35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:jeszcze raz zobacze na pudelku zdjęcie tej wypchanej krowy kardaszjan z jej czarnym badylem to sie zrzygam
Ona teraz na blondi się przerobiła, żeby się z czarnym lepiej komponować... co Ty na pudelku robisz?anna maria, iwcia77, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Tez nie rozumiem co w niej widza ,przeciez ona ma dupe jak Ratusz:-)Heretyczka wrote:jeszcze raz zobacze na pudelku zdjęcie tej wypchanej krowy kardaszjan z jej czarnym badylem to sie zrzygam
mamatrojki80, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
nie nadrabiam juz forum..czasu brak...nie jestem w temacie
jak tam nasze ciezarowki sie czuja? wszystko ok? jakies fotki brzuchow sa?
sa nowe ciaze? zabiegi? operacje plastyczne? botoxy? liftingi?
i zalapalam sie na fotke Helki na basenie u Magdy w cytowanym posciesuper !!! jak rybka w wodzie
reszte klasy pozdrawiam i sciskamSabina, moremi, kapturnica, gretka, Mega, macduska, Aasiula, malgos741, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja się z Wami witam
Podobnie jak Iwcia chyba forum nie nadrobię, mam straszny sajgon w pracy, ciężko zakręt złapać, a popołudniami męczy mnie senność. Dorbie dziękuje Ci za dobre rady w sprawie Natalki - dodatkowo podmywam Ją Tantum Rosa i dolegliwości mijają - chociaż noce były ciężkie, ale dziś już była ta przespana
Dziewczyny wiem, że może moja jakaś panika, ale strasznie od wtorku boli mnie lewa łydka, poprostu jakaś masakraczy któraś z Was po duphastonie miała może takie dolegliwości? Upatruje winy właśnie w tym leku, bo nie kojarzę żeby jakikolwiek skurcz mnie po drodze złapał i spowodował spięcie w łydce, a w ulotce wyczytałam, że różne są skutki uboczne... Wizyta dopiero w przyszłym tygodniu, nie chcę na własną rękę przerywać brania tego leku, ale tez nie chcę żeby mi, czy też mojemu dzieciowi zaszkodził. Będę próbować dzwonić do lekarza, ale rano jest w klinice więc pewnie nie odbierze
Macie jakieś pomysły?
Sorki, ze tak egoistycznie o sobie, ale naprawdę czytać forum nie mam kiedy, a wiem, że mogę liczyć na Wasza pomoc "medyczną", za co rzecz jasna dziękuję.
Wszystkim życze miłego, za Te co potrzebują kciukam.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI witam wietrznie, czwartkowo. Na moim wygwizdowie słychać tylko takie uuuu uuuu!
Dzisiaj ciężki dzień. Maraton zalatwien i coraz to nowe dochodzą.
Może podołam. To będzie test przed powrotem do pracy.
kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, anna maria, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Może później spróbuje nadrobić, zobaczymy
Wczoraj miałam spotkanie w ZUSie co mnie kompletnie wykończyło i resztę dnia zmagałam się z okropnym bólem głowyDo tego nie wiem co się dzieje ale od tygodnia codziennie nowa dioda świeci mi a twarzy, dawno takiego wysypu pryszczy nie mialam
AGP- a może weź magnez? pomaga przy skurczachAasiula, macduska, kkisia, gretka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny