35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:albo wyzej rozwazana pochwica.. ciekawe, czy to moze chwycic podczas stosunku dopiero i partnerowi penisa uciachac
sorki, ze sie nabijam, wiem, ze problem powazny, ale jakos mi wyobraznia rozbujala
Kiedyś namiętnie Ostry dyżur oglądałam i w jakimś odcinku była parka co jej nie mogli rozdzielić... bo babka chłopu pytonga zassaładopochwowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:41
paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja to nie wiem co to za metoda sterylizacji, a nie chce mi sie sprawdzac, bo nie jestem zainteresowana..
bardziej mnie zadziwila cytowana przez Moremi pochwica- nie wiedzialalm, ze takie rzeczy istnieja.. Przerabne ma babka i jej facet tez, ciekae czy to sie jakos leczy..
Bo inseminacje tez ciezko widze, jak przy tym sobie tampona czy palca wlozyc nie mozna.. przy inseminacji jest jebitny wiernik i przewod podlaczony do strzykawki ze sperma..moremi lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:albo wyzej rozwazana pochwica.. ciekawe, czy to moze chwycic podczas stosunku dopiero i partnerowi penisa uciachac
sorki, ze sie nabijam, wiem, ze problem powazny, ale jakos mi wyobraznia rozbujala
zdarza się czasem mężatkom zdradzającym swoich mężów, którzy nagle wracają do domu
znaczy chwycić może. uciąć nie bardzo. ale boli chuopa jak nie wiem co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:42
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:z 800 zeta, pytałam, ona już ledwo zipi
-
mamatrojki80 wrote:Kiedyś namiętnie Ostry dyżur oglądałam i w jakimś odcinku była parka co jej nie mogli rozdzielić... bo babka chłopu pytonga zassała
dopochwowo
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:o kurdę, znajdź innego, albo kup nówkę sztukę. widziałaś jakie ceny podawałam? za te 800 to powinnaś znaleźć coś w promocji. a jak trochę dołożysz będziesz miała cos większego, bo pewnie ty szukasz dużego rozmiaru.
dlatego nie tapiceruję tylko czekam aż całkiem padnie
rozglądam się tu i ówdzie ale wiesz jak to jest
szukam dużej narożnej, ale żeby miała miękkie boki i itd. itp.
ewentualnie 2 kanap- dwójki i trójki w tym jednej z funkcją spania ale żeby pasowały do siebie
to bardzo skomplikowane...jak widziszmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:miałam wizytę u lekarza neurologa ,stwierdził lekkie napięcie mięsniowe i dostałam skierowanie na ćwiczenia ,od 2.04 zaczynamy a na razie ćwiczę w domu obroty.
Pozdrawiam wieczornie.macduska, gosia7122, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:dlatego nie tapiceruję tylko czekam aż całkiem padnie
rozglądam się tu i ówdzie ale wiesz jak to jest
szukam dużej narożnej, ale żeby miała miękkie boki i itd. itp.
ewentualnie 2 kanap- dwójki i trójki w tym jednej z funkcją spania ale żeby pasowały do siebie
to bardzo skomplikowane...jak widziszmacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
własnie o tym mówiłam jakiś czas temu, ze muszę się spieszyć, bo jak banda katooszołomów dojdzie do władzy to będzie chujnia z patatajnią!
przerażające!
paszczakin wrote:Ja sie wkurwilam zezujac przy obiedzie jednym okiem na fakty. Jednak nie moge wiadomosci ogladac..
Pisiory z Duda na czele przedstawili akis tekt dotyczacy in vitro, gdzie "przewidziana" jest kara 2 lat wiezienia dla lekarzy stsosujacych ta metode.. Jak oni kurwa do wladzy dojda, to chyba nawet przestane nasz piekny kraj odwiedzac.. Co za kurwa ciemnogrod..kapturnica, kkisia, Aasiula, BISCA, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Cześć, kobitki:)
Odczytałam 4 strony, widziałam, że politycznie, że etycznie, że antykonecepcyjnie...
Nieźle, takie "gorące" tematy
Ja zaliczyłam grypę żołądkową w ciągu trzech dni rozpoczętą okresowym załamaniem nerwowym, a zakończoną dzisiaj migreną. Miodzo
A wczoraj kupiłam gofrownicę i jutro przystępuję do testowania przepisów. Oczywiście Mojewypieki na pierwszy ogień. Potem może pokombinuję na niesłodko.
Za tydzień ginka na monit i zobaczymy, co dalej. Może się zapytam o ten lek na "M"...
ComeToMeBaby, mamatrojki80, gosia7122, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
My zaczy nam 20 .3 ,ale powiem szczerze ze nie chce mi sie tam chodzic.No ale jak trzeba to trzeba.gosia7122 wrote:miałam wizytę u lekarza neurologa ,stwierdził lekkie napięcie mięsniowe i dostałam skierowanie na ćwiczenia ,od 2.04 zaczynamy a na razie ćwiczę w domu obroty.
Pozdrawiam wieczornie.gosia7122, mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Cześć, kobitki:)
Odczytałam 4 strony, widziałam, że politycznie, że etycznie, że antykonecepcyjnie...
Nieźle, takie "gorące" tematy
Ja zaliczyłam grypę żołądkową w ciągu trzech dni rozpoczętą okresowym załamaniem nerwowym, a zakończoną dzisiaj migreną. Miodzo
A wczoraj kupiłam gofrownicę i jutro przystępuję do testowania przepisów. Oczywiście Mojewypieki na pierwszy ogień. Potem może pokombinuję na niesłodko.
Za tydzień ginka na monit i zobaczymy, co dalej. Może się zapytam o ten lek na "M"...
to miałaś niezły zestaw
gofrownica- mi już przeszło- po przetestowaniu miliona kombinacji stwierdziłam, że zawsze wychodza GNIOTY i dałam spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 21:03
Krakonka, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny