35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:Ja wątpię tylko w skuteczność. Możemy mieć ogromny arsenał, a jeśli nikt nas nie wesprze militarnie i politycznie, bo im sie to gospodarczo i ekonomicznie nie będzie opłacało, to i tak nic nie zdziałamy.
I skąd byśmy te sierpy niby mieli brać? Przeca już wszystkie takie zabytki powywoziliPrędzej kosiarką bez łeb
Ps. I sierp i kosa wisza w mojej stodole. Pozyczyc Ci??Krakonka, moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
No dobra właśnie mnie zatkało. Oglądam sobie tv, skończył się jakiś tam film na c+ i leci reklama filmu Jack Strong i wypowiada się kompozytor który zrobił muzykę do tego filmu, a ten kompozytor to mój kolega z podstawówki... Straciliśmy kontakt lata temu i nie miałam pojęcia czym się zajmuje. 20 lat temu byliśmy razem z ekipą ludzi na wakacjach w Hiszpanii. Zaraził mnie wtedy muzyką Henryka Mikołaja Góreckiego.
mamatrojki80, anna maria, macduska, Krakonka, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, gosia7122, moremi, iwcia77, Mega, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Ja wątpię tylko w skuteczność. Możemy mieć ogromny arsenał, a jeśli nikt nas nie wesprze militarnie i politycznie, bo im sie to gospodarczo i ekonomicznie nie będzie opłacało, to i tak nic nie zdziałamy.
I skąd byśmy te sierpy niby mieli brać? Przeca już wszystkie takie zabytki powywoziliPrędzej kosiarką bez łeb
Dobrze prawisz, za zakup F-16 też nam amerykanie złote góry obiecywali... F-16 stoją w hangarach w Poznaniu-Krzesinach, wieczny brak kasy na paliwo, aby nimi nawet ćwiczeniowo latać.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:A tak w ogole, obiecalam siostrze monitor oddechu z nianka. Wypatrzylam angelcare AC300; czy ktoras mama miala to i moze poradzic ?
Witam sięmamatrojki80, anna maria, macduska, BISCA, gosia7122, moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
No prosze jakie znajomosci:-)ania.g wrote:No dobra właśnie mnie zatkało. Oglądam sobie tv, skończył się jakiś tam film na c+ i leci reklama filmu Jack Strong i wypowiada się kompozytor który zrobił muzykę do tego filmu, a ten kompozytor to mój kolega z podstawówki... Straciliśmy kontakt lata temu i nie miałam pojęcia czym się zajmuje. 20 lat temu byliśmy razem z ekipą ludzi na wakacjach w Hiszpanii. Zaraził mnie wtedy muzyką Henryka Mikołaja Góreckiego.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Powtarzalas badania malej?Dorka.1979 wrote:Ja dziś pierwszy raz użyłam monitora oddechu, ale ja mam SNUZA taki co się do pieluszki przypina. Użyłam bo mała ma wiotką krtań i coś ciężko jej się oddychało i się przestraszyłam.
Witam sięDorka.1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Jak będą jakąs rekonstrukcję powstania kościuszkowskiego robić... to we trzy możecie się na statystów zgłosić...
Ale po co nam bron , przeciez rozwalimy nieprzyjaciela poczuciem humorumacduska, Krakonka, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dorka.1979 wrote:Ja dziś pierwszy raz użyłam monitora oddechu, ale ja mam SNUZA taki co się do pieluszki przypina. Użyłam bo mała ma wiotką krtań i coś ciężko jej się oddychało i się przestraszyłam.
Witam się
Jak przeczytałam, to właśnie sobie przypomniałam, że Małgosia też miała wiotkość krtani i chrapała, jak była malutka. Nawet nie zauważyłam, kiedy jej przeszłoAle pediatra mówiła, że wiele dzieci ma i że z tego się wyrasta.
anna maria, iwcia77, Dorka.1979, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013