35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle ja tych bań też nie znoszę - jedynym wielbicielem moich cycków jest mój 8-letni syn. Od urodzenia nie mógł od nich się odessać. W wieku dwóch lat zaczęłam podstępnie smarować je sambalem (Bursztyn zapytaj brata co to jest) - taki ostry sos i dopiero wtedy przestał. Efekt taki że sambal moje dziecko uwielbia a jak widzi moje cycki (a to straszny widok) płacze jak pułkownik Kwiatkowski (tu się powtarzam bo o tym już pisałam) i od razu do nich leci by się przytulić. Osobiście uważam, że nie ma to jak malutki biuścik, wąska talia i ładna, spora pupa - to taki typowy, idealny model latynoski.
Bursztyn, inessa, promyk, Andzia33, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:Bursztynku mam nowa propozycje: nie lubimy Polarmisia, za to uwielbiamy jej meza:-)co Ty na to?
) naszego Stowarzyszenia
inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA chcecie mojego czlonka zapisac tez
Daje za darmo, nie pobieram zadnej kaucji
Bursztyn wrote:Polarmisia lubimy bo skrycie chce byc Tereska, a maz jest juz honorowym czlonkiem (no musialam uzyc tego paskudnego slowa) naszego Stowarzyszenia
Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
masz racje, Polarmisia ratuje to ze jednak ciagnie ja w naszym kierunku...
a czlonek to przeciez piekne slowo, jakim innym chcialbys go zastapic?
Bursztyn wrote:Polarmisia lubimy bo skrycie chce byc Tereska, a maz jest juz honorowym czlonkiem (no musialam uzyc tego paskudnego slowa) naszego Stowarzyszenia
Bursztyn, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Bursztynku postawilas wymogi mojego M. Nogi, tylek, bust....czy wy sie znacie?
a w jakim jest miescie?
Na podstawie wielu rozmow z samcami oraz obserwacji jestem pewna, ze: dupa- zajmuje pierwsze miejsce, potem nogi a na koncu cycki- zdziwiona bylam- bo myslalam ze cycki beda pierwsze, a jednak nie.
inessa, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ale ja tych bań też nie znoszę - jedynym wielbicielem moich cycków jest mój 8-letni syn. Od urodzenia nie mógł od nich się odessać. W wieku dwóch lat zaczęłam podstępnie smarować je sambalem (Bursztyn zapytaj brata co to jest) - taki ostry sos i dopiero wtedy przestał. Efekt taki że sambal moje dziecko uwielbia a jak widzi moje cycki (a to straszny widok) płacze jak pułkownik Kwiatkowski (tu się powtarzam bo o tym już pisałam) i od razu do nich leci by się przytulić. Osobiście uważam, że nie ma to jak malutki biuścik, wąska talia i ładna, spora pupa - to taki typowy, idealny model latynoski.
inessa, polarmiś, Bozia3, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:masz racje, Polarmisia ratuje to ze jednak ciagnie ja w naszym kierunku...
a czlonek to przeciez piekne slowo, jakim innym chcialbys go zastapic?hehehe...
no to bedziemy mialy wiecej czlonkow niz czlonkin! Super!
inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Cycki to wymysł amerykański, dupa najważniejsza w aspekcie seksualnym, choć ja uważam, że najpierw twarz - w aspekcie miłosno-seksualnym.
inessa lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dziewczyny coś mi net nawal i nie mogę cytować postów ani wejść na niektóre strony ale chętnie dołączę się do dyskusji (jestem po drugim piwie w ramach odnowy psychicznej) na temat cyców ja chyba nie mieszczę się w żadnej grupie - mój stanik kończy się chyba na Z. Taka Big Mama. Kiedyś miałam C i też tego nie lubiłam . Mój mąż całe życie ubolewa nad tym nadmiarem "szczęścia" bo on z tych co to lubi Tereski a mu trafiły się Himalaje, które powoli obniżają się ku ziemi. Osobiście jestem za max B. Tak więc osobiście zazdroszczę Tereskom - życie lżejsze i młodzieńcze!!!! Zawsze miałam dół 38 a góra 42 - kupowanie koszul albo garniturów (spódnic i sukienek nie znoszę) było i jest koszmarem.
o rany, to są tacy faceci?
ja jestem małe B
M ubolewa
gdy karmiłam miałam D ale tak mnie bolały, że mógł się i tak nacieszyćpolarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWcale nie skrycie - ja je wiążę, chowam jak mogę, nie eksponuję bo nie lubię!!! ale nie jest tak bym była zakompleksiona z powodu swojego wyglądu, jakoś mi to kompletni zwisa (CYCKI TEŻ).
Kasik303, inessa, promyk, Lucky, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jego nie -chyba
a w jakim jest miescie?
Na podstawie wielu rozmow z samcami oraz obserwacji jestem pewna, ze: dupa- zajmuje pierwsze miejsce, potem nogi a na koncu cycki- zdziwiona bylam- bo myslalam ze cycki beda pierwsze, a jednak nie.inessa, caffe lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny