35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Dokladnie zabawa w chowanego albo w ciuciubabke. A wracajac do naszych dwoch cudownyh kuleczek to musze wam powiedziec ze ja mam na tym punkcie bzika cale zycie, z powodu rozmiaru, a moje cory maja gigantyczne balony, starsza ma D/E, a mlodsza C/D. Nie wiem czy to z powodu tych wspolczesnych kurczakow?
inessa, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
Promyk -
jestem
tak mi obniżył, że zaniżył hahah
prolaktyna 56,67 mU/l (127-637)
prolaktyna po obciążeniu 165,4 mU/l
miesiąc temu
prolaktyna 245,8 mU/l
prolaktyna po obciążeniu 5988 mU/l
jest różnicaKasik303, inessa, promyk, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:a poza tym teb durny elektroniczny termometr mierzy jak chce, czyli mierze 3 razy i za kazdym razem jest inna temp? macie tez tak? uwazam ze jednak rteciowy jest bardziej wiarygodny
ja kupiłam termometr owulacyjny w aptece (zwykły rtęciowy - ma bardzo rozszerzoną skalę) za 20 parę złotych. Pomiar zawsze jest taki sam, jeśli powtarzam za chwilkę - polecam...No i mierzę w pochwie, czasem nawet z nim zasypiam..Reni, inessa, promyk, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jestem
miesiąc temu
prolaktyna 245,8 mU/l
jest różnicainessa, polarmiś, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia, ale przeciez nie ma juz termometrow rteciowych w sprzedazy?
Bozia3 wrote:ja kupiłam termometr owulacyjny w aptece (zwykły rtęciowy - ma bardzo rozszerzoną skalę) za 20 parę złotych. Pomiar zawsze jest taki sam, jeśli powtarzam za chwilkę - polecam...No i mierzę w pochwie, czasem nawet z nim zasypiam..inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
haha
nieźle co
człowiek się wycisza i od razu efekt
ciekawe czy to dostinex czy relax
ważne, że jest efekt
parówki mi się chce
Bozia3 wrote:ło ja CIE... super...Natanek się urodzi spokojnyinessa, Bozia3, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ale to nie ja mam takie bimbaly tylko moje dzieci, wiec ja tym bardzie musze nalezec do klubu jako ta zdyskryminowana w rodzinie....i jak co chwile slysze ze potrzebuja nowy biustonosz bo stare sa juz za male to sie do nich nie odzywam, wiec teraz juz wiedza ze maja nie mowic ze cos im ZNOWU uroslo tylko po protu stare sie zuzyly...
promyk wrote:Noooo to kochana nie wiem czy w klubie mozesz byc... moja starsza ma malutkie a, mlodsza ma male b.Reni, inessa, Bozia3, promyk, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
mam wrażenie, że na allegro jest zatrzęsienie
a od kiedy nie ma? bo ja też kupiłam taki zwykły.. ale ze 2 lata temu
Viola wrote:Bozia, ale przeciez nie ma juz termometrow rteciowych w sprzedazy?inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Bozia, ale przeciez nie ma juz termometrow rteciowych w sprzedazy?[/QUOTE
może nie dotyczy to owulacyjnych? Ja jestem bardzo zadowolona... wygląda tak:
http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-rteciowy-szklany-warszawa-i3305228449.htmlinessa lubi tę wiadomość
-
czyli rozumiem ze teraz bedzie ostra jazda bez trzymanki?
Reni wrote:jestem
miesiąc temu
prolaktyna 245,8 mU/l
jest różnicainessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Andziu jesli nie jestes PC czyli podstepna cycatka;-) to Cie przyjmuje z otwartymi ramionami! ja tez mam B ale w biustonoszu, bez mam A:-(
inessa, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
termometry rteciowe zostaly wycofane w calej unii eurpejskiej juz jakies kilka lat temu, ja tez mam w domu jeden ale ze starych zapasow
Reni wrote:mam wrażenie, że na allegro jest zatrzęsienie
a od kiedy nie ma? bo ja też kupiłam taki zwykły.. ale ze 2 lata temuinessa, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:termometry rteciowe zostaly wycofane w calej unii eurpejskiej juz jakies kilka lat temu, ja tez mam w domu jeden ale ze starych zapasow
normalnego nie kupisz...ale owulacyjne są - widocznie to dziurce nie przeszkadza..Reni, inessa, polarmiś, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:haha
nieźle co
człowiek się wycisza i od razu efekt
ciekawe czy to dostinex czy relax
ważne, że jest efekt
parówki mi się chce
Zażyłaś parę tabletek i już świrujesz..Poza tym, z tego co widzę - to dziś musiałabyś skonsumować parówkę z ketchupem...
Reni, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
jak czeba to i z dzememBozia3 wrote:Zażyłaś parę tabletek i już świrujesz..
Poza tym, z tego co widzę - to dziś musiałabyś skonsumować parówkę z ketchupem...
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny