35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola to jest jawna dyskryminacja i wposzczanie w kompleksy!!!!!!
Ja nosze dobre B, ale jedyne co wnosze do moich biedronek to to zeby sie cholery wyrownaly. Lewa mam wieksza od prawej ,a po karmieniu mioch dziewczyny troche podupadly. Smieje sie ze bede mogla na starosc zarzucac je sobie na plecy. To jest lepsza opcja niz przydeptywanie...
Bursztyn, Viola, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyBo to angielki sa...ale jak my wywalimy to odrazu by chcieli lizac
Bursztyn wrote:eee no niekoniecznie, laski wywalaja normalnie cyce na wierzch- takie maja niektore glebokie dekolty, ale zadnego lizania nie ma....promyk, Bursztyn, Viola, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Viola to jest jawna dyskryminacja i wposzczanie w kompleksy!!!!!!
Ja nosze dobre B, ale jedyne co wnosze do moich biedronek to to zeby sie cholery wyrownaly. Lewa mam wieksza od prawej ,a po karmieniu mioch dziewczyny troche podupadly. Smieje sie ze bede mogla na starosc zarzucac je sobie na plecy. To jest lepsza opcja niz przydeptywanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 15:07
promyk, Viola, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj tam ja mam DD i jakos nie leca z tym lizaniem
Viola, promyk, inessa lubią tę wiadomość
-
Tak widze Bursztynku, a ja glupia myslalam ze rocznik '71 trzyma sie razem..i znowu sie zawiodlam....
qcze Bursztyn obwaiam sie ze my tylko takie sieroty z A jestesmy....a jak one teraz beda sie z nas smiac i nam dokuczac?
Bursztyn wrote:Viola, slyszalas to: "dobre B" nieudolny kryptomobbing! nastepna zbanowana, dozywocie!Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoge wam dac troche moich cyckow
Wybor nalezy do was: nalesniki albo pryszcze
Viola wrote:Tak widze Bursztynku, a ja glupia myslalam ze rocznik '71 trzyma sie razem..i znowu sie zawiodlam....
qcze Bursztyn obwaiam sie ze my tylko takie sieroty z A jestesmy....a jak one teraz beda sie z nas smiac i nam dokuczac?Viola, promyk, inessa lubią tę wiadomość
-
I jak moja nas taka cycatka C-D pytasz sie gamonia -czego sie tak gapisz? A on ci na to - kochanie patrzylem sie na buty, fajne nie. Kochanie ladnie bys w nich wygladala... Akurat - buty - poliglota za dyche....
Viola, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
Promyk -
Viola wrote:Tak widze Bursztynku, a ja glupia myslalam ze rocznik '71 trzyma sie razem..i znowu sie zawiodlam....
qcze Bursztyn obwaiam sie ze my tylko takie sieroty z A jestesmy....a jak one teraz beda sie z nas smiac i nam dokuczac?poza tym istnieja pewnie AA (anonimowe A rozmiary) ktore na pewno wyjda niedlugo z ukrycia
polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
ale nie mają ich na czole
no mówię Ci, że dlategoBursztyn wrote:eee no niekoniecznie, laski wywalaja normalnie cyce na wierzch- takie maja niektore glebokie dekolty, ale zadnego lizania nie ma....Bursztyn, Viola, inessa lubią tę wiadomość
-
ssaki tak mają
od waleni po ludzi
inessa lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Viola, slyszalas to: "dobre B"! nieudolny kryptomobbing! nastepna zbanowana, dozywocie!
jak natura stosuje sie do przyciagania ziemskiego to chociaz szelkami je uniose
Viola, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk