35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCycki, nogi dupa
bynajmniej moj tak ma, chociaz udaje ze nie patrzy...ale i tak sie slini
Za to moj widok inni sie slinia
Viola wrote:Moj wydaje mi sie ze pierwsze zwraca uwage na tylek, kazdy musi obciac, a potem cycki i nogi.inessa, Viola, megan8 lubią tę wiadomość
-
Moj tez mysli ze nie widze, kazdy z nich tak mysli, ale jakos nie moga sie powstrzymac przed gapieniem...zwierzaki...
Kasik303 wrote:Cycki, nogi dupabynajmniej moj tak ma, chociaz udaje ze nie patrzy...ale i tak sie slini
Za to moj widok inni sie sliniainessa lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Widzisz Bursztynku, juz knuja przeciwko nam: KWC Klub Wielkiego Cyca i zostaniemy same w naszym mini klubiku A, bo teraz zadna sie nie przyzna ze ma male, mowie Ci!
inaczej nie bylaby Elita. Tutaj trzeba spelniac pewne warunki, to nie dla stada
inessa, Viola, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak zajdziecie w ciaze to tez sie do naszego klubu Wielkiegoi cyca przylaczycie
Wiec prosze mi tu bez takich hasel
Bursztyn wrote:Spokojnie, nasze Stowarzyszenie jest Prestizowe, Ekskluzywne, ELITARNE. A Elita sklada sie z wybitnych jednostek, na pewno nie tak licznych, natomiast wyjatkowychinaczej nie bylaby Elita. Tutaj trzeba spelniac pewne warunki, to nie dla stada
inessa, Bursztyn, Viola, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny coś mi net nawal i nie mogę cytować postów ani wejść na niektóre strony ale chętnie dołączę się do dyskusji (jestem po drugim piwie w ramach odnowy psychicznej) na temat cyców ja chyba nie mieszczę się w żadnej grupie - mój stanik kończy się chyba na Z. Taka Big Mama. Kiedyś miałam C i też tego nie lubiłam . Mój mąż całe życie ubolewa nad tym nadmiarem "szczęścia" bo on z tych co to lubi Tereski a mu trafiły się Himalaje, które powoli obniżają się ku ziemi. Osobiście jestem za max B. Tak więc osobiście zazdroszczę Tereskom - życie lżejsze i młodzieńcze!!!! Zawsze miałam dół 38 a góra 42 - kupowanie koszul albo garniturów (spódnic i sukienek nie znoszę) było i jest koszmarem.
Reni, promyk, inessa, Viola, Mango, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolarowy misiu witaj w klubie WIELKIEGO CYCA
Pij piwko to jeszcze wieksze urosna
polarmiś wrote:Dziewczyny coś mi net nawal i nie mogę cytować postów ani wejść na niektóre strony ale chętnie dołączę się do dyskusji (jestem po drugim piwie w ramach odnowy psychicznej) na temat cyców ja chyba nie mieszczę się w żadnej grupie - mój stanik kończy się chyba na Z. Taka Big Mama. Kiedyś miałam C i też tego nie lubiłam . Mój mąż całe życie ubolewa nad tym nadmiarem "szczęścia" bo on z tych co to lubi Tereski a mu trafiły się Himalaje, które powoli obniżają się ku ziemi. Osobiście jestem za max B. Tak więc osobiście zazdroszczę Tereskom - życie lżejsze i młodzieńcze!!!! Zawsze miałam dół 38 a góra 42 - kupowanie koszul albo garniturów (spódnic i sukienek nie znoszę) było i jest koszmarem.inessa, Viola, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to mialam jak dwie glowy...myslalm ze dzieciaka zabije tym cycem
Viola wrote:Marzenia...Kasik...ja pamietam ja po urodzeniu drugiej corki stalam przed lustrem w szpitalu i podziwialam wreszcie to co mi uroslo, piekne to bylo, ech...Viola, inessa, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
ooo nie
wtedy my będziemy je napiętnować
Kasik303 wrote:Jak zajdziecie w ciaze to tez sie do naszego klubu Wielkiegoi cyca przylaczycie
Wiec prosze mi tu bez takich haselinessa, Viola, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynku mam nowa propozycje: nie lubimy Polarmisia, za to uwielbiamy jej meza:-)co Ty na to?
polarmiś wrote:Dziewczyny coś mi net nawal i nie mogę cytować postów ani wejść na niektóre strony ale chętnie dołączę się do dyskusji (jestem po drugim piwie w ramach odnowy psychicznej) na temat cyców ja chyba nie mieszczę się w żadnej grupie - mój stanik kończy się chyba na Z. Taka Big Mama. Kiedyś miałam C i też tego nie lubiłam . Mój mąż całe życie ubolewa nad tym nadmiarem "szczęścia" bo on z tych co to lubi Tereski a mu trafiły się Himalaje, które powoli obniżają się ku ziemi. Osobiście jestem za max B. Tak więc osobiście zazdroszczę Tereskom - życie lżejsze i młodzieńcze!!!! Zawsze miałam dół 38 a góra 42 - kupowanie koszul albo garniturów (spódnic i sukienek nie znoszę) było i jest koszmarem.inessa, Bursztyn, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość