35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie no, chwileczke! co to za herezje pani tu wypisujeViola wrote:Witajcie,
Reni zgadzam sie z Toba w 100000%. Nie jest wazna wielkosc czytaj dlugosc, ale grubosc;-)
Dzisiaj kolejny dzien mam postanowienie ze nie wdaje sie z wami w dyscusje, poniewaz sprowadzacie mnie na zla droge;-) tylko biore sie do pracy;-)...zobaczymy czy sie uda....
wielkosc czyli dlugosc jest jak najbardziej wazna
anna maria, nick nieaktualny, promyk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A więc dobrze napisałam...stada murzynów w głowach siedzą...

Viola wielce oryginalne bindi...
Inesska to prawda - ten awatar nie pasuje do CIebie - jest grobowy jakiś....
Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bursztynku wczoraj zauwazylam ze ktos chcial sprytem dostac sie do naszego klubu, nie wiem czy nie Gosia7122. Napisala ze jak lezy to ma A. Kochana Gosiu, a wiesz jaki ja mam rozmiar jak leze? no wiec jak leze to nie mam rozmiaru:-( sorry nici z czlonkostwa:-(
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
Krótka a gruba....zdecydowanie...a już kabanosiki, jakie teraz pokazały się w sklepach te liliputki...to dopiero byłaby zabawa...Viola wrote:Bursztynku, moje najdrozsza i jedyna kolezanko z naszego klubu jesli mialabys wybierac pomiedzy dluga a cienka a krotka a gruba to ktora bys wybrala, ha?
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
gdybym juz musiala to oczywiscie ze ta druga opcjeViola wrote:Bursztynku, moje najdrozsza i jedyna kolezanko z naszego klubu jesli mialabys wybierac pomiedzy dluga a cienka a krotka a gruba to ktora bys wybrala, ha?
ale przy wolnym wyborze opowiadam sie za przyzwoita dlugoscia rowniez 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
murzyni jakos mnie nie pociagajaBozia3 wrote:A więc dobrze napisałam...stada murzynów w głowach siedzą...

Viola wielce oryginalne bindi...
Inesska to prawda - ten awatar nie pasuje do CIebie - jest grobowy jakiś....
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dokladnie zabawa w chowanego albo w ciuciubabke. A wracajac do naszych dwoch cudownyh kuleczek to musze wam powiedziec ze ja mam na tym punkcie bzika cale zycie, z powodu rozmiaru, a moje cory maja gigantyczne balony, starsza ma D/E, a mlodsza C/D. Nie wiem czy to z powodu tych wspolczesnych kurczakow?
Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, promyk, Mango lubią tę wiadomość
-
BEREK!
Viola wrote:Witajcie,
Reni zgadzam sie z Toba w 100000%. Nie jest wazna wielkosc czytaj dlugosc, ale grubosc;-)
Dzisiaj kolejny dzien mam postanowienie ze nie wdaje sie z wami w dyscusje, poniewaz sprowadzacie mnie na zla droge;-) tylko biore sie do pracy;-)...zobaczymy czy sie uda....
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nie no krótki też nie
nadaje się tylko do dłubania między zębami jak wykałaczka hahaha
polarmiś wrote:Krótki serdel? Chyba nie, ale długi kabanos też nie! Krakowska? byle nie sucha...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam
okresu na razie brak, czuję się bardzo okresowo, temperatura trzyma się na niezłym poziomie (36,9) ale rewelacja to nie jest, no nic, czekam
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość