35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pytanie do dziewczyn co miały kilka monitoringów cyklu
czy za każdym razem lekarz kieruje na badania krwi? czy w następnych cyklach już tylko usg?
bo jak bez krwi to może się jeszcze skuszę na ten miesiącAndzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
ja w biustonoszu sportowym mam B
może być?
Viola wrote:Andziu jesli nie jestes PC czyli podstepna cycatka;-) to Cie przyjmuje z otwartymi ramionami! ja tez mam B ale w biustonoszu, bez mam A:-(Andzia33, inessa, promyk, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni ja mialam robiony 2 razy monitorning.
1 cykl - normalny byla owulacja
2 cykl - jajko uroslo ale nie peklo
Teraz koncze robic badania krwi a od nastepnego cyklu ewentualnie jakies leki
Reni wrote:pytanie do dziewczyn co miały kilka monitoringów cyklu
czy za każdym razem lekarz kieruje na badania krwi? czy w następnych cyklach już tylko usg?
bo jak bez krwi to może się jeszcze skuszę na ten miesiącReni, Andzia33, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nie wiem Reni, bo nie robilam zadnych badan, a nie wiem czy to co mialam ostatnio to monitoring...bylam 2 razy u gina w 8 i 11 dc i to wlasciwie przez przypadek bo poszlam do gina po miesiaczce zeby pogadac czemu mialam taki krotki ostatni cykl. Przy okazji sprawdzila mi jajo... Nie wiem czy to nazwac monitoringiem bo nie poszlam spradzic czy jajo faktycznie peklo...
inessa lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Andziu jesli nie jestes PC czyli podstepna cycatka;-) to Cie przyjmuje z otwartymi ramionami! ja tez mam B ale w biustonoszu, bez mam A:-(
inessa lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:co to to nie Bursztynku! ja moge sprawdzac wielkosc parowek ale nie wielkosc kuleczek1 no co ty! mam pomysl ja bede sprawdzac parowki a ty literki co Ty na to?
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym gorącym burzowym dniu choć słonecznym
Co do avatarka miałbyć inny ale ja za bardzo nie potrafiłam wstawić innego i tylko się za bardzo nadenerwowałam i już ostał ten ale dziś postaram się go zmienić
DObrego popołudniaReni czekamy
a co do parówek uwielbiem je
Viola, Bozia3, polarmiś, grosza, Bursztyn, Mango, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość