35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oki, ja znikam znowu- goscie w drodze.. dobrze, ze przekimalam godzine po poludniu, bo chyba bym sie im tu pod nogami przewrocila
ale musza 3 dzieci polozyc do lozek przed wyjsciem i zostawieniem z babcia, wiec tylko o takiej porze mozemy sie widziec bez dzieciakow..mamatrojki80, anna maria, kkisia, kapturnica, macduska, moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:My zaczy nam 20 .3 ,ale powiem szczerze ze nie chce mi sie tam chodzic.No ale jak trzeba to trzeba.
anna maria, macduska, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kuźwa jakieś pociski kupujemy... jeden bagatela w cenie milion dolarów...
Szkoda nerwów na "wiadomości". Dziennikarze to kompletne nieuki i jescze muszą pisać o debilach politykach i ich kretyńskich decyzjach.
Myślisz, że po co nas tak straszą wojną - żeby kupować własnie takie zabawki. I mieć poczucie podejmowania ważkich decyzji.mamatrojki80, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
anna maria wrote:Jestem uratowana znalazlam Alkohol,tylko Taki krory moj maz dodaje do swojego swiatecznego dania(ozorow)ale mysle ze sie nada Madeira sie nazywa:-)
może na wszelki wypadek przygotuj sobie płyn zastępczy, którym uzupełnisz braki w butelce?anna maria, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
gofrownica- mi już przeszło- po przetestowaniu miliona kombinacji stwierdziłam, że zawsze wychodza GNIOTY i dałam spokój
Najwyżej wezmę na wieś, tam się sprawdzi, bo mi się zapowiadają wakacje pod miastem z dziećmi i pracąPoza tym z Moich wypieków do 80% wyrobów mi wychodzi, więc może gofry też... No i mają opcję orzeszków i czegoś jeszcze do nadziewania. Jak nie gofry, to może tamto będzie ok
moremi lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
No pewnie ,my bedziemy razem chodzc no chyba ze mojemu dyzur nie przypasuje to wtedy ja sama:-)gosia7122 wrote:ja nie będę mogla chodzić ,pójdzie mój m bo ja do pracy wracam,niech trochę pochodzi ja ze starszym synem się nachodziłam.
gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Najwyżej wezmę na wieś, tam się sprawdzi, bo mi się zapowiadają wakacje pod miastem z dziećmi i pracą
Poza tym z Moich wypieków do 80% wyrobów mi wychodzi, więc może gofry też... No i mają opcję orzeszków i czegoś jeszcze do nadziewania. Jak nie gofry, to może tamto będzie ok
z reguły to nie jest kwestia przepisów tylko sprzętu
mojej kumpeli na takiej starej ruskiej wszystko wychodziłokapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
zdaze odkupic ,bo danie bedzie dopiero zrobione na Boze Narodzenie:-)ComeToMeBaby wrote:tylko, żeby cię nei wydziedziczył, że mu podkradasz
może na wszelki wypadek przygotuj sobie płyn zastępczy, którym uzupełnisz braki w butelce?ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Osobiscie wolalabym miec takie zabawki niz pózniej bawic sie w partyzanta z kosa albo sierpem za pasem
Ale to to tylko moje zdanie
Ja wątpię tylko w skuteczność. Możemy mieć ogromny arsenał, a jeśli nikt nas nie wesprze militarnie i politycznie, bo im sie to gospodarczo i ekonomicznie nie będzie opłacało, to i tak nic nie zdziałamy.
I skąd byśmy te sierpy niby mieli brać? Przeca już wszystkie takie zabytki powywoziliPrędzej kosiarką bez łeb
mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013