X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Jak myslicie na co zwraca uwage facet??
    dupa, nogi, cycki

inessa, promyk, Viola lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    To chyba zależy od jego wieku i upodobań ;)

inessa, Viola lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wydaje mi sie ze pierwsze zwraca uwage na tylek, kazdy musi obciac, a potem cycki i nogi.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak Mango popieram :)

Klub wielkiego cyca, czyli powyzej B

Mango wrote:
    To może założymy klubik wielkiego cyca, bo przecież nie możemy dać się dyskryminować ;)

Mango, inessa, Viola, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre:-)
    Reni wrote:
    hhah samira na liście obok terminu @ powinna wpisać nr miseczki

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cycki, nogi dupa :) bynajmniej moj tak ma, chociaz udaje ze nie patrzy...ale i tak sie slini ;)

Za to moj widok inni sie slinia :)
    Viola wrote:
    Moj wydaje mi sie ze pierwsze zwraca uwage na tylek, kazdy musi obciac, a potem cycki i nogi.

inessa, Viola, megan8 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Bursztynku, juz knuja przeciwko nam: KWC Klub Wielkiego Cyca i zostaniemy same w naszym mini klubiku A, bo teraz zadna sie nie przyzna ze ma male, mowie Ci!

Mango, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez mysli ze nie widze, kazdy z nich tak mysli, ale jakos nie moga sie powstrzymac przed gapieniem...zwierzaki...

Kasik303 wrote:
    Cycki, nogi dupa :) bynajmniej moj tak ma, chociaz udaje ze nie patrzy...ale i tak sie slini ;)

Za to moj widok inni sie slinia :)

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Widzisz Bursztynku, juz knuja przeciwko nam: KWC Klub Wielkiego Cyca i zostaniemy same w naszym mini klubiku A, bo teraz zadna sie nie przyzna ze ma male, mowie Ci!
    Spokojnie, nasze Stowarzyszenie jest Prestizowe, Ekskluzywne, ELITARNE. A Elita sklada sie z wybitnych jednostek, na pewno nie tak licznych, natomiast wyjatkowych :) inaczej nie bylaby Elita. Tutaj trzeba spelniac pewne warunki, to nie dla stada ;)

inessa, Viola, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zajdziecie w ciaze to tez sie do naszego klubu Wielkiegoi cyca przylaczycie :)

Wiec prosze mi tu bez takich hasel ;)

Bursztyn wrote:
    Spokojnie, nasze Stowarzyszenie jest Prestizowe, Ekskluzywne, ELITARNE. A Elita sklada sie z wybitnych jednostek, na pewno nie tak licznych, natomiast wyjatkowych :) inaczej nie bylaby Elita. Tutaj trzeba spelniac pewne warunki, to nie dla stada ;)

inessa, Bursztyn, Viola, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny coś mi net nawal i nie mogę cytować postów ani wejść na niektóre strony ale chętnie dołączę się do dyskusji (jestem po drugim piwie w ramach odnowy psychicznej) na temat cyców ja chyba nie mieszczę się w żadnej grupie - mój stanik kończy się chyba na Z. Taka Big Mama. Kiedyś miałam C i też tego nie lubiłam . Mój mąż całe życie ubolewa nad tym nadmiarem "szczęścia" bo on z tych co to lubi Tereski a mu trafiły się Himalaje, które powoli obniżają się ku ziemi. Osobiście jestem za max B. Tak więc osobiście zazdroszczę Tereskom - życie lżejsze i młodzieńcze!!!! Zawsze miałam dół 38 a góra 42 - kupowanie koszul albo garniturów (spódnic i sukienek nie znoszę) było i jest koszmarem.

Reni, promyk, inessa, Viola, Mango, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Twarz, oczy, włosy a potem reszta. Takie moje zdanie...
    promyk wrote:

inessa, Viola, bliska77 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenia...Kasik...ja pamietam ja po urodzeniu drugiej corki stalam przed lustrem w szpitalu i podziwialam wreszcie to co mi uroslo, piekne to bylo, ech...

inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarowy misiu witaj w klubie WIELKIEGO CYCA :)

Pij piwko to jeszcze wieksze urosna ;)

polarmiś wrote:
    Dziewczyny coś mi net nawal i nie mogę cytować postów ani wejść na niektóre strony ale chętnie dołączę się do dyskusji (jestem po drugim piwie w ramach odnowy psychicznej) na temat cyców ja chyba nie mieszczę się w żadnej grupie - mój stanik kończy się chyba na Z. Taka Big Mama. Kiedyś miałam C i też tego nie lubiłam . Mój mąż całe życie ubolewa nad tym nadmiarem "szczęścia" bo on z tych co to lubi Tereski a mu trafiły się Himalaje, które powoli obniżają się ku ziemi. Osobiście jestem za max B. Tak więc osobiście zazdroszczę Tereskom - życie lżejsze i młodzieńcze!!!! Zawsze miałam dół 38 a góra 42 - kupowanie koszul albo garniturów (spódnic i sukienek nie znoszę) było i jest koszmarem.

inessa, Viola, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mialam jak dwie glowy...myslalm ze dzieciaka zabije tym cycem :)
    Viola wrote:
    Marzenia...Kasik...ja pamietam ja po urodzeniu drugiej corki stalam przed lustrem w szpitalu i podziwialam wreszcie to co mi uroslo, piekne to bylo, ech...

Viola, inessa, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzicie, jednak powtarza sie: dupa, nogi i cycki. No,zwierzaki :)

promyk, inessa, Viola, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo nie
    wtedy my będziemy je napiętnować :-P
    Kasik303 wrote:
    Jak zajdziecie w ciaze to tez sie do naszego klubu Wielkiegoi cyca przylaczycie :)

Wiec prosze mi tu bez takich hasel ;)

inessa, Viola, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba brzuch choć i ten jest wielki ale nie z powodu, na który tak liczyłam.
    Kasik303 wrote:
    Polarowy misiu witaj w klubie WIELKIEGO CYCA :)

Pij piwko to jeszcze wieksze urosna ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku mam nowa propozycje: nie lubimy Polarmisia, za to uwielbiamy jej meza:-)co Ty na to?
    polarmiś wrote:

inessa, Bursztyn, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu - u twojego M nadmiar szczescia. Zachowuje sie tak jak moje corki. Starsza ma krecone wlosy, mlodsza proste - jedna drugiej zazdrosci i chetnie by sie zamienila.

Lucky, inessa, polarmiś, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
‹‹ 801 802 803 804 805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ