35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Witajcie,
Reni zgadzam sie z Toba w 100000%. Nie jest wazna wielkosc czytaj dlugosc, ale grubosc;-)
Dzisiaj kolejny dzien mam postanowienie ze nie wdaje sie z wami w dyscusje, poniewaz sprowadzacie mnie na zla droge;-) tylko biore sie do pracy;-)...zobaczymy czy sie uda....wielkosc czyli dlugosc jest jak najbardziej wazna
anna maria, inessa, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynku wczoraj zauwazylam ze ktos chcial sprytem dostac sie do naszego klubu, nie wiem czy nie Gosia7122. Napisala ze jak lezy to ma A. Kochana Gosiu, a wiesz jaki ja mam rozmiar jak leze? no wiec jak leze to nie mam rozmiaru:-( sorry nici z czlonkostwa:-(
Bursztyn, Kasik303, polarmiś, anna maria, samira, Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Bursztynku, moje najdrozsza i jedyna kolezanko z naszego klubu jesli mialabys wybierac pomiedzy dluga a cienka a krotka a gruba to ktora bys wybrala, ha?
Bursztyn, polarmiś, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Bursztynku, moje najdrozsza i jedyna kolezanko z naszego klubu jesli mialabys wybierac pomiedzy dluga a cienka a krotka a gruba to ktora bys wybrala, ha?
ale przy wolnym wyborze opowiadam sie za przyzwoita dlugoscia rowniez
inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A więc dobrze napisałam...stada murzynów w głowach siedzą...
Viola wielce oryginalne bindi...
Inesska to prawda - ten awatar nie pasuje do CIebie - jest grobowy jakiś....polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
Dokladnie zabawa w chowanego albo w ciuciubabke. A wracajac do naszych dwoch cudownyh kuleczek to musze wam powiedziec ze ja mam na tym punkcie bzika cale zycie, z powodu rozmiaru, a moje cory maja gigantyczne balony, starsza ma D/E, a mlodsza C/D. Nie wiem czy to z powodu tych wspolczesnych kurczakow?
Reni, polarmiś, samira, Andzia33, inessa, promyk, Mango lubią tę wiadomość
-
BEREK!
Viola wrote:Witajcie,
Reni zgadzam sie z Toba w 100000%. Nie jest wazna wielkosc czytaj dlugosc, ale grubosc;-)
Dzisiaj kolejny dzien mam postanowienie ze nie wdaje sie z wami w dyscusje, poniewaz sprowadzacie mnie na zla droge;-) tylko biore sie do pracy;-)...zobaczymy czy sie uda....inessa lubi tę wiadomość
-
nie no krótki też nie
nadaje się tylko do dłubania między zębami jak wykałaczka hahaha
polarmiś wrote:Krótki serdel? Chyba nie, ale długi kabanos też nie! Krakowska? byle nie sucha...Kasik303, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny