35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
z tym to Masz racje bo nie raz uśmiałam się czytając wasze posty aż dzieciaki patrzyły na mnie jak na wariatkę.Bozia3 wrote:Gosia bo to właśnie o to chodzi, żeby nie dać się małpie zwariować
A tak przynajmniej rozładowany jest stres trochę...
nick nieaktualny, Bursztyn, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, promyk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dlaczego to niektóre dziewczynki tylko lajkują i cichaczem podczytują a nie chcę się wypowiedzieć albo opowiedzieć za stroną małych i dużych, maleńkich i wielkich.
Bursztyn, caffe, nick nieaktualny, grosza, megan8, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bardzo celna uwagapolarmiś wrote:A dlaczego to niektóre dziewczynki tylko lajkują i cichaczem podczytują a nie chcę się wypowiedzieć albo opowiedzieć za stroną małych i dużych, maleńkich i wielkich.
caffe, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dziewczyny jak WAS nie lubić,podłam normalnie ha,ha ha ha...Kasik303 wrote:To by sobie pomyslalo: mama z wielkimi cycami do pasa (jak nalesniki) i tata z dorodna parowka
W sumie to jak taki hot dog (nalesnik z parowka )
caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, Mango, promyk lubią tę wiadomość
-
Bo ja to w robocie jestem i tylko zaglądam co chwilę, czasami nawet nie logując siępolarmiś wrote:A dlaczego to niektóre dziewczynki tylko lajkują i cichaczem podczytują a nie chcę się wypowiedzieć albo opowiedzieć za stroną małych i dużych, maleńkich i wielkich.

Ja mam "B", a mój mąż takie lubi najbardziej :)P
nick nieaktualny, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Co do ich jędrności, to lata świetności mają już za sobą, ale nie jest tak, ze jak podłożę ołówek, to tam zostaniecaffe wrote:Bo ja to w robocie jestem i tylko zaglądam co chwilę, czasami nawet nie logując się

Jeszcze nie mają zwisów
Bursztyn, grosza, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A co do wymiarów, bo takowe też widziałam, że są podawane to żeby od Was nie odstawać moje będa niekompletne, bo nie wiem ile mam w cyckach

pas - 60-62
biodra - 88-90
cycki - nie wiem, ale coś na poziomie bioder, bo raczej nic mi nie wystaje poza obwód
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 18:31
Bursztyn, grosza, Mango, nick nieaktualny, promyk, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no mam nadzieję że łóżeczko należycie przetestujecie
teraz będziesz ćwiczyć że hej tylko się nie przećwicz
samira wrote:aaa orbitrek przylazł i łózko tez ,ale się ciesze jak szczerbaty do suchara
a mnie gardło kuje po prawej stronie dość mocno ale tylko po tej ,już któryś raz tak mam tak jakby mi tam coś prz
caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja ma C ale tęsknie za B nie wypowiadam się bo ja skromna dziewczyna jestemcaffe wrote:Bo ja to w robocie jestem i tylko zaglądam co chwilę, czasami nawet nie logując się

caffe, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
chętnie wstępuję !
ja mam nadwagę i biuścisko C ale mogłoby być D spokojnie nie pogardziłabym heheheBursztyn wrote:mezowie- wielbiciele Teresek zostaja u nas honorowmi czlonkami
a propos parowek- poniewaz pare stron wczesniej ktoras z was napisala zemoze byc maly byle wariat- ja stanowczo sie sprzeciwilam mowiac- ze malym parowkom mowimy nie, niniejszym:
zakladam Klub Milosniczek Wielkich Parowek
Bursztyn, gosia7122, caffe, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Od przyszłego miesiąca przestaje się modlić do wykresu nie będę mierzyć tem.za bardzo się nakręcam mimo wszystko . U mnie już za dużo objawów @ jest żebym wierzyła że nie przyjdzie.Bursztyn wrote:zerknelam na Twoj wykres, ale nie zauwazylam, zeby temp.spadla
a to ze czujesz sie jak na @ o niczym jeszcze nie swiadczy.
caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
poczekamy, zobaczymygosia7122 wrote:Od przyszłego miesiąca przestaje się modlić do wykresu nie będę mierzyć tem.za bardzo się nakręcam mimo wszystko . U mnie już za dużo objawów @ jest żebym wierzyła że nie przyjdzie.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość