35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPod językiem zawsze jest ciut nierówna a różnica pomiędzy mierzeniem pod językiem a w pochiwe - u mnie + 0,4 i tak pod językiem np. mam 36,8 a w pochwie 37,2 . W ten sposób wiem, że nie jestem z tych zimnych ale nie lubię mierzyć w pochwie więc zostaję przy mierzeniu w buzi.
Viola wrote:Ja mierze pod jezykiem. Wczesniej pisala jakie mialam temp:
1. 36,77
2. 36,68
3. 36,74 i ktora uwzglednic?inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no no czasami można strony pomylić
polarmiś wrote:Pod językiem zawsze jest ciut nierówna a różnica pomiędzy mierzeniem pod językiem a w pochiwe - u mnie + 0,4 i tak pod językiem np. mam 36,8 a w pochwie 37,2 . W ten sposób wiem, że nie jestem z tych zimnych ale nie lubię mierzyć w pochwie więc zostaję przy mierzeniu w buzi.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na spiaco to robie
taki cienki to malo czuc...ewentualnie mozna poprawic potem duza parowka
Ja nie lubi nic z rana wkladac do buzi
Viola wrote:Ja tez Polarmisiu mam juz wycwiczony jeden punkt pod jezykiem:-)
Kasik ja jakos nie potrafie sobie tam wsadzac ...sama.. i to jeszcze taka cienizne;-)...jak kabanos;-)Andzia33, Bursztyn, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Popatrzcie co znalazlam, jednak dobrze czulam, liczy sie pierwszy pomiar natychmiast po przebudzeniu.
"..Z kolei wykres temperatury mogą zniekształcać: przebudzenie się nad ranem mniej niż godzinę przed pomiarem (prawidłowy pomiar wymaga wcześniejszego nieprzerwanego snu przez co najmniej godzinę)..."Bursztyn, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
no tak
dlatego nie ma co cudować tylko zapisuj pierwszą tempkę..
Viola wrote:Popatrzcie co znalazlam, jednak dobrze czulam, liczy sie pierwszy pomiar natychmiast po przebudzeniu.
"..Z kolei wykres temperatury mogą zniekształcać: przebudzenie się nad ranem mniej niż godzinę przed pomiarem (prawidłowy pomiar wymaga wcześniejszego nieprzerwanego snu przez co najmniej godzinę)..."inessa lubi tę wiadomość
-
tak
zobaczymy czy po leku, który mi gin przepisał i po odstawieniu stresu coś się zmniejszyło
chociaż każda zbliżająca się @ też mnie stresuje hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 12:29
Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny