35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Niech Cię mąż porozpieszcza
Ja tylko sie musze zebrac na prenatalne u gina prywatnego o3ciej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:43
Aasiula, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:no to dyńka boli
u mnie troche lepiej ,ale szału nie ma ,słonca brak niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:44
Aasiula, dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie od rana ogrodnicy szaleją w ogrodzie, mam dziurę w trawniku w miejscu gdzie trampolina stoi, maja się trawnikiem i krzaczorami zająć, sama będę tylko sadzić pelargonie bluszczolistne w donicach na oknach, i pelargonie ogrodowe w kompozycjach z np. komarnicą i jeszcze czymś w donicach na tarasie... taki jest plan minimum, a pewnie się skończy na maksimum... i znów będę latać z biohumusem i wszystko podlewać
ogród to moja duma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:56
ComeToMeBaby, Mega, Sabina, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega trzymam kciuki
I Kapta, drugie kciuki za Was
Agp, ja również tego nie wiązałabym z dupkiem, za to u mnie dość szybko wychodzą niedobory zelaza i magnezu i zwiększyłam trochę dawkę magnezu.
Jesteś w ciążytylko dbaj o siebie
Wiecie, ja tez chyba jestem w ciąży. Dzisiaj mnie okropny głód dopadł. Aż zaczęło mnie skręcać. Jak myślicie - zrobić test?
Mama, a jak tam u Ciebie sytuacja na froncie?
Sabinka, rozumiem Cię doskonalemamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, Sabina, anna maria, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aaaa i u mnie cudna pogoda
za to spać się chce potwornie i rano musiałam szyby skrobać
Aasiula, mamatrojki80, Sabina, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Mega trzymam kciuki
Agp, ja również tego nie wiązałabym z dupkiem, za to u mnie dość szybko wychodzą niedobory zelaza i magnezu i zwiększyłam trochę dawkę magnezu.
Wiecie, ja tez chyba jestem w ciąży. Dzisiaj mnie okropny głód dopadł. Aż zaczęło mnie skręcać. Jak myślicie - zrobić test?
Sabinka, rozumiem Cię doskonale
Okresu brak, ale czuje, ze będzie... w tamtym roku mi się 4 dni spóźnił i w panikę wpadłam, z testami szalałam... ale wtedy nie myślałam o następnym dziecku. Czekam.
-
Aasiula wrote:Kurde a ja odebralam wyniki morfologii i takie tam i mam za duzo zelaza yyyyy ale o co cho ...?
I czy przyjmujesz jakieś suplementy z żelazem?
No i pytanie z ulubionychjaki kolor ma kupa?
Na nadmiar żelaza wskazuje kolor zielony.Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Mega trzymam kciuki
Sabinka, rozumiem Cię doskonale
Moremi, ja już wsuwam femibion, ale może to za mało faktycznie, coś byś poleciła?