie jak chce moge je zrobic raz jeszcze
Ale generalnie bez paniki
Gdyby była to nadkrwistosc to reszta tez by była do banimacduska, paszczakin, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Dzwonilam do mojej lekarki I do kolezanki ktora tez jest lekarzem
Uspokoily mnie oprocz tego zelaza I MPV cala reszta jest ok
Za dwa tygodnie jak chce moge je zrobic raz jeszcze
Ale generalnie bez paniki
Gdyby była to nadkrwistosc to reszta tez by była do bani
Badalaś żelazo osobno?Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski prawda jest taka, ze są ludzie, którzy in vitro nie chcą, nie popierają, nie chcą jego refundacji... mają prawo. Tak samo jak sa ludzie, którzy chcą in vitro, chcą refundacji... też mają prawo. Społeczeństwo jest podzielone i tyle.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Laski prawda jest taka, ze są ludzie, którzy in vitro nie chcą, nie popierają, nie chcą jego refundacji... mają prawo. Tak samo jak sa ludzie, którzy chcą in vitro, chcą refundacji... też mają prawo. Społeczeństwo jest podzielone i tyle.
Ale tu nie chodzi o chcenie czy nie, tylko o możliwość wyboru.Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, gosia7122, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny