X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu rzeczywiscie masz przechlapane jesli chodzi o dobor ciuchow. I chyba troszke cie rozumie. Ja mam tylek ala komoda- w biodrach mam 106cm, w pasie 84, a w cyckach 96. Wymiarowa "" ale kupno spodni lub spodnicy to czysty kanal. Jak tylek wejdzie to w pasie tworzy sie rynna. Albo zakup czegos ze streczem albo now ciuch i krawcowa.

Kasik303, Lucky, polarmiś, inessa, caffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    o rany, to są tacy faceci?

gdy karmiłam miałam D ale tak mnie bolały, że NIE mógł się i tak nacieszyć

inessa lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tylek ala komoda- w biodrach mam 106cm, w pasie 84, a w cyckach 96. Wymiarowa "" ale kupno spodni lub spodnicy to czysty kanal. Jak tylek wejdzie to w pasie tworzy sie rynna. Albo zakup czegos ze streczem albo now ciuch i krawcowa.[/QUOTE]

ooooo to nie tylko ja tak mam? ;)

polarmiś, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprostu mini rubensowskie ksztalty....jest za co klepac, no i w moim przypadku latwo rodzic. Piewrsza rodzilam 3,5 godz.,druga 1 godz.,przy trzecim ( mam nadzieje) chyba zdaze na porodowke :-) :-)

Kasik303, polarmiś, inessa, Bursztyn, gosia7122, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko...zostawić Was na chwilę same...
    Ale się uśmiałam...

Bursztyn, inessa, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam małe cycki - B i to wszystko (ale chyba dla bandy Bursztyna to i tak za dużo), za to duży tyłek...i całe życie sterczał mi brzuch... - często słyszałam, czy Ty aby nie jesteś w ciąży??? Miałam zawsze duże sterczące brzuszysko - gdyby była to strefa erogenna - to wszystkie byście przy mnie wymiękły...

O właśnie - mam A jak leżę - nada się?? ;)

Bursztyn, polarmiś, inessa, caffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Spokojnie, nasze Stowarzyszenie jest Prestizowe, Ekskluzywne, ELITARNE. A Elita sklada sie z wybitnych jednostek, na pewno nie tak licznych, natomiast wyjatkowych :) inaczej nie bylaby Elita. Tutaj trzeba spelniac pewne warunki, to nie dla stada ;)
    A wiesz, że to tak na żarty napisałaś - a coś w tym jest? Małe drobne piersi kiedyś uchodziły za elitarne, podobnie jak biała, uchroniona przed słońcem skóra...To chłopki były brązowe i miały wielkie cycki i dupska...

Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to poleciałyście z tematem :P

polarmiś, Bursztyn, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu, jak jeszcze jesteś przytomna po tych piwach...to ja też w sprawie alkoholu - chciałam się poradzić...
    Słuchajcie wylatuje do Anglii w sobotę (26dc) i tam nie wiem co robić - czy imprezować alkoholowo- bo okazje będą co wieczór, czy jednak na wszelki wypadek nie, a potem żałować jak ciotka przyjedzie, że się marnowałam wieczorami...:). Więc pomyślałam, że w piątek zrobię betę - (25dc) i według durnego ovu będzie to 8dpo, a według USG co najmniej 11dpo. Czy jest sens wariować już wtedy z betą - wyszłoby coś?

Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no to poleciałyście z tematem :P
    caffe z tego co pamiętam..to Ty chyba chudzielec jesteś - będziesz chyba mieć szanse u Bursztynka..:)

Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• angela Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia - ja miałam rozmiary torbieli 18*8 w piersi lewej oraz 10*6,5 i 16*9 w piersi prawej i już była robiona biopsja, ale nie wiem od jakiej wielkości torbieli robi się biopsję więc nie pomogę
    Andzia33 wrote:
    Witajcie w lipcu!
    U mnie negatyw,więc działamy dalej i czekamy na pozbycie się tego polipa.
    Ja mam tak samo jak Lucy też muszę robic test po 11 dniach brania luteiny,wię dlatego robię przed terminem okresu.
    Angela i dziewczyny,które miały torbiele w piersiach,powiedzcie mi od jakiej wielkości robi się tą biopsję ,bo mój onkolog mówi,że narazie są małe i tylko kontrola usg co pół roku i ten rezonans magnetyczny [ze względu na gruczołowatą budowę],ja nie mam żadnego guzka tylko jestem w grupie ryzyka bo moja mama zmarła na raka piersi w wieku 40 lat.

grosza, Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A wiesz, że to tak na żarty napisałaś - a coś w tym jest? Małe drobne piersi kiedyś uchodziły za elitarne, podobnie jak biała, uchroniona przed słońcem skóra...To chłopki były brązowe i miały wielkie cycki i dupska...
    wiem wiem... :) biala tez jestem jak sciana i o ile kiedys faktycznie bladosc byla cecha arystokracji to teraz niestety pytaja mnie czesto czy dobrze sie czuje bo jakos tak blado wygladam, chorowicie ;)
    Gdyby nie Fukushima to przeprowadzilabym sie do Japonii, bardziej by mnie tam docenili ;) chociaz nie, oni tam maja male hmm...parowki ;) :P

Kasik303, inessa, caffe, Andzia33, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja zawsze miałam małe cycki - B i to wszystko (ale chyba dla bandy Bursztyna to i tak za dużo), za to duży tyłek...i całe życie sterczał mi brzuch... - często słyszałam, czy Ty aby nie jesteś w ciąży??? Miałam zawsze duże sterczące brzuszysko - gdyby była to strefa erogenna - to wszystkie byście przy mnie wymiękły...

O właśnie - mam A jak leżę - nada się?? ;)
    niestety, musi byc A w kazdej konfiguracji. Ale zapiszemy cie do sympatykow Teresek podobnie jak Polarmisia ;) Sympatycy ciesza sie u nas przywilejami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 17:20

Kasik303, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale się uśmiałam...
    tematów Wam nie brakuje a mnie zbliżająca @ przygnębia

Bursztyn, inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu, jak jeszcze jesteś przytomna po tych piwach...to ja też w sprawie alkoholu - chciałam się poradzić...
    Słuchajcie wylatuje do Anglii w sobotę (26dc) i tam nie wiem co robić - czy imprezować alkoholowo- bo okazje będą co wieczór, czy jednak na wszelki wypadek nie, a potem żałować jak ciotka przyjedzie, że się marnowałam wieczorami...:). Więc pomyślałam, że w piątek zrobię betę - (25dc) i według durnego ovu będzie to 8dpo, a według USG co najmniej 11dpo. Czy jest sens wariować już wtedy z betą - wyszłoby coś?
    w takiej sytuacji zrobilabym bete.

inessa, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

no właśnie ja też :)

Bozia3 wrote:
    Ale się uśmiałam...

inessa, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Gosia bo to właśnie o to chodzi, żeby nie dać się małpie zwariować :) A tak przynajmniej rozładowany jest stres trochę...

Bursztyn, inessa, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiesz alkohol nie jest wskazany i zdrowy tak globalnie ujmując ale ja zaciążyłam - szczęśliwie!!! będąc prawie w miesięcznej pomroczności alkoholowej i nieustającej imprezie (od pierwszego dnia cyklu do prawie jego końca ...ach ta młodość - choć tego wariantu nie polecam). Teraz przez wiele miesięcy oszczędzam się choć alkoholiczką czy pijaczką nie jestem ale czasami lubię z przyjaciółkami walnąć po buteleczce winka na łebka. Teraz sobie piwkuję bo mam żałobę i mogę... Ja bym aż tak nie przesadzała - nie musisz się ululać każdego dnia, ale zabawić możesz. Zawsze - betę można zrobić dla świętego spokoju . 11 dpo to już coś wyjdzie jak- ma wyjść.
    Bozia3 wrote:

Bursztyn, inessa, caffe, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    zerknelam na Twoj wykres, ale nie zauwazylam, zeby temp.spadla :) a to ze czujesz sie jak na @ o niczym jeszcze nie swiadczy.

inessa, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia zrób tą betę lepiej ;)

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
‹‹ 803 804 805 806 807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ