35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:A z innej manki - ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Ja myślałam, że pochwica to taka miejska legenda, a okazuje się, że jednak nie.
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/dziecko-po-30tce,6581.html -
po mieście latałam, kupiłam sobie zajebjaszczy fotel biurowy i może juz mi się kręgosłup nie będzie wykrzywiał... i parę drobiazgów do biura. I zacieszam teraz jak dziecko na Gwiazdkę
ania.g, BISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą
Jak przeczytałam w nocy w necie rewelacje kandydata na prezydenta RP w sprawie in vitro to mnie szlag trafił. Same bluzgi mi się ciskają na usta. Nie wiem jak można być takim ograniczonym osobnikiem!kapturnica, macduska, kkisia, Sabina, megan8, gosia7122, peppapig, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Witam wieczorową porą
Jak przeczytałam w nocy w necie rewelacje kandydata na prezydenta RP w sprawie in vitro to mnie szlag trafił. Same bluzgi mi się ciskają na usta. Nie wiem jak można być takim ograniczonym osobnikiem!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Kometa, niech mi ktoś VAT obniży do normalnego poziomu to na niego zagłosuje... to mnie żywotnie interesuje.
hehehe a mleko mam, bardzo proszęmamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny