WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu rzeczywiscie masz przechlapane jesli chodzi o dobor ciuchow. I chyba troszke cie rozumie. Ja mam tylek ala komoda- w biodrach mam 106cm, w pasie 84, a w cyckach 96. Wymiarowa "" ale kupno spodni lub spodnicy to czysty kanal. Jak tylek wejdzie to w pasie tworzy sie rynna. Albo zakup czegos ze streczem albo now ciuch i krawcowa.

Kasik303, Lucky, polarmiś, inessa, caffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    o rany, to są tacy faceci?

gdy karmiłam miałam D ale tak mnie bolały, że NIE mógł się i tak nacieszyć

inessa lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tylek ala komoda- w biodrach mam 106cm, w pasie 84, a w cyckach 96. Wymiarowa "" ale kupno spodni lub spodnicy to czysty kanal. Jak tylek wejdzie to w pasie tworzy sie rynna. Albo zakup czegos ze streczem albo now ciuch i krawcowa.[/QUOTE]

ooooo to nie tylko ja tak mam? ;)

polarmiś, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprostu mini rubensowskie ksztalty....jest za co klepac, no i w moim przypadku latwo rodzic. Piewrsza rodzilam 3,5 godz.,druga 1 godz.,przy trzecim ( mam nadzieje) chyba zdaze na porodowke :-) :-)

Kasik303, polarmiś, inessa, Bursztyn, gosia7122, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko...zostawić Was na chwilę same...
    Ale się uśmiałam...

Bursztyn, inessa, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam małe cycki - B i to wszystko (ale chyba dla bandy Bursztyna to i tak za dużo), za to duży tyłek...i całe życie sterczał mi brzuch... - często słyszałam, czy Ty aby nie jesteś w ciąży??? Miałam zawsze duże sterczące brzuszysko - gdyby była to strefa erogenna - to wszystkie byście przy mnie wymiękły...

O właśnie - mam A jak leżę - nada się?? ;)

Bursztyn, polarmiś, inessa, caffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Spokojnie, nasze Stowarzyszenie jest Prestizowe, Ekskluzywne, ELITARNE. A Elita sklada sie z wybitnych jednostek, na pewno nie tak licznych, natomiast wyjatkowych :) inaczej nie bylaby Elita. Tutaj trzeba spelniac pewne warunki, to nie dla stada ;)
    A wiesz, że to tak na żarty napisałaś - a coś w tym jest? Małe drobne piersi kiedyś uchodziły za elitarne, podobnie jak biała, uchroniona przed słońcem skóra...To chłopki były brązowe i miały wielkie cycki i dupska...

Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to poleciałyście z tematem :P

polarmiś, Bursztyn, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu, jak jeszcze jesteś przytomna po tych piwach...to ja też w sprawie alkoholu - chciałam się poradzić...
    Słuchajcie wylatuje do Anglii w sobotę (26dc) i tam nie wiem co robić - czy imprezować alkoholowo- bo okazje będą co wieczór, czy jednak na wszelki wypadek nie, a potem żałować jak ciotka przyjedzie, że się marnowałam wieczorami...:). Więc pomyślałam, że w piątek zrobię betę - (25dc) i według durnego ovu będzie to 8dpo, a według USG co najmniej 11dpo. Czy jest sens wariować już wtedy z betą - wyszłoby coś?

Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no to poleciałyście z tematem :P
    caffe z tego co pamiętam..to Ty chyba chudzielec jesteś - będziesz chyba mieć szanse u Bursztynka..:)

Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• angela Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia - ja miałam rozmiary torbieli 18*8 w piersi lewej oraz 10*6,5 i 16*9 w piersi prawej i już była robiona biopsja, ale nie wiem od jakiej wielkości torbieli robi się biopsję więc nie pomogę
    Andzia33 wrote:
    Witajcie w lipcu!
    U mnie negatyw,więc działamy dalej i czekamy na pozbycie się tego polipa.
    Ja mam tak samo jak Lucy też muszę robic test po 11 dniach brania luteiny,wię dlatego robię przed terminem okresu.
    Angela i dziewczyny,które miały torbiele w piersiach,powiedzcie mi od jakiej wielkości robi się tą biopsję ,bo mój onkolog mówi,że narazie są małe i tylko kontrola usg co pół roku i ten rezonans magnetyczny [ze względu na gruczołowatą budowę],ja nie mam żadnego guzka tylko jestem w grupie ryzyka bo moja mama zmarła na raka piersi w wieku 40 lat.

grosza, Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A wiesz, że to tak na żarty napisałaś - a coś w tym jest? Małe drobne piersi kiedyś uchodziły za elitarne, podobnie jak biała, uchroniona przed słońcem skóra...To chłopki były brązowe i miały wielkie cycki i dupska...
    wiem wiem... :) biala tez jestem jak sciana i o ile kiedys faktycznie bladosc byla cecha arystokracji to teraz niestety pytaja mnie czesto czy dobrze sie czuje bo jakos tak blado wygladam, chorowicie ;)
    Gdyby nie Fukushima to przeprowadzilabym sie do Japonii, bardziej by mnie tam docenili ;) chociaz nie, oni tam maja male hmm...parowki ;) :P

Kasik303, inessa, caffe, Andzia33, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja zawsze miałam małe cycki - B i to wszystko (ale chyba dla bandy Bursztyna to i tak za dużo), za to duży tyłek...i całe życie sterczał mi brzuch... - często słyszałam, czy Ty aby nie jesteś w ciąży??? Miałam zawsze duże sterczące brzuszysko - gdyby była to strefa erogenna - to wszystkie byście przy mnie wymiękły...

O właśnie - mam A jak leżę - nada się?? ;)
    niestety, musi byc A w kazdej konfiguracji. Ale zapiszemy cie do sympatykow Teresek podobnie jak Polarmisia ;) Sympatycy ciesza sie u nas przywilejami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 17:20

Kasik303, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale się uśmiałam...
    tematów Wam nie brakuje a mnie zbliżająca @ przygnębia

Bursztyn, inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu, jak jeszcze jesteś przytomna po tych piwach...to ja też w sprawie alkoholu - chciałam się poradzić...
    Słuchajcie wylatuje do Anglii w sobotę (26dc) i tam nie wiem co robić - czy imprezować alkoholowo- bo okazje będą co wieczór, czy jednak na wszelki wypadek nie, a potem żałować jak ciotka przyjedzie, że się marnowałam wieczorami...:). Więc pomyślałam, że w piątek zrobię betę - (25dc) i według durnego ovu będzie to 8dpo, a według USG co najmniej 11dpo. Czy jest sens wariować już wtedy z betą - wyszłoby coś?
    w takiej sytuacji zrobilabym bete.

inessa, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

no właśnie ja też :)

Bozia3 wrote:
    Ale się uśmiałam...

inessa, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Gosia bo to właśnie o to chodzi, żeby nie dać się małpie zwariować :) A tak przynajmniej rozładowany jest stres trochę...

Bursztyn, inessa, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiesz alkohol nie jest wskazany i zdrowy tak globalnie ujmując ale ja zaciążyłam - szczęśliwie!!! będąc prawie w miesięcznej pomroczności alkoholowej i nieustającej imprezie (od pierwszego dnia cyklu do prawie jego końca ...ach ta młodość - choć tego wariantu nie polecam). Teraz przez wiele miesięcy oszczędzam się choć alkoholiczką czy pijaczką nie jestem ale czasami lubię z przyjaciółkami walnąć po buteleczce winka na łebka. Teraz sobie piwkuję bo mam żałobę i mogę... Ja bym aż tak nie przesadzała - nie musisz się ululać każdego dnia, ale zabawić możesz. Zawsze - betę można zrobić dla świętego spokoju . 11 dpo to już coś wyjdzie jak- ma wyjść.
    Bozia3 wrote:

Bursztyn, inessa, caffe, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    zerknelam na Twoj wykres, ale nie zauwazylam, zeby temp.spadla :) a to ze czujesz sie jak na @ o niczym jeszcze nie swiadczy.

inessa, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia zrób tą betę lepiej ;)

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
‹‹ 803 804 805 806 807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ