35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja tez uwielbiam parówki albo nie ja uwielbiam PARÓWY!!Bursztyn wrote:eee tam! to wlasnie MY mamy poparcie sejmu poniewaz na nas rzad oszczedza!Ba! Caly kraj oszczedza! O ile mniej materialu potrzeba na wyprodukowanie stanika A a ile na namioty o kolejnych literach alfabetu? odpowiedz nasuwa sie sama. Tusk zaciera juz rece
A co do parowkozercow- to ja jestem jawnym pozeraczem (meskich) parowekReni, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szkoda tylko ze nie w tym miejscu co trzeba, ale fakt ze to moja obsesja...kolezanka w poprzedniej pracy mowila na mnie cyckowy potwor...dopoki mnie nie spotkala to w zyciu nie miala kompleksow,a jak ja przyszlam do [racy to glownym tematem byl rozmiar kuleczek;-) a ona biedna tez byla Tereska:-(
Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak, Reni jest zbanowana! Dozywotni zakaz wstepu do naszego Klubu, nawet gdyby po ciazy nagle znalazla sie w rozmiarze A (you never know...) Mamy ja juz na czarnej liscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 14:54
Viola, inessa, Kasik303, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
no i jesteście u pani!
obedwa!
a po pracy solówa..
Bursztyn wrote:Tak, Reni jest zbanowana! Dozywotni zakaz wstepu do naszego Klubu, nawet gdyby po ciazy nagle znalazla sie w rozmiarze A (you never know...) Mamy ja juz na czarnej liscieViola, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny