X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    o nie, konkurencji nie przyjmujemy, to jest Kasiu tak jak z facetami, oni nie znosza drugiego samca z wiekszym przyrodzeniem, tak my biedne Tereski nie bedziemy sobie brac do klubu cycatek! zeby nas draznily obnoszac sie ze swoimi kulkami....nie wiem jakie zdanie ma Bursztynek w tej spraiwe..
    zgadzam sie w 100% zeby nam dawala po oczach cycami i niby w tylko w drugiej polowie! Zadna szanujaca sie Tereska na to sie nie nabierze ;) Przykro mi Kasik, ale twoja aplikacja zostala odrzucona. Nastepna prosze! ;)

Viola, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Bursztynku ze mnie rozumiesz...jako psycholozka wiesz ze wszystkie traumy biora sie z dziecinstwa ;-)

Bursztyn, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    dziekuje Bursztynku ze mnie rozumiesz...jako psycholozka wiesz ze wszystkie traumy biora sie z dziecinstwa ;-)
    niestety to prawda, a przynajmniej wiekszosc z nich.

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrz Bursztynku, a ja sie juz nabralam ze to tylko w drugiej polowie rosnie cos Kasikowi...stara a glupia....musze sie jeszcze kilku rzeczy nauczyc w zyciu...nie dawac sie nabierac podstepnym Cycatkom!
    Bursztyn wrote:
    zgadzam sie w 100% zeby nam dawala po oczach cycami i niby w tylko w drugiej polowie! Zadna szanujaca sie Tereska na to sie nie nabierze ;) Przykro mi Kasik, ale twoja aplikacja zostala odrzucona. Nastepna prosze! ;)

Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Popatrz Bursztynku, a ja sie juz nabralam ze to tylko w drugiej polowie rosnie cos Kasikowi...stara a glupia....musze sie jeszcze kilku rzeczy nauczyc w zyciu...nie dawac sie nabierac podstepnym Cycatkom!
    bueheheheheh!!! "Podstepne Cycatki"- piekne !! 2smiech2.gif

Viola, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy do pryszczatych przyjmujecie z miseczka C ;) ?

inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Czy do pryszczatych przyjmujecie z miseczka C ;) ?
    jesli chodzi Ci o deski Tereski- to oczywiscie ze nie! I bardzo prosze nas tutaj nie mobbingowac ostentacyjnym afiszowaniem sie rozmiarem!!! jedyna akceptowana w tej kwestii litera alfabetu jest A! ;)

Viola, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jesli chodzi Ci o deski Tereski- to oczywiscie ze nie! I bardzo prosze nas tutaj nie mobbingowac ostentacyjnym afiszowaniem sie rozmiarem!!! jedyna akceptowana w tej kwestii litera alfabetu jest A! ;)
    No ja tylko chciałam się dowiedzieć o jakim rozmiarze rozmawiacie ;)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie..ale Mango pojechalas! Chcialas nas podraznic przyznaj sie? 2czytaj.gif to jest regulamin i jak napisal Bursztyn rozmiar A jest najwiekszym jaki moze sie do nas zapisac.
    a to dla Mango 48terefere.gifbo teraz bede siedziec i myslec jak to jest miec cycki!

Bursztyn, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    No ja tylko chciałam się dowiedzieć o jakim rozmiarze rozmawiacie ;)
    Tak tak...My juz znamy takie PC (Podstepne Cycatki)! powyzsze informacje na temat alfabetu rozwiewaja chyba wszelkie watpliwosci. Niniejszym Pani kandydatura zostaje odrzucona. Dziekujemy za uwage ;)

Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmia A to ja mam bez stanika :)
    Viola wrote:
    Dokladnie..ale Mango pojechalas! Chcialas nas podraznic przyznaj sie? 2czytaj.gif to jest regulamin i jak napisal Bursztyn rozmiar A jest najwiekszym jaki moze sie do nas zapisac.
    a to dla Mango 48terefere.gifbo teraz bede siedziec i myslec jak to jest miec cycki!

• Mango Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Spoko tak naprawdę ich nie widać, bo brzuch wyrównuje linię brzegową ;)

Kasik303, Bursztyn, inessa, Andzia33, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    U mnie jest tak ze nie dalabym rady przeciagnac wiadomosci do 8 tygodnia, bo moj M zaraz po staraniach dzwoni i pyta czy jestem w ciazy;-)! i kaze sobie pokazywac wykres i musze mu zdawac relacje z mierzenia tempki itd
    Kochana nie zawsze od nas zalezy kiedy zaskoczymy...moj tez mysli ze ma taki kaliber ze od razu strzeli 10.

Mango, Kasik303, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    dokladnie! chciala nas podraznic?! to sie nazywa maltretowanie psychiczne z premedytacja i jest karalne! Mozesz zadac zwrotu kosztow za poniesione straty moralne i psychiczne. Ochrona!!! Prosze wyprowadzic ta pania! ;)

Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach te ich kalibry :) liczy sie armia przeciez ;)
    promyk wrote:
    Kochana nie zawsze od nas zalezy kiedy zaskoczymy...moj tez mysli ze ma taki kaliber ze od razu strzeli 10.

promyk, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i widzisz Bursztynku, nastepna PC (Podstepne Cycatki)! Kasik napisal ze musi swoje zwijac (tere fere) a Mango ze niby brzuszek wystaje na rowni z wiadomo czym. Ale my sie nie damy wkrecic...;-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty BURSZTYNEK bo ja zara do tego Birmingham sie wybiore i ci naprawde pokarze cycki :)
    Bursztyn wrote:
    Kasik jest cyckowym SZPIEGIEM !

Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    No i widzisz Bursztynku, nastepna PC (Podstepne Cycatki)! Kasik napisal ze musi swoje zwijac (tere fere) a Mango ze niby brzuszek wystaje na rowni z wiadomo czym. Ale my sie nie damy wkrecic...;-)
    Kasik jest cyckowym SZPIEGIEM !

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik + Mango= cyckowe szpiegi;-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    Ty BURSZTYNEK bo ja zara do tego Birmingham sie wybiore i ci naprawde pokarze cycki :)
    to jest planowanie zabojstwa ;) albo chcesz, zebym juz nigdy sie nie pozbierala i reszte zycia spedzila w przytulnym szpitalu bez okien? ;)
    bo tak jak Viola mowila, zobacze jak to jest jak ktos ma cycki i juz sobie z tym nie poradze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 14:37

Viola, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 797 798 799 800 801 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ