X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pij pij kochana od przybytku glowa nie boli ;) a juz niedlugo urosnie i od czego innego brzuszek :)
    polarmiś wrote:
    Chyba brzuch choć i ten jest wielki ale nie z powodu, na który tak liczyłam.

Bursztyn, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku postawilas wymogi mojego M. Nogi, tylek, bust....czy wy sie znacie? :-) :-) :-)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja tych bań też nie znoszę - jedynym wielbicielem moich cycków jest mój 8-letni syn. Od urodzenia nie mógł od nich się odessać. W wieku dwóch lat zaczęłam podstępnie smarować je sambalem (Bursztyn zapytaj brata co to jest) - taki ostry sos i dopiero wtedy przestał. Efekt taki że sambal moje dziecko uwielbia a jak widzi moje cycki (a to straszny widok) płacze jak pułkownik Kwiatkowski (tu się powtarzam bo o tym już pisałam) i od razu do nich leci by się przytulić. Osobiście uważam, że nie ma to jak malutki biuścik, wąska talia i ładna, spora pupa - to taki typowy, idealny model latynoski.

Bursztyn, inessa, promyk, Andzia33, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie te pwiko to dobry pomysl, dzisiaj sobie walne albo jakiego winiaka :)

Tak na dobry poczatek tygodnia !!!

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bursztynku mam nowa propozycje: nie lubimy Polarmisia, za to uwielbiamy jej meza:-)co Ty na to?
    Polarmisia lubimy bo skrycie chce byc Tereska, a maz jest juz honorowym czlonkiem (no musialam uzyc tego paskudnego slowa ;) ) naszego Stowarzyszenia ;)

inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chcecie mojego czlonka zapisac tez ;)

Daje za darmo, nie pobieram zadnej kaucji ;)
    Bursztyn wrote:
    Polarmisia lubimy bo skrycie chce byc Tereska, a maz jest juz honorowym czlonkiem (no musialam uzyc tego paskudnego slowa ;) ) naszego Stowarzyszenia ;)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz racje, Polarmisia ratuje to ze jednak ciagnie ja w naszym kierunku...
    a czlonek to przeciez piekne slowo, jakim innym chcialbys go zastapic?
    Bursztyn wrote:

Bursztyn, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Bursztynku postawilas wymogi mojego M. Nogi, tylek, bust....czy wy sie znacie? :-) :-) :-)
    jego nie -chyba ;) a w jakim jest miescie?
    Na podstawie wielu rozmow z samcami oraz obserwacji jestem pewna, ze: dupa- zajmuje pierwsze miejsce, potem nogi a na koncu cycki- zdziwiona bylam- bo myslalam ze cycki beda pierwsze, a jednak nie.

inessa, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale ja tych bań też nie znoszę - jedynym wielbicielem moich cycków jest mój 8-letni syn. Od urodzenia nie mógł od nich się odessać. W wieku dwóch lat zaczęłam podstępnie smarować je sambalem (Bursztyn zapytaj brata co to jest) - taki ostry sos i dopiero wtedy przestał. Efekt taki że sambal moje dziecko uwielbia a jak widzi moje cycki (a to straszny widok) płacze jak pułkownik Kwiatkowski (tu się powtarzam bo o tym już pisałam) i od razu do nich leci by się przytulić. Osobiście uważam, że nie ma to jak malutki biuścik, wąska talia i ładna, spora pupa - to taki typowy, idealny model latynoski.
    sambal znam, ale przyznam ze podsunelas genialny pomysl ktory sprzedam mojej kolezance na odstawienie dziecka od piersi :)

inessa, polarmiś, Bozia3, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki spadam do domku....cycki czolowe chowam pod grzywke zeby mnie nie lizali;-)

Bursztyn, Kasik303, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    A chcecie mojego czlonka zapisac tez ;)

Daje za darmo, nie pobieram zadnej kaucji ;)
    jesli tylko lubi Tereski to natychmiast ;)

inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cycki to wymysł amerykański, dupa najważniejsza w aspekcie seksualnym, choć ja uważam, że najpierw twarz - w aspekcie miłosno-seksualnym.

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    masz racje, Polarmisia ratuje to ze jednak ciagnie ja w naszym kierunku...
    a czlonek to przeciez piekne slowo, jakim innym chcialbys go zastapic?
    :D hehehe...
    no to bedziemy mialy wiecej czlonkow niz czlonkin! Super! :D

inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubi chyba bo mnie za duzo nie maca :)
    Bursztyn wrote:
    jesli tylko lubi Tereski to natychmiast ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Cycki to wymysł amerykański, dupa najważniejsza w aspekcie seksualnym, choć ja uważam, że najpierw twarz - w aspekcie miłosno-seksualnym.
    z moich danych wynika, ze twarz dopiero na 4 miejscu- po dupie, nogach i cyckah :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dziewczyny coś mi net nawal i nie mogę cytować postów ani wejść na niektóre strony ale chętnie dołączę się do dyskusji (jestem po drugim piwie w ramach odnowy psychicznej) na temat cyców ja chyba nie mieszczę się w żadnej grupie - mój stanik kończy się chyba na Z. Taka Big Mama. Kiedyś miałam C i też tego nie lubiłam . Mój mąż całe życie ubolewa nad tym nadmiarem "szczęścia" bo on z tych co to lubi Tereski a mu trafiły się Himalaje, które powoli obniżają się ku ziemi. Osobiście jestem za max B. Tak więc osobiście zazdroszczę Tereskom - życie lżejsze i młodzieńcze!!!! Zawsze miałam dół 38 a góra 42 - kupowanie koszul albo garniturów (spódnic i sukienek nie znoszę) było i jest koszmarem.

o rany, to są tacy faceci?
    ja jestem małe B
    M ubolewa
    gdy karmiłam miałam D ale tak mnie bolały, że mógł się i tak nacieszyć

polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooo nie
    wtedy my będziemy je napiętnować :-P
    Na dopingu nie przyjmujemy :)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale nie skrycie - ja je wiążę, chowam jak mogę, nie eksponuję bo nie lubię!!! ale nie jest tak bym była zakompleksiona z powodu swojego wyglądu, jakoś mi to kompletni zwisa (CYCKI TEŻ).

Bursztyn wrote:

Kasik303, inessa, promyk, Lucky, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jego nie -chyba ;) a w jakim jest miescie?
    Na podstawie wielu rozmow z samcami oraz obserwacji jestem pewna, ze: dupa- zajmuje pierwsze miejsce, potem nogi a na koncu cycki- zdziwiona bylam- bo myslalam ze cycki beda pierwsze, a jednak nie.
    Kochana mieszka w Slough

inessa, caffe lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To blisko :) moze sie znamy ;)
    promyk wrote:
    Kochana mieszka w Slough

promyk, inessa, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 802 803 804 805 806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ