35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Szaro i wieje....a na 18:15 do ginamamatrojki80, anna maria, macduska, iwcia77, malgos741, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Agap a łydka gorąca? Bolesnna w dotyku? Zaczerwieniona? Moze to zapalenie żyły?
Właśnie nie jest gorąca, ani zaczerwieniona, jak nacisnę to boli, ale nic więcej , też myślałam o tym zapaleniu, ale oprócz bólu łydki nic na to nie wskazuje. -
nick nieaktualnyagp wrote:Właśnie nie jest gorąca, ani zaczerwieniona, jak nacisnę to boli, ale nic więcej , też myślałam o tym zapaleniu, ale oprócz bólu łydki nic na to nie wskazuje.
mamatrojki80, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To zawsze Humor poprawia ,dzis mam zamiar sie do ogrodniczego wybrac po jakies nowe nabytki:-)dorbie wrote:Cześć!
Humor taki sobie.
Może będzie lepszy jak posadzę sobie tujki w rogu tarasu i zrobię jako taki szlif w ogrodzie, ale kiedy?mamatrojki80, Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bry. Czwartek. Zaczyna sie robic calkiem ciekawie
Milego dnia wszystkim.
Iwcia, kiedy sie przestawiasz na dzienny rytm ?
no prawie juz
witam Z RANA
wiosna w pelni
Alojz w robociea my z Ivo rzadzimy w domu
malgos741, mamatrojki80, macduska, Aasiula, gretka, Sabina, anna maria, moremi, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:To zawsze Humor poprawia ,dzis mam zamiar sie do ogrodniczego wybrac po jakies nowe nabytki:-)
A ja odwrotnie, mam zamiar w tym roku ograniczyć ogrodowo- roślinne szaleństwo. Mam serdecznie dość plewienia, przycinania itp. Brak czasu i sił.ComeToMeBaby, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
pochmurno i buro i do roboty się nie chce
Mega powodzenia u ginamacduska, Aasiula, gretka, Sabina, anna maria, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:A ja odwrotnie, mam zamiar w tym roku ograniczyć ogrodowo- roślinne szaleństwo. Mam serdecznie dość plewienia, przycinania itp. Brak czasu i sił.
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no dzień dobry
Niuta- masz szczeNście. Pisał, ze będzie na śniadanie o 9:20szybkie buzi na do widzenia i niech jedzie żeby zdążyć
Spoko. Damy radęAasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards