35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle to w dwie strony działa - oni malutkie one ciaśniutki - dlatego tak wielu Europejczyków ugania się za Azjatkami - by podbudować swoje męskie ego, bo dla tych milusich, malusich ślicznotek oni mają wielkie!!!
promyk wrote:Azjaci maja dostosowane rozmiary do swojego wzrostu - ja nie widzialam azjaty o wzroscie 180 cm i w gore. Kurduple poprostu.Reni, Bursztyn, Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no i odkryłaś ich wielce skrywaną tajemnicę hihihi
polarmiś wrote:Ale to w dwie strony działa - oni malutkie one ciaśniutki - dlatego tak wielu Europejczyków ugania się za Azjatkami - by podbudować swoje męskie ego, bo dla tych milusich, malusich ślicznotek oni mają wielkie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 07:49
Bursztyn, Reni, polarmiś, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
wielkie parówki wcale nie są takie fajne
ważne, żeby były grube
o kurcze głodna jestem
Jolka76 wrote:Jestescie niemozliweTo ja sie zapisuje do tego klubu wielkich parowek i srednich cyckow jak jest taki a jak nie to zakladam
kto jest ze mna?
Bursztyn, polarmiś, anna maria, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn pisałaś coś o pożarze?
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,jak-rzucanie-zapalek-w-stog-siana-straz-ostrzega-przed-lampionami,92195.html
to chyba ten co o nim wspominałaś w zakładzie recyklinguWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 08:52
Bursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak Reni bo trzeba choć na trochę odciąć się od tematu owulacyjnego, taki mały przerywnik. Co do modlitwy do wykresu - jestem pewna, że po 5 cyklach każdej przejdzie, mi przeszło, choć mierzenie temp. weszło mi w w nawyk i dlatego to robię ale samym wykresem i jego skokami i spadkami już się nie podniecam, natomiast inną sprawą jest uzależnienie się od forum - to już zupełnie inna bajka.
Bursztyn, anna maria, samira, Andzia33, inessa, gosia7122, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Bursztyn pisałaś coś o pożarze?
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,jak-rzucanie-zapalek-w-stog-siana-straz-ostrzega-przed-lampionami,92195.html
to chyba ten co o nim wspominałaś w zakładzie recyklingu
anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
taki trochę jak pomnik nad grobem
smutny
polarmiś wrote:Inessa ten Twój nowy awatar jakoś strasznie mnie przygnębił, jest smutny i źle mi się kojarzy - może przez tą czwerń.polarmiś, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
Reni zgadzam sie z Toba w 100000%. Nie jest wazna wielkosc czytaj dlugosc, ale grubosc;-)
Dzisiaj kolejny dzien mam postanowienie ze nie wdaje sie z wami w dyscusje, poniewaz sprowadzacie mnie na zla droge;-) tylko biore sie do pracy;-)...zobaczymy czy sie uda....
Reni wrote:wielkie parówki wcale nie są takie fajne
ważne, żeby były grube
o kurcze głodna jestemBursztyn, Reni, Kasik303, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyE tam robota to głupota....
Viola wrote:Witajcie,
Reni zgadzam sie z Toba w 100000%. Nie jest wazna wielkosc czytaj dlugosc, ale grubosc;-)
Dzisiaj kolejny dzien mam postanowienie ze nie wdaje sie z wami w dyscusje, poniewaz sprowadzacie mnie na zla droge;-) tylko biore sie do pracy;-)...zobaczymy czy sie uda....Bursztyn, Kasik303, inessa lubią tę wiadomość