35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wrocilam z badan Kosc nosowa sie pokazala mala sie ulozyla dzis profilem. Ale wkurwil mnie trochu bo jak u gina na nfz trwalo badanie 30minut tak u tego ekspresem 5 heh.Najwazniejsze ,ze mlode zdrowe i zdrowo rosnie
anna maria, moremi, macduska, gretka, iwcia77, paszczakin, Aasiula, Sabina, dorbie, kkisia, ComeToMeBaby, peppapig, Parka, gosia7122, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
To super ze wszystko jest ok,a Ty bylas privat ?kapturnica wrote:A ja wrocilam z badan Kosc nosowa sie pokazala mala sie ulozyla dzis profilem. Ale wkurwil mnie trochu bo jak u gina na nfz trwalo badanie 30minut tak u tego ekspresem 5 heh.Najwazniejsze ,ze mlode zdrowe i zdrowo rosnie
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja wrocilam z badan Kosc nosowa sie pokazala mala sie ulozyla dzis profilem. Ale wkurwil mnie trochu bo jak u gina na nfz trwalo badanie 30minut tak u tego ekspresem 5 heh.Najwazniejsze ,ze mlode zdrowe i zdrowo rosnie
Co się dziwisz, czas to pieniadz.anna maria, moremi, mamatrojki80, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:To super ze wszystko jest ok,a Ty bylas privat ?
moremi, mamatrojki80, macduska, Reni, anna maria, Aasiula, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:cometa zaproszonko Ci wyslalam a Ty ani drgniesz;-)
Kapta, a ten nosek to ładny chociaż?iwcia77, kapturnica, anna maria, Aasiula, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Co się dziwisz, czas to pieniadz.
macduska, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tak dzis prywatnie..I dochodze do wniosku ,ze gin na nfz bardziej sie interesi pacjentkami niz ten za kasiore..Az dziwne nie ??
Moze ten ma powolaniejak mój.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:50
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kometa wczoraj pisała, że jest aspoleczna i morze wódy czy wina musi wypic, żeby się z kimś zaprzyjaźnić
Kapta, a ten nosek to ładny chociaż?iwcia77, moremi, anna maria, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nosz kurwa ale nie az tak tasmowo.,Nawet mi chujas nie zmierzyl dzieciaka , nie ws[pomne o nie wydrukowaniu zdjecia..Jakby nie to ze wszelkie przeplywy zrobil mi gin na nfz pewnie bylabym w lekkiej kropce.Tekst w typie wszystko jest wrecz ksiáækowo jakos mnie slabo rpzekonuje..Co ma rentgena kurwa w oczach..No wscieklam sie na buca..Jkaby nie to ze ma wladze w szpitalu olaøa bym go..A tak.Bede ciagla ich obu
Ty, no to na jakiej podstawie stwierdzil, ze wsio dobrze? Moze ma takie doświadczenie, że tylko spojrzy i już wie.kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyObgoniłam dzisiaj pół miasta, parę sklepów, przychodnię, ze dwa urzędy i....
Nic mi nie jest!!!
Na razie przynajmniej ale jak się cieszę,
Nie macie pojęcia.moremi, kapturnica, paszczakin, anna maria, Magda*, Aasiula, Sabina, kkisia, peppapig, ComeToMeBaby, Parka, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Obgoniłam dzisiaj pół miasta, parę sklepów, przychodnię, ze dwa urzędy i....
Nic mi nie jest!!!
Na razie przynajmniej ale jak się cieszę,
Nie macie pojęcia.macduska, paszczakin, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja sie wkurwilam zezujac przy obiedzie jednym okiem na fakty. Jednak nie moge wiadomosci ogladac..
Pisiory z Duda na czele przedstawili akis tekt dotyczacy in vitro, gdzie "przewidziana" jest kara 2 lat wiezienia dla lekarzy stsosujacych ta metode.. Jak oni kurwa do wladzy dojda, to chyba nawet przestane nasz piekny kraj odwiedzac.. Co za kurwa ciemnogrod..
gretka, macduska, moremi, anna maria, Aasiula, Sabina, kapturnica, kkisia, peppapig, gosia7122, BISCA, iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość