X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    o nie, konkurencji nie przyjmujemy, to jest Kasiu tak jak z facetami, oni nie znosza drugiego samca z wiekszym przyrodzeniem, tak my biedne Tereski nie bedziemy sobie brac do klubu cycatek! zeby nas draznily obnoszac sie ze swoimi kulkami....nie wiem jakie zdanie ma Bursztynek w tej spraiwe..
    zgadzam sie w 100% zeby nam dawala po oczach cycami i niby w tylko w drugiej polowie! Zadna szanujaca sie Tereska na to sie nie nabierze ;) Przykro mi Kasik, ale twoja aplikacja zostala odrzucona. Nastepna prosze! ;)

Viola, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Bursztynku ze mnie rozumiesz...jako psycholozka wiesz ze wszystkie traumy biora sie z dziecinstwa ;-)

Bursztyn, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    dziekuje Bursztynku ze mnie rozumiesz...jako psycholozka wiesz ze wszystkie traumy biora sie z dziecinstwa ;-)
    niestety to prawda, a przynajmniej wiekszosc z nich.

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrz Bursztynku, a ja sie juz nabralam ze to tylko w drugiej polowie rosnie cos Kasikowi...stara a glupia....musze sie jeszcze kilku rzeczy nauczyc w zyciu...nie dawac sie nabierac podstepnym Cycatkom!
    Bursztyn wrote:
    zgadzam sie w 100% zeby nam dawala po oczach cycami i niby w tylko w drugiej polowie! Zadna szanujaca sie Tereska na to sie nie nabierze ;) Przykro mi Kasik, ale twoja aplikacja zostala odrzucona. Nastepna prosze! ;)

Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Popatrz Bursztynku, a ja sie juz nabralam ze to tylko w drugiej polowie rosnie cos Kasikowi...stara a glupia....musze sie jeszcze kilku rzeczy nauczyc w zyciu...nie dawac sie nabierac podstepnym Cycatkom!
    bueheheheheh!!! "Podstepne Cycatki"- piekne !! 2smiech2.gif

Viola, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy do pryszczatych przyjmujecie z miseczka C ;) ?

inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Czy do pryszczatych przyjmujecie z miseczka C ;) ?
    jesli chodzi Ci o deski Tereski- to oczywiscie ze nie! I bardzo prosze nas tutaj nie mobbingowac ostentacyjnym afiszowaniem sie rozmiarem!!! jedyna akceptowana w tej kwestii litera alfabetu jest A! ;)

Viola, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jesli chodzi Ci o deski Tereski- to oczywiscie ze nie! I bardzo prosze nas tutaj nie mobbingowac ostentacyjnym afiszowaniem sie rozmiarem!!! jedyna akceptowana w tej kwestii litera alfabetu jest A! ;)
    No ja tylko chciałam się dowiedzieć o jakim rozmiarze rozmawiacie ;)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie..ale Mango pojechalas! Chcialas nas podraznic przyznaj sie? 2czytaj.gif to jest regulamin i jak napisal Bursztyn rozmiar A jest najwiekszym jaki moze sie do nas zapisac.
    a to dla Mango 48terefere.gifbo teraz bede siedziec i myslec jak to jest miec cycki!

Bursztyn, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    No ja tylko chciałam się dowiedzieć o jakim rozmiarze rozmawiacie ;)
    Tak tak...My juz znamy takie PC (Podstepne Cycatki)! powyzsze informacje na temat alfabetu rozwiewaja chyba wszelkie watpliwosci. Niniejszym Pani kandydatura zostaje odrzucona. Dziekujemy za uwage ;)

Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmia A to ja mam bez stanika :)
    Viola wrote:
    Dokladnie..ale Mango pojechalas! Chcialas nas podraznic przyznaj sie? 2czytaj.gif to jest regulamin i jak napisal Bursztyn rozmiar A jest najwiekszym jaki moze sie do nas zapisac.
    a to dla Mango 48terefere.gifbo teraz bede siedziec i myslec jak to jest miec cycki!

• Mango Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Spoko tak naprawdę ich nie widać, bo brzuch wyrównuje linię brzegową ;)

Kasik303, Bursztyn, inessa, Andzia33, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    U mnie jest tak ze nie dalabym rady przeciagnac wiadomosci do 8 tygodnia, bo moj M zaraz po staraniach dzwoni i pyta czy jestem w ciazy;-)! i kaze sobie pokazywac wykres i musze mu zdawac relacje z mierzenia tempki itd
    Kochana nie zawsze od nas zalezy kiedy zaskoczymy...moj tez mysli ze ma taki kaliber ze od razu strzeli 10.

Mango, Kasik303, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    dokladnie! chciala nas podraznic?! to sie nazywa maltretowanie psychiczne z premedytacja i jest karalne! Mozesz zadac zwrotu kosztow za poniesione straty moralne i psychiczne. Ochrona!!! Prosze wyprowadzic ta pania! ;)

Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach te ich kalibry :) liczy sie armia przeciez ;)
    promyk wrote:
    Kochana nie zawsze od nas zalezy kiedy zaskoczymy...moj tez mysli ze ma taki kaliber ze od razu strzeli 10.

promyk, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i widzisz Bursztynku, nastepna PC (Podstepne Cycatki)! Kasik napisal ze musi swoje zwijac (tere fere) a Mango ze niby brzuszek wystaje na rowni z wiadomo czym. Ale my sie nie damy wkrecic...;-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty BURSZTYNEK bo ja zara do tego Birmingham sie wybiore i ci naprawde pokarze cycki :)
    Bursztyn wrote:
    Kasik jest cyckowym SZPIEGIEM !

Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    No i widzisz Bursztynku, nastepna PC (Podstepne Cycatki)! Kasik napisal ze musi swoje zwijac (tere fere) a Mango ze niby brzuszek wystaje na rowni z wiadomo czym. Ale my sie nie damy wkrecic...;-)
    Kasik jest cyckowym SZPIEGIEM !

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik + Mango= cyckowe szpiegi;-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    Ty BURSZTYNEK bo ja zara do tego Birmingham sie wybiore i ci naprawde pokarze cycki :)
    to jest planowanie zabojstwa ;) albo chcesz, zebym juz nigdy sie nie pozbierala i reszte zycia spedzila w przytulnym szpitalu bez okien? ;)
    bo tak jak Viola mowila, zobacze jak to jest jak ktos ma cycki i juz sobie z tym nie poradze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 14:37

Viola, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 797 798 799 800 801 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ