35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:o nie, konkurencji nie przyjmujemy, to jest Kasiu tak jak z facetami, oni nie znosza drugiego samca z wiekszym przyrodzeniem, tak my biedne Tereski nie bedziemy sobie brac do klubu cycatek! zeby nas draznily obnoszac sie ze swoimi kulkami....nie wiem jakie zdanie ma Bursztynek w tej spraiwe..
Przykro mi Kasik, ale twoja aplikacja zostala odrzucona. Nastepna prosze!
Viola, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Popatrz Bursztynku, a ja sie juz nabralam ze to tylko w drugiej polowie rosnie cos Kasikowi...stara a glupia....musze sie jeszcze kilku rzeczy nauczyc w zyciu...nie dawac sie nabierac podstepnym Cycatkom!
Bursztyn wrote:zgadzam sie w 100% zeby nam dawala po oczach cycami i niby w tylko w drugiej polowie! Zadna szanujaca sie Tereska na to sie nie nabierzePrzykro mi Kasik, ale twoja aplikacja zostala odrzucona. Nastepna prosze!
Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Popatrz Bursztynku, a ja sie juz nabralam ze to tylko w drugiej polowie rosnie cos Kasikowi...stara a glupia....musze sie jeszcze kilku rzeczy nauczyc w zyciu...nie dawac sie nabierac podstepnym Cycatkom!
Viola, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Czy do pryszczatych przyjmujecie z miseczka C
?
Viola, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jesli chodzi Ci o deski Tereski- to oczywiscie ze nie! I bardzo prosze nas tutaj nie mobbingowac ostentacyjnym afiszowaniem sie rozmiarem!!! jedyna akceptowana w tej kwestii litera alfabetu jest A!
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:No ja tylko chciałam się dowiedzieć o jakim rozmiarze rozmawiacie
Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozmia A to ja mam bez stanika
-
Viola wrote:
Kasik303, Bursztyn, inessa, Andzia33, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Viola wrote:U mnie jest tak ze nie dalabym rady przeciagnac wiadomosci do 8 tygodnia, bo moj M zaraz po staraniach dzwoni i pyta czy jestem w ciazy;-)! i kaze sobie pokazywac wykres i musze mu zdawac relacje z mierzenia tempki itd
Mango, Kasik303, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Viola wrote:
Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:No i widzisz Bursztynku, nastepna PC (Podstepne Cycatki)! Kasik napisal ze musi swoje zwijac (tere fere) a Mango ze niby brzuszek wystaje na rowni z wiadomo czym. Ale my sie nie damy wkrecic...
-
Kasik303 wrote:Ty BURSZTYNEK bo ja zara do tego Birmingham sie wybiore i ci naprawde pokarze cycki
albo chcesz, zebym juz nigdy sie nie pozbierala i reszte zycia spedzila w przytulnym szpitalu bez okien?
bo tak jak Viola mowila, zobacze jak to jest jak ktos ma cycki i juz sobie z tym nie poradzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 14:37
Viola, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość