X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pij pij kochana od przybytku glowa nie boli ;) a juz niedlugo urosnie i od czego innego brzuszek :)
    polarmiś wrote:
    Chyba brzuch choć i ten jest wielki ale nie z powodu, na który tak liczyłam.

Bursztyn, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku postawilas wymogi mojego M. Nogi, tylek, bust....czy wy sie znacie? :-) :-) :-)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja tych bań też nie znoszę - jedynym wielbicielem moich cycków jest mój 8-letni syn. Od urodzenia nie mógł od nich się odessać. W wieku dwóch lat zaczęłam podstępnie smarować je sambalem (Bursztyn zapytaj brata co to jest) - taki ostry sos i dopiero wtedy przestał. Efekt taki że sambal moje dziecko uwielbia a jak widzi moje cycki (a to straszny widok) płacze jak pułkownik Kwiatkowski (tu się powtarzam bo o tym już pisałam) i od razu do nich leci by się przytulić. Osobiście uważam, że nie ma to jak malutki biuścik, wąska talia i ładna, spora pupa - to taki typowy, idealny model latynoski.

Bursztyn, inessa, promyk, Andzia33, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie te pwiko to dobry pomysl, dzisiaj sobie walne albo jakiego winiaka :)

Tak na dobry poczatek tygodnia !!!

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bursztynku mam nowa propozycje: nie lubimy Polarmisia, za to uwielbiamy jej meza:-)co Ty na to?
    Polarmisia lubimy bo skrycie chce byc Tereska, a maz jest juz honorowym czlonkiem (no musialam uzyc tego paskudnego slowa ;) ) naszego Stowarzyszenia ;)

inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chcecie mojego czlonka zapisac tez ;)

Daje za darmo, nie pobieram zadnej kaucji ;)
    Bursztyn wrote:
    Polarmisia lubimy bo skrycie chce byc Tereska, a maz jest juz honorowym czlonkiem (no musialam uzyc tego paskudnego slowa ;) ) naszego Stowarzyszenia ;)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz racje, Polarmisia ratuje to ze jednak ciagnie ja w naszym kierunku...
    a czlonek to przeciez piekne slowo, jakim innym chcialbys go zastapic?
    Bursztyn wrote:

Bursztyn, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Bursztynku postawilas wymogi mojego M. Nogi, tylek, bust....czy wy sie znacie? :-) :-) :-)
    jego nie -chyba ;) a w jakim jest miescie?
    Na podstawie wielu rozmow z samcami oraz obserwacji jestem pewna, ze: dupa- zajmuje pierwsze miejsce, potem nogi a na koncu cycki- zdziwiona bylam- bo myslalam ze cycki beda pierwsze, a jednak nie.

inessa, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale ja tych bań też nie znoszę - jedynym wielbicielem moich cycków jest mój 8-letni syn. Od urodzenia nie mógł od nich się odessać. W wieku dwóch lat zaczęłam podstępnie smarować je sambalem (Bursztyn zapytaj brata co to jest) - taki ostry sos i dopiero wtedy przestał. Efekt taki że sambal moje dziecko uwielbia a jak widzi moje cycki (a to straszny widok) płacze jak pułkownik Kwiatkowski (tu się powtarzam bo o tym już pisałam) i od razu do nich leci by się przytulić. Osobiście uważam, że nie ma to jak malutki biuścik, wąska talia i ładna, spora pupa - to taki typowy, idealny model latynoski.
    sambal znam, ale przyznam ze podsunelas genialny pomysl ktory sprzedam mojej kolezance na odstawienie dziecka od piersi :)

inessa, polarmiś, Bozia3, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki spadam do domku....cycki czolowe chowam pod grzywke zeby mnie nie lizali;-)

Bursztyn, Kasik303, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    A chcecie mojego czlonka zapisac tez ;)

Daje za darmo, nie pobieram zadnej kaucji ;)
    jesli tylko lubi Tereski to natychmiast ;)

inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cycki to wymysł amerykański, dupa najważniejsza w aspekcie seksualnym, choć ja uważam, że najpierw twarz - w aspekcie miłosno-seksualnym.

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    masz racje, Polarmisia ratuje to ze jednak ciagnie ja w naszym kierunku...
    a czlonek to przeciez piekne slowo, jakim innym chcialbys go zastapic?
    :D hehehe...
    no to bedziemy mialy wiecej czlonkow niz czlonkin! Super! :D

inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubi chyba bo mnie za duzo nie maca :)
    Bursztyn wrote:
    jesli tylko lubi Tereski to natychmiast ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Cycki to wymysł amerykański, dupa najważniejsza w aspekcie seksualnym, choć ja uważam, że najpierw twarz - w aspekcie miłosno-seksualnym.
    z moich danych wynika, ze twarz dopiero na 4 miejscu- po dupie, nogach i cyckah :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dziewczyny coś mi net nawal i nie mogę cytować postów ani wejść na niektóre strony ale chętnie dołączę się do dyskusji (jestem po drugim piwie w ramach odnowy psychicznej) na temat cyców ja chyba nie mieszczę się w żadnej grupie - mój stanik kończy się chyba na Z. Taka Big Mama. Kiedyś miałam C i też tego nie lubiłam . Mój mąż całe życie ubolewa nad tym nadmiarem "szczęścia" bo on z tych co to lubi Tereski a mu trafiły się Himalaje, które powoli obniżają się ku ziemi. Osobiście jestem za max B. Tak więc osobiście zazdroszczę Tereskom - życie lżejsze i młodzieńcze!!!! Zawsze miałam dół 38 a góra 42 - kupowanie koszul albo garniturów (spódnic i sukienek nie znoszę) było i jest koszmarem.

o rany, to są tacy faceci?
    ja jestem małe B
    M ubolewa
    gdy karmiłam miałam D ale tak mnie bolały, że mógł się i tak nacieszyć

polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooo nie
    wtedy my będziemy je napiętnować :-P
    Na dopingu nie przyjmujemy :)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale nie skrycie - ja je wiążę, chowam jak mogę, nie eksponuję bo nie lubię!!! ale nie jest tak bym była zakompleksiona z powodu swojego wyglądu, jakoś mi to kompletni zwisa (CYCKI TEŻ).

Bursztyn wrote:

Kasik303, inessa, promyk, Lucky, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jego nie -chyba ;) a w jakim jest miescie?
    Na podstawie wielu rozmow z samcami oraz obserwacji jestem pewna, ze: dupa- zajmuje pierwsze miejsce, potem nogi a na koncu cycki- zdziwiona bylam- bo myslalam ze cycki beda pierwsze, a jednak nie.
    Kochana mieszka w Slough

inessa, caffe lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To blisko :) moze sie znamy ;)
    promyk wrote:
    Kochana mieszka w Slough

promyk, inessa, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 802 803 804 805 806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ