35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:a teraz nie ma wyboru? chyba jest lepiej niż było i wszystko idzie ku lepszemu jednak
no jest lepiej, bo pisiory nie rzadza jednak..
ale podazajac tą logika, to ja np moge nie chciec, zeby leczono ludzi chorujacych na raka. Albo zeby nie robiono przeszczepow- w koncu ten organ Bozia dal dla konretnej osoby, a nie zeby drugiej oddac..w ogole moze zaprzestac leczenia, w koncu jak zdarzylo nam sie zachorowac to widocznie tak mialo byc?
bezplodnosc choroba jak inna.. kto im kurwa daje prawo wyboru czyje nieszczescie jest bardziej nieszczesciem?BISCA, moremi, gretka, kapturnica, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzwonilam do mojej lekarki I do kolezanki ktora tez jest lekarzem
Uspokoily mnie oprocz tego zelaza I MPV cala reszta jest ok
Za dwa tygodnie jak chce moge je zrobic raz jeszcze
Ale generalnie bez paniki
Gdyby była to nadkrwistosc to reszta tez by była do bani-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no jest lepiej, bo pisiory nie rzadza jednak..
ale podazajac tą logika, to ja np moge nie chciec, zeby leczono ludzi chorujacych na raka. Albo zeby nie robiono przeszczepow- w koncu ten organ Bozia dal dla konretnej osoby, a nie zeby drugiej oddac..w ogole moze zaprzestac leczenia, w koncu jak zdarzylo nam sie zachorowac to widocznie tak mialo byc?
bezplodnosc choroba jak inna.. kto im kurwa daje prawo wyboru czyje nieszczescie jest bardziej nieszczesciem?
Społeczeństwo, głosując na konkretne partie i ich programy... a potem te ludki z list wyborczych prawo w sejmie i senacie stanowią
No wiesz terapia onkologiczna to jednak terapia ratujaca życie... ciężko to do czegoś porównywać. -
mamatrojki80 wrote:a teraz nie ma wyboru? chyba jest lepiej niż było i wszystko idzie ku lepszemu jednak
Dlatego mam nadzieję, że jednak nie zdobędą władzy.kapturnica, macduska, peppapig, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Społeczeństwo, głosując na konkretne partie i ich programy... a potem te ludki z list wyborczych prawo w sejmie i senacie stanowią
No wiesz terapia onkologiczna to jednak terapia ratujaca życie... ciężko to do czegoś porównywać.
ja nie mowie, ze uwazam, ze nie powinno sie leczyc, tylko ze to taka sama durna logika..
przy IVF mowia, ze to nienaturalne. OK. Tak samo nienaturalny jest przeszczep szpiku od innej osoby. Tak samo jak ich Bog chcial zeby ktos nie mial dzieci to tak samo tez pewnie chce, zeby inna osoba umarla..
moremi, gretka, kapturnica, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A z innej manki - ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Ja myślałam, że pochwica to taka miejska legenda, a okazuje się, że jednak nie.
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/dziecko-po-30tce,6581.htmlmacduska lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No nic, mam nadzieje, ze spoleczenstwo madrzej wybierze.. Przeraza mnie fakt, ze bede musiala sie przebic przez te wszytskie poglady przed wyborami, bo jednak wiadomosci sobie chyba na razie daruje, po co mi te nerwy..
Uciekam, Simba do mnie jedziemoremi, kapturnica, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ja nie mowie, ze uwazam, ze nie powinno sie leczyc, tylko ze to taka sama durna logika..
przy IVF mowia, ze to nienaturalne. OK. Tak samo nienaturalny jest przeszczep szpiku od innej osoby. Tak samo jak ich Bog chcial zeby ktos nie mial dzieci to tak samo tez pewnie chce, zeby inna osoba umarla..kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:PIS już wyborów nie wygra, a na pewno nie tak, żeby mogło samodzielnie rządzić, o koalicję z większością głosów też im będzie trudno.
kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Kometa wczoraj pisała, że jest aspoleczna i morze wódy czy wina musi wypic, żeby się z kimś zaprzyjaźnić
ale jak już tak się dopominajom to jestem skłonna ulechehehe
moremi lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Obgoniłam dzisiaj pół miasta, parę sklepów, przychodnię, ze dwa urzędy i....
Nic mi nie jest!!!
Na razie przynajmniej ale jak się cieszę,
Nie macie pojęcia.
superwracasz do formy
macduska lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja sie wkurwilam zezujac przy obiedzie jednym okiem na fakty. Jednak nie moge wiadomosci ogladac..
Pisiory z Duda na czele przedstawili akis tekt dotyczacy in vitro, gdzie "przewidziana" jest kara 2 lat wiezienia dla lekarzy stsosujacych ta metode.. Jak oni kurwa do wladzy dojda, to chyba nawet przestane nasz piekny kraj odwiedzac.. Co za kurwa ciemnogrod..
łot de fak?!BISCA, Mega lubią tę wiadomość