X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Jak myslicie na co zwraca uwage facet??
    dupa, nogi, cycki

inessa, promyk, Viola lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    To chyba zależy od jego wieku i upodobań ;)

inessa, Viola lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wydaje mi sie ze pierwsze zwraca uwage na tylek, kazdy musi obciac, a potem cycki i nogi.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak Mango popieram :)

Klub wielkiego cyca, czyli powyzej B

Mango wrote:
    To może założymy klubik wielkiego cyca, bo przecież nie możemy dać się dyskryminować ;)

Mango, inessa, Viola, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre:-)
    Reni wrote:
    hhah samira na liście obok terminu @ powinna wpisać nr miseczki

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cycki, nogi dupa :) bynajmniej moj tak ma, chociaz udaje ze nie patrzy...ale i tak sie slini ;)

Za to moj widok inni sie slinia :)
    Viola wrote:
    Moj wydaje mi sie ze pierwsze zwraca uwage na tylek, kazdy musi obciac, a potem cycki i nogi.

inessa, Viola, megan8 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Bursztynku, juz knuja przeciwko nam: KWC Klub Wielkiego Cyca i zostaniemy same w naszym mini klubiku A, bo teraz zadna sie nie przyzna ze ma male, mowie Ci!

Mango, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez mysli ze nie widze, kazdy z nich tak mysli, ale jakos nie moga sie powstrzymac przed gapieniem...zwierzaki...

Kasik303 wrote:
    Cycki, nogi dupa :) bynajmniej moj tak ma, chociaz udaje ze nie patrzy...ale i tak sie slini ;)

Za to moj widok inni sie slinia :)

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Widzisz Bursztynku, juz knuja przeciwko nam: KWC Klub Wielkiego Cyca i zostaniemy same w naszym mini klubiku A, bo teraz zadna sie nie przyzna ze ma male, mowie Ci!
    Spokojnie, nasze Stowarzyszenie jest Prestizowe, Ekskluzywne, ELITARNE. A Elita sklada sie z wybitnych jednostek, na pewno nie tak licznych, natomiast wyjatkowych :) inaczej nie bylaby Elita. Tutaj trzeba spelniac pewne warunki, to nie dla stada ;)

inessa, Viola, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zajdziecie w ciaze to tez sie do naszego klubu Wielkiegoi cyca przylaczycie :)

Wiec prosze mi tu bez takich hasel ;)

Bursztyn wrote:
    Spokojnie, nasze Stowarzyszenie jest Prestizowe, Ekskluzywne, ELITARNE. A Elita sklada sie z wybitnych jednostek, na pewno nie tak licznych, natomiast wyjatkowych :) inaczej nie bylaby Elita. Tutaj trzeba spelniac pewne warunki, to nie dla stada ;)

inessa, Bursztyn, Viola, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny coś mi net nawal i nie mogę cytować postów ani wejść na niektóre strony ale chętnie dołączę się do dyskusji (jestem po drugim piwie w ramach odnowy psychicznej) na temat cyców ja chyba nie mieszczę się w żadnej grupie - mój stanik kończy się chyba na Z. Taka Big Mama. Kiedyś miałam C i też tego nie lubiłam . Mój mąż całe życie ubolewa nad tym nadmiarem "szczęścia" bo on z tych co to lubi Tereski a mu trafiły się Himalaje, które powoli obniżają się ku ziemi. Osobiście jestem za max B. Tak więc osobiście zazdroszczę Tereskom - życie lżejsze i młodzieńcze!!!! Zawsze miałam dół 38 a góra 42 - kupowanie koszul albo garniturów (spódnic i sukienek nie znoszę) było i jest koszmarem.

Reni, promyk, inessa, Viola, Mango, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Twarz, oczy, włosy a potem reszta. Takie moje zdanie...
    promyk wrote:

inessa, Viola, bliska77 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenia...Kasik...ja pamietam ja po urodzeniu drugiej corki stalam przed lustrem w szpitalu i podziwialam wreszcie to co mi uroslo, piekne to bylo, ech...

inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarowy misiu witaj w klubie WIELKIEGO CYCA :)

Pij piwko to jeszcze wieksze urosna ;)

polarmiś wrote:
    Dziewczyny coś mi net nawal i nie mogę cytować postów ani wejść na niektóre strony ale chętnie dołączę się do dyskusji (jestem po drugim piwie w ramach odnowy psychicznej) na temat cyców ja chyba nie mieszczę się w żadnej grupie - mój stanik kończy się chyba na Z. Taka Big Mama. Kiedyś miałam C i też tego nie lubiłam . Mój mąż całe życie ubolewa nad tym nadmiarem "szczęścia" bo on z tych co to lubi Tereski a mu trafiły się Himalaje, które powoli obniżają się ku ziemi. Osobiście jestem za max B. Tak więc osobiście zazdroszczę Tereskom - życie lżejsze i młodzieńcze!!!! Zawsze miałam dół 38 a góra 42 - kupowanie koszul albo garniturów (spódnic i sukienek nie znoszę) było i jest koszmarem.

inessa, Viola, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mialam jak dwie glowy...myslalm ze dzieciaka zabije tym cycem :)
    Viola wrote:
    Marzenia...Kasik...ja pamietam ja po urodzeniu drugiej corki stalam przed lustrem w szpitalu i podziwialam wreszcie to co mi uroslo, piekne to bylo, ech...

Viola, inessa, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzicie, jednak powtarza sie: dupa, nogi i cycki. No,zwierzaki :)

promyk, inessa, Viola, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo nie
    wtedy my będziemy je napiętnować :-P
    Kasik303 wrote:
    Jak zajdziecie w ciaze to tez sie do naszego klubu Wielkiegoi cyca przylaczycie :)

Wiec prosze mi tu bez takich hasel ;)

inessa, Viola, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba brzuch choć i ten jest wielki ale nie z powodu, na który tak liczyłam.
    Kasik303 wrote:
    Polarowy misiu witaj w klubie WIELKIEGO CYCA :)

Pij piwko to jeszcze wieksze urosna ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku mam nowa propozycje: nie lubimy Polarmisia, za to uwielbiamy jej meza:-)co Ty na to?
    polarmiś wrote:

inessa, Bursztyn, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu - u twojego M nadmiar szczescia. Zachowuje sie tak jak moje corki. Starsza ma krecone wlosy, mlodsza proste - jedna drugiej zazdrosci i chetnie by sie zamienila.

Lucky, inessa, polarmiś, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
‹‹ 801 802 803 804 805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ