35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Szaro i wieje....a na 18:15 do gina
mamatrojki80, anna maria, macduska, iwcia77, malgos741, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Agap a łydka gorąca? Bolesnna w dotyku? Zaczerwieniona? Moze to zapalenie żyły?
Właśnie nie jest gorąca, ani zaczerwieniona, jak nacisnę to boli, ale nic więcej , też myślałam o tym zapaleniu, ale oprócz bólu łydki nic na to nie wskazuje. -
nick nieaktualnyA zakwasów nie masz? To lepiej idź do lekarza albo zrób sobie D-dimery w laboratoriumagp wrote:Właśnie nie jest gorąca, ani zaczerwieniona, jak nacisnę to boli, ale nic więcej , też myślałam o tym zapaleniu, ale oprócz bólu łydki nic na to nie wskazuje.
mamatrojki80, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To zawsze Humor poprawia ,dzis mam zamiar sie do ogrodniczego wybrac po jakies nowe nabytki:-)dorbie wrote:Cześć!

Humor taki sobie.
Może będzie lepszy jak posadzę sobie tujki w rogu tarasu i zrobię jako taki szlif w ogrodzie, ale kiedy?
mamatrojki80, Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bry. Czwartek. Zaczyna sie robic calkiem ciekawie

Milego dnia wszystkim.
Iwcia, kiedy sie przestawiasz na dzienny rytm ?
no prawie juz
witam Z RANA
wiosna w pelni
Alojz w robocie
a my z Ivo rzadzimy w domu
malgos741, mamatrojki80, macduska, Aasiula, gretka, Sabina, anna maria, moremi, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:To zawsze Humor poprawia ,dzis mam zamiar sie do ogrodniczego wybrac po jakies nowe nabytki:-)
A ja odwrotnie, mam zamiar w tym roku ograniczyć ogrodowo- roślinne szaleństwo. Mam serdecznie dość plewienia, przycinania itp. Brak czasu i sił.
ComeToMeBaby, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki

pochmurno i buro i do roboty się nie chce
Mega powodzenia u gina
macduska, Aasiula, gretka, Sabina, anna maria, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ale śliczne fjatuszkimacduska wrote:A ja odwrotnie, mam zamiar w tym roku ograniczyć ogrodowo- roślinne szaleństwo. Mam serdecznie dość plewienia, przycinania itp. Brak czasu i sił.
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no dzień dobry

Niuta- masz szczeNście. Pisał, ze będzie na śniadanie o 9:20
szybkie buzi na do widzenia i niech jedzie żeby zdążyć 
Spoko. Damy radę
Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

wow
trzymam kegla za Ciebie