35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:Ja wątpię tylko w skuteczność. Możemy mieć ogromny arsenał, a jeśli nikt nas nie wesprze militarnie i politycznie, bo im sie to gospodarczo i ekonomicznie nie będzie opłacało, to i tak nic nie zdziałamy.
I skąd byśmy te sierpy niby mieli brać? Przeca już wszystkie takie zabytki powywozili
Prędzej kosiarką bez łeb 
Ps. I sierp i kosa wisza w mojej stodole. Pozyczyc Ci??
Krakonka, moremi, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
No dobra właśnie mnie zatkało. Oglądam sobie tv, skończył się jakiś tam film na c+ i leci reklama filmu Jack Strong i wypowiada się kompozytor który zrobił muzykę do tego filmu, a ten kompozytor to mój kolega z podstawówki... Straciliśmy kontakt lata temu i nie miałam pojęcia czym się zajmuje. 20 lat temu byliśmy razem z ekipą ludzi na wakacjach w Hiszpanii. Zaraził mnie wtedy muzyką Henryka Mikołaja Góreckiego.
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Krakonka, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, gosia7122, moremi, iwcia77, Mega, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Ja wątpię tylko w skuteczność. Możemy mieć ogromny arsenał, a jeśli nikt nas nie wesprze militarnie i politycznie, bo im sie to gospodarczo i ekonomicznie nie będzie opłacało, to i tak nic nie zdziałamy.
I skąd byśmy te sierpy niby mieli brać? Przeca już wszystkie takie zabytki powywozili
Prędzej kosiarką bez łeb 
Dobrze prawisz, za zakup F-16 też nam amerykanie złote góry obiecywali... F-16 stoją w hangarach w Poznaniu-Krzesinach, wieczny brak kasy na paliwo, aby nimi nawet ćwiczeniowo latać.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś pierwszy raz użyłam monitora oddechu, ale ja mam SNUZA taki co się do pieluszki przypina. Użyłam bo mała ma wiotką krtań i coś ciężko jej się oddychało i się przestraszyłam.BISCA wrote:A tak w ogole, obiecalam siostrze monitor oddechu z nianka. Wypatrzylam angelcare AC300; czy ktoras mama miala to i moze poradzic ?
Witam się
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, BISCA, gosia7122, moremi, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg -
nick nieaktualny
-
No prosze jakie znajomosci:-)ania.g wrote:No dobra właśnie mnie zatkało. Oglądam sobie tv, skończył się jakiś tam film na c+ i leci reklama filmu Jack Strong i wypowiada się kompozytor który zrobił muzykę do tego filmu, a ten kompozytor to mój kolega z podstawówki... Straciliśmy kontakt lata temu i nie miałam pojęcia czym się zajmuje. 20 lat temu byliśmy razem z ekipą ludzi na wakacjach w Hiszpanii. Zaraził mnie wtedy muzyką Henryka Mikołaja Góreckiego.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Powtarzalas badania malej?Dorka.1979 wrote:Ja dziś pierwszy raz użyłam monitora oddechu, ale ja mam SNUZA taki co się do pieluszki przypina. Użyłam bo mała ma wiotką krtań i coś ciężko jej się oddychało i się przestraszyłam.
Witam się
Dorka.1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam pluton i uran w komorce. Zrobie se bombke a nie bede napierdalac partyzantkimamatrojki80 wrote:Zostaw sobie
nigdy nie wiadomo... 
anna maria, nick nieaktualny, Krakonka, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo byl chory....Kiedys ogladalam z nim wywiad.Ludzie oceniaja go po wygladzie nie znajac sytuacji i tego co rpzeszedl..anna maria wrote:Dlaczego Olaf Lubaszenko jest Taki gruby?jestem w szoku
anna maria, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
No wlasnie an rekonstrukcje sie to nadaje.Na wojne juz chyba za slaby kaliber..mamatrojki80 wrote:Jak będą jakąs rekonstrukcję powstania kościuszkowskiego robić... to we trzy możecie się na statystów zgłosić...
Ale po co nam bron , przeciez rozwalimy nieprzyjaciela poczuciem humoru
nick nieaktualny, Krakonka, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Dorka.1979 wrote:Ja dziś pierwszy raz użyłam monitora oddechu, ale ja mam SNUZA taki co się do pieluszki przypina. Użyłam bo mała ma wiotką krtań i coś ciężko jej się oddychało i się przestraszyłam.
Witam się
Jak przeczytałam, to właśnie sobie przypomniałam, że Małgosia też miała wiotkość krtani i chrapała, jak była malutka. Nawet nie zauważyłam, kiedy jej przeszło
Ale pediatra mówiła, że wiele dzieci ma i że z tego się wyrasta.
anna maria, iwcia77, Dorka.1979, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013