35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Gosia bo to właśnie o to chodzi, żeby nie dać się małpie zwariować
A tak przynajmniej rozładowany jest stres trochę...
polarmiś, Bursztyn, caffe, inessa, samira, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:A dlaczego to niektóre dziewczynki tylko lajkują i cichaczem podczytują a nie chcę się wypowiedzieć albo opowiedzieć za stroną małych i dużych, maleńkich i wielkich.
caffe, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Kasik303 wrote:To by sobie pomyslalo: mama z wielkimi cycami do pasa (jak nalesniki) i tata z dorodna parowka
W sumie to jak taki hot dog (nalesnik z parowka )caffe, inessa, Bursztyn, Mango, promyk lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:A dlaczego to niektóre dziewczynki tylko lajkują i cichaczem podczytują a nie chcę się wypowiedzieć albo opowiedzieć za stroną małych i dużych, maleńkich i wielkich.
Ja mam "B", a mój mąż takie lubi najbardziej :)Pinessa, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bo ja to w robocie jestem i tylko zaglądam co chwilę, czasami nawet nie logując się
Ja mam "B", a mój mąż takie lubi najbardziej :)PJeszcze nie mają zwisów
Bursztyn, grosza, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A co do wymiarów, bo takowe też widziałam, że są podawane to żeby od Was nie odstawać moje będa niekompletne, bo nie wiem ile mam w cyckach
pas - 60-62
biodra - 88-90
cycki - nie wiem, ale coś na poziomie bioder, bo raczej nic mi nie wystaje poza obwódWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 18:31
Bursztyn, grosza, Mango, inessa, promyk, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no mam nadzieję że łóżeczko należycie przetestujecie
teraz będziesz ćwiczyć że hej tylko się nie przećwicz
samira wrote:aaa orbitrek przylazł i łózko tez ,ale się ciesze jak szczerbaty do suchara
a mnie gardło kuje po prawej stronie dość mocno ale tylko po tej ,już któryś raz tak mam tak jakby mi tam coś przcaffe, Bursztyn, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bo ja to w robocie jestem i tylko zaglądam co chwilę, czasami nawet nie logując się
Ja mam "B", a mój mąż takie lubi najbardziej :)Pcaffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
chętnie wstępuję !
ja mam nadwagę i biuścisko C ale mogłoby być D spokojnie nie pogardziłabym heheheBursztyn wrote:mezowie- wielbiciele Teresek zostaja u nas honorowmi czlonkami
a propos parowek- poniewaz pare stron wczesniej ktoras z was napisala zemoze byc maly byle wariat- ja stanowczo sie sprzeciwilam mowiac- ze malym parowkom mowimy nie, niniejszym:
zakladam Klub Milosniczek Wielkich ParowekBursztyn, gosia7122, caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zerknelam na Twoj wykres, ale nie zauwazylam, zeby temp.spadla
a to ze czujesz sie jak na @ o niczym jeszcze nie swiadczy.
caffe, inessa lubią tę wiadomość