35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:A reszta jak? Jaka wielkość krwinek czerwonych, ilość, hemoglobina?
I czy przyjmujesz jakieś suplementy z żelazem?
No i pytanie z ulubionychjaki kolor ma kupa?
Na nadmiar żelaza wskazuje kolor zielony.
MPV 12.1 normy 8.0-11.0
hemoglobina13.5 normy 11.5-16.5
zelazo 166 normy 37-145
a kupy nie ogladałamale przyjrze sie jej
a suplementy to tylko inofem i femibionWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:11
moremi, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Mango lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny
Wpadam na chwile. Nie mialam netu, ogrzewania i cieplej wody. Jestem u przyjacioly bo w chalupie sie nie da mieszkac, wczoraj wieczorem skonczyli robic ogrzewanie i zakladac kaloryfery, ale wszystkie podlogi rozprute bo rury pod podlaga leca, niektore sciany rozniez zryte, kuchni nie ma narazie, chata wyglada jak czlowiek z wyprutymi flakami,nie spomne o gruzie,kurzu i ogolnym syfie. Pies znowu sie przeziebil, jutro wet na nas czeka,ja mam 2 prace do napisania na zaliczenie- na juz, nie moge znalezc potrzebnych rzeczy po pakowaniu meza, narazie doszukalam sie skarpetek razem ze szklankami, nie chce wiedziec co jeszcze i w jakiej kombinacji wyciaqgne z pudla, zreszta narazie nie ma po co wyciagac, poniewaz nie ma szaf. Ogolnie nic nie ma. A ja balansuje na granicy wytrzymalosci psych., to tak w skrocie.
Moremi i Inessa- gratuluje, Bozia mi cynk puscila
Jakies nowosci? Ktoras jeszcze zaciazyla? Cos ciekawego sie wydarzylo?Aasiula, mamatrojki80, Mega, kapturnica, gretka, moremi, Sabina, anna maria, kkisia, Niuta, megan8, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Okresu brak, ale czuje, ze będzie... w tamtym roku mi się 4 dni spóźnił i w panikę wpadłam, z testami szalałam... ale wtedy nie myślałam o następnym dziecku. Czekam.
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że wbrew wcześniejszym zapowiedziom jednak nas poinformujesz o tym fakcieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:13
Aasiula, mamatrojki80, Mega, Sabina, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja w czwartek zrobiłam sobie gorącą kąpiel, bo tak mnie brzuch bolał na @, a w piątek dla sportu zrobiłam test
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że wbrew wcześniejszym zapowiedziom jednak nas poinformujesz o tym fakcie
Tylko przyjaciółki, które są moimi forumowymi psiapsiółami...hehehe
Mega, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Burszta no to rzeczywiscie masz rozpierduche w domu.Ale pomysl ,ze jak juz wszystko zrobia to zasiadziesz wfotelui idprezysz sie z mysla ,ze masz swoj kawalek podlogi
moremi, Aasiula, Mega, Bursztyn, Sabina, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Moremi, ja już wsuwam femibion, ale może to za mało faktycznie, coś byś poleciła?
mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn
to masz skarbonkę
Zdrowia dla piesława i dla Ciebie też
Niestety Inesska rozpoczęła wczoraj nowy cykl. Teraz skupia się na adopcji, a ja czekam na pozytywną opinię psychologiczną i szybką decyzję sądu.Mega, Bursztyn, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Mega
jak się czujesz?
Dziś ściągam szwy wiec pewnie bedzie jeszcze lepiej
A ty?moremi, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Idź do lekarza. Zarówno niedobór żelaza, jak i jego nadmiar są niewskazane. U mnie przy nadmiarze krwinek czerwonych było podejrzenie czerwienicy, a to nie jest fajne.
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMega wrote:Już rewelacja
Dziś ściągam szwy wiec pewnie bedzie jeszcze lepiej
A ty?
Lepiej, prawie nie boli i ogólnie jest ok, wczoraj dziwnie mi było, pół głowy mnie bolało i słaba byłam... nie mogę się świąt doczekać, uwielbiam okres świat Wielkanocnychogólnie z wiosną mam inną energię do działania.
moremi, Mega, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta no to rzeczywiscie masz rozpierduche w domu.Ale pomysl ,ze jak juz wszystko zrobia to zasiadziesz wfotelui idprezysz sie z mysla ,ze masz swoj kawalek podlogi
kapturnica, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bursztyn
to masz skarbonkę
Zdrowia dla piesława i dla Ciebie też
Niestety Inesska rozpoczęła wczoraj nowy cykl. Teraz skupia się na adopcji, a ja czekam na pozytywną opinię psychologiczną i szybką decyzję sądu.
a Ty dlaczego czekasz na decyzje sadu? -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:hahaha! kawalki podlogi walaja sie wszedzie, tak podziurawili
Weź sobie jeden i sobie zaśpiewaj... "móóóóój jest ten kawałek podłogi... nieee mówcie mi więc co mam robić"Bursztyn, moremi, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA gdzie jest Reni? w pamiętniku nowe wyniki badań umieściła i historię mrożaca krew w żyłach "Reni vs baba od wydawania wyników"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:41
moremi, Reni, Aasiula, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość