35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:niestety, musi byc A w kazdej konfiguracji. Ale zapiszemy cie do sympatykow Teresek podobnie jak Polarmisia
Sympatycy ciesza sie u nas przywilejami
Ale ok - zostaje sympatykiem - tym bardziej, że mój M lubi tylko małe
. A czy kluby parówkowe też się stworzyły - bo tak szybko czytałam, że nie doczytałam..
inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ja mentalnie jestem Tereską, żadną Big Mum - Bóg sobie szpetnie ze mnie zakpił.
Bursztyn wrote:niestety, musi byc A w kazdej konfiguracji. Ale zapiszemy cie do sympatykow Teresek podobnie jak PolarmisiaSympatycy ciesza sie u nas przywilejami
Kasik303, Bursztyn, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaa orbitrek przylazł i łózko tez ,ale się ciesze jak szczerbaty do suchara
a mnie gardło kuje po prawej stronie dość mocno ale tylko po tej ,już któryś raz tak mam tak jakby mi tam coś przeszkadzało ,kurcze może powinnam wyciąć te migdały ,a ostatnio przełykałam coś ostrego aa chleb chrupki bez popicia i tez mi tam zacharatało albo infekcja ehhhh...inessa, caffe, Bursztyn, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamira mi zawsze pomagały Ciepłe Lody - lub przynajmniej jeden lód na gardło!!!
samira wrote:aaa orbitrek przylazł i łózko tez ,ale się ciesze jak szczerbaty do suchara
a mnie gardło kuje po prawej stronie dość mocno ale tylko po tej ,już któryś raz tak mam tak jakby mi tam coś przeszkadzało ,kurcze może powinnam wyciąć te migdały ,a ostatnio przełykałam coś ostrego aa chleb chrupki bez popicia i tez mi tam zacharatało albo infekcja ehhhh...inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ale Ty jesteś wymagająca!!!
Ale ok - zostaje sympatykiem - tym bardziej, że mój M lubi tylko małe
. A czy kluby parówkowe też się stworzyły - bo tak szybko czytałam, że nie doczytałam..
a propos parowek- poniewaz pare stron wczesniej ktoras z was napisala zemoze byc maly byle wariat- ja stanowczo sie sprzeciwilam mowiac- ze malym parowkom mowimy nie, niniejszym:
zakladam Klub Milosniczek Wielkich Parowek
Kasik303, caffe, inessa, gosia7122, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój wielbiciel Teresek, z dużą, bardzo zgrabną parówą - uwielbiam!!!.Bursztyn wrote:mezowie- wielbiciele Teresek zostaja u nas honorowmi czlonkami
a propos parowek- poniewaz pare stron wczesniej ktoras z was napisala zemoze byc maly byle wariat- ja stanowczo sie sprzeciwilam mowiac- ze malym parowkom mowimy nie, niniejszym:
zakladam Klub Milosniczek Wielkich ParowekKasik303, caffe, Bursztyn, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Andzia - ja miałam rozmiary torbieli 18*8 w piersi lewej oraz 10*6,5 i 16*9 w piersi prawej i już była robiona biopsja, ale nie wiem od jakiej wielkości torbieli robi się biopsję więc nie pomogę
Bursztyn, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Tak sobie pomyślałam - co by zrobiły nasze maleństwa (poczęte tu na forum)jakby przeczytały co wypisywały ich mamusie na portalu okresowo-owulacyjno-ciążowym.
Kasik303, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo by sobie pomyslalo: mama z wielkimi cycami do pasa (jak nalesniki) i tata z dorodna parowka
W sumie to jak taki hot dog (nalesnik z parowka )
polarmiś wrote:Tak sobie pomyślałam - co by zrobiły nasze maleństwa (poczęte tu na forum)jakby przeczytały co wypisywały ich mamusie na portalu okresowo-owulacyjno-ciążowym.polarmiś, Bursztyn, inessa, gosia7122, megan8, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny