35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Cześć z wieczora
Jestem trochę poddenerwowana, bo jutro mamy wizytę w klinice w Katowicach. Zrobiłam trochę badań i są chyba średnie. Pomożecie mi w interpretacji?
TSH - 0,428 - to wiem, że za niskie
FT4 - 2,10 - to z kolei za wysokie
ale o czym to w sumie świadczy - nie mam pojęcia... Wcześniej było ok.
AMH - 2,6
FSH - 5,74
tez nie mam pojęcia o co chodzi
Progesteron - 8,45 w 13 dniu cyklu
Prolaktyna - 10,00 w 22 dc
Kto pomoże?
A normy? Podaj normy. Każde laboratorium ma swoje. interpretować się nie odważe trzeba czekać na ordynatora albo zastępcę.moremi lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Życzę jej powodzenia jak za np. 10 lat zmienią się jej priorytety... Poza tym kto w wieku 24 lat wie czego chce od życia. Na pewno trafią się jakieś osobniki ale to chyba rzadkość. Co do faceta to jakoś mnie nie dziwi.
na pytanie Welmanowej a co jak spotka faceta, który w końcu powie że ją tak kocha, że pragnąłby mieć z nią dziecko, odpowiedziała: będziemy musieli sie rozstać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:35
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a co do faceta- stwierdził, ze mężczyźni boją się tego, ale on z zoną ma teraz dużo wiekszą satysfakcję z seksu niż przed zabiegiem i wogóle super-hiper-zajebiście. tak tryskał radością, że nic tylko się kastrować
hehehe swoją drogą- może taki pójść na prawo i lewo, bo wie że i tak wpadki z romansu nie będzie. Heh. Zawsze są dwie strony medalu.
zawsze jeszcze jakiegos syfa moze do domu przytargac..
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:To takie skrajności... skad oni tych ludzi do tych programów biorą
ostatnio przypadkiem program Ewy Drzyzgi obejrzałam... to dopiero ekshibicjonizm w tv.
Powiedziałam kiedyś mojemu m po emisji jakiegoś jej programu, żeby się nie ważył mnie do tv ciągnąć jak będzie miał jakiś problemhehehehehee
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no właśnie ja myślę, że takie okazy się zdażają, ale zadziwiła mnie naprawdę, że w takim wieku ona już kategorycznie nie i koniec. argumentowała decyzję o takim własnie zabiegu (a nie antykoncepcji, wkładce itp.) tym, że to trzeba co parę lat wymieniać i "dlaczego ja mam przepłacać skoro mogę coś zrobić raz i to rozwiązuje mój problem". A jak na nią wsiadła lekarka co bedzie jak jej się odwidzi to powiedziała ze jej się nei odwidzi a nawet jesli to sobie invitro zrobi, a gdyby to nie było możliwe to zaadoptuje.
na pytanie Welmanowej a co jak spotka faceta, który w końcu powie że ją tak kocha, że pragnąłby mieć z nią dziecko, odpowiedziała: będziemy musieli sie rozstać.
No właśnie przecież ciąży można skutecznie zapobiegać... po co te drastyczne metody.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Wygodna kanapa to podstawa. Ja swoją kupiłam 13 lat temu. Mój Boże ile ona już przeżyła...
Spieralne i niebrudzące się obicie to podstawa.
Już się trochę przetarło i błaga o emeryturę ale gdzie ja znajdę drugą taką? No gdzie?
I tak służy biedaczka i będzie stać do ostatniej sprężyny pewnie.mamatrojki80, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no właśnie ja myślę, że takie okazy się zdażają, ale zadziwiła mnie naprawdę, że w takim wieku ona już kategorycznie nie i koniec. argumentowała decyzję o takim własnie zabiegu (a nie antykoncepcji, wkładce itp.) tym, że to trzeba co parę lat wymieniać i "dlaczego ja mam przepłacać skoro mogę coś zrobić raz i to rozwiązuje mój problem". A jak na nią wsiadła lekarka co bedzie jak jej się odwidzi to powiedziała ze jej się nei odwidzi a nawet jesli to sobie invitro zrobi, a gdyby to nie było możliwe to zaadoptuje.
na pytanie Welmanowej a co jak spotka faceta, który w końcu powie że ją tak kocha, że pragnąłby mieć z nią dziecko, odpowiedziała: będziemy musieli sie rozstać.
A co to za dziwolągi takie poglądy głoszą!? -
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:też fajny kolor, ja też ma kota, ale on ma taki wielki drapak i mebli mi nie tyka na ten moment, ja też estetko-pedantka jestem...
moj tez nie tyka, bo nie go prowokuje wyborem tkanin.. i ma drapaki, owszem, ale z wielkiego nie korzysta (oprocz spania na nim), tylko garbi sie masakrujac taki malutki.. juz chyba czwarty mamy..
niemniej znam tą małą małpe- jakby miala takie pieknie wystajace niteczki to by sie nie powstrzymalaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:33
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:No właśnie przecież ciąży można skutecznie zapobiegać... po co te drastyczne metody.
no i ten lekarz mówił, ze i tak jest to w 90% odwracalne. A druga lekarka ze kłamiea ten, że ona kłamie
jaja jak berety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:32
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:żadna nie daje 100% gwarancji. pewnie bardziej dla komfortu psychicznego.
no i ten lekarz mówił, ze i tak jest to w 90% odwracalne. A druga lekarka ze kłamiea ten, że ona kłamie
jaja jak berety.
Kurcze no to celibat zostaje... 100% pewności jest.
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:żadna nie daje 100% gwarancji. pewnie bardziej dla komfortu psychicznego.
jaja jak berety.
Bo baby kłótliwe somComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja to nie wiem co to za metoda sterylizacji, a nie chce mi sie sprawdzac, bo nie jestem zainteresowana..
bardziej mnie zadziwila cytowana przez Moremi pochwica- nie wiedzialalm, ze takie rzeczy istnieja.. Przerabne ma babka i jej facet tez, ciekae czy to sie jakos leczy..
Bo inseminacje tez ciezko widze, jak przy tym sobie tampona czy palca wlozyc nie mozna.. przy inseminacji jest jebitny wziernik i przewod podlaczony do strzykawki ze sperma..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:40
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Kurcze no to celibat zostaje... 100% pewności jest.
albo wyzej rozwazana pochwica.. ciekawe, czy to moze chwycic podczas stosunku dopiero i partnerowi penisa uciachac
sorki, ze sie nabijam, wiem, ze problem powazny, ale jakos mi wyobraznia rozbujalaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:38
moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kurcze no to celibat zostaje... 100% pewności jest.
może nie powiedziała, ale pewnie bzykać to się chce na potęgę
hehehe coś jak ja... tyle że ja chcę dziecko.
dzisiaj mój m na moje próby wynegocjowania jednego dnia mniej postu stwierdził, że mamy jak królikii nazwał mnie swoim króliczkiem.... hahahaha no kurdę, rozczuliłam się
paszczakin, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Gosia wczoraj mialas ta Rehabilitacje z mala czy dzisiaj ?,bo ja cos zakrecona jestem:-)
Pozdrawiam wieczornie.macduska, anna maria, mamatrojki80, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość