35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ale zrobia Ci funkiel nówke nie śmiganke ..Tylko sie nie rozsyp tam razem z ta podłogą
No ale dobra, nie bede smecic, kolezanka z kursu powiedziala mi wczoraj ze mam obled w oczACHkapturnica, Aasiula, mamatrojki80, Mega, moremi, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:uwierz mi,ze malo mi brakuje zeby sie nie rozssypac, opis nie oddaje tego co sie tam dzieje, do tego mam terminy z praca, zaliczeniai kupe innych spraw.
No ale dobra, nie bede smecic, kolezanka z kursu powiedziala mi wczoraj ze mam obled w oczACHBursztyn, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
i tego się obawiałam
ale niby w normie więc już sama nie wiem
te 2 przy staraniach to w jakich jednostkach jest podawane?
kapturnica wrote:Renek podlukałam pamietnik.I z tego co widze to tsh masz za wysokie.... -
Bursztynu współczuje remontu, ale to sie zaraz skończy, na szczęście
W mieszkaniu nade mną powoli kończą,juz tak nie wiercą ale o tak mamy dosyć. A i złożyliśmy do ubezpieczenia wniosek ws. zalania we wtorek a juz dzis kasa jest na koncieBursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i tego się obawiałam
ale niby w normie więc już sama nie wiem
te 2 przy staraniach to w jakich jednostkach jest podawane?
Pasilo by ci zrobic atygeny i ft4 by spr czy cos sie nie zaczyna dziac.Bo jak sie zaczniesz stymulowac to moze poszybowac w pizdu w goremoremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:odebrałaś karnego dziada za frekwencję?!
boski, podobnie jak Leon zawodnik sumo
Na wiad.nie odpisalam bo teraz dopiero przeczytalam, ustosunkuje sie ;)w najblizszym cxzasieMega, Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Bursztynu współczuje remontu, ale to sie zaraz skończy, na szczęście
W mieszkaniu nade mną powoli kończą,juz tak nie wiercą ale o tak mamy dosyć. A i złożyliśmy do ubezpieczenia wniosek ws. zalania we wtorek a juz dzis kasa jest na koncie
gratuluje kasyReni lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niestety, zaraz sie nie skonczy, bardzo dluga droga prze nami
gratuluje kasyjesteśmy zaskoczeni ze tak szybko sie udało
Remontowałam nasze M 1,5 roku. Cześć zrobiłam sama, cześć firmy i pamietam pod koniec ze juz mi nerwy siadały. Poryczalam sie przy zakładaniu list przypodłogowychbo cos mi nie szło. Ale jak juz było po wszystkim to cieszyłam sie z wlasnego kąta
trzymam kciuki zeby i u was remont jak najszybciej sie skończył
Mega, moremi, kkisia, Bursztyn, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ucałuj w dupsztala od Dastiego
i powiedz Leonowi, że nie może tak się ciągle przeziębiać
może kup albo uszyj mu czapkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/326d4f14c745.jpg
Bursztyn wrote:ucalowany, odwzajemniamoremi, anna maria, Natka_79, mamatrojki80, kkisia, Bursztyn, BISCA, Mega, iwcia77, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry laski
Dzis juz bardziej ogarnieta , robie wedliny w szynkowarze ciekawe jakie wyjda
Odebralam wynik histo i jest git
Bursztyn nie daj sie remontowi
Mega ciekawe jaki plan bedzie mial gin
Mama a moze tescik
Bursztyn, mamatrojki80, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula, Sabina, paszczakin, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ucałuj w dupsztala od Dastiego
i powiedz Leonowi, że nie może tak się ciągle przeziębiać
może kup albo uszyj mu czapkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/326d4f14c745.jpg
o uszycie czapki bede musiala poprosic PusuraReni, BISCA, iwcia77, kkisia, Aasiula, Sabina, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusur szkołę zmieniła
wpadła chyba w złe towarzystwo
Bursztyn wrote:hahaha! dzieki
o uszycie czapki bede musiala poprosic Pusuraiwcia77, Aasiula, Bozia3, Sabina, paszczakin, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny