35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
...tylko ze ja moje to co powinnam miec z przodu a czego raczej nie mam nazywam pryszczami...tak mi kiedy moja mama dokuczala:-) radzila stosowac masc na pryszcze no i trauma zostala do dzisiaj;-)
inessa, Kasik303, Andzia33, Jolka76, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o nie, konkurencji nie przyjmujemy, to jest Kasiu tak jak z facetami, oni nie znosza drugiego samca z wiekszym przyrodzeniem, tak my biedne Tereski nie bedziemy sobie brac do klubu cycatek! zeby nas draznily obnoszac sie ze swoimi kulkami....nie wiem jakie zdanie ma Bursztynek w tej spraiwe..
inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaka konkurencja...one w pierwszej polowie cyklu to jak nalesniki do rolowania wygladaja ;)wiec jak ich nie zroluje to tez Tereska
No dajcie szansenapewno bede pasowac
Viola wrote:o nie, konkurencji nie przyjmujemy, to jest Kasiu tak jak z facetami, oni nie znosza drugiego samca z wiekszym przyrodzeniem, tak my biedne Tereski nie bedziemy sobie brac do klubu cycatek! zeby nas draznily obnoszac sie ze swoimi kulkami....nie wiem jakie zdanie ma Bursztynek w tej spraiwe..inessa, Jolka76, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
może zarzuć na plecy
Viola wrote:o matko, ale sie usmialam....hm...hm...no jesli faktycznie sa takie w pierszewj fazie to Cie przyjmiemy, ale po owulce musisz cos z nimi zrobic zebysmy nie mialy komplekosw...inessa, Kasik303, caffe, Bursztyn, Andzia33, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpoko jakis bandaz sie wymysli
Viola wrote:o matko, ale sie usmialam....hm...hm...no jesli faktycznie sa takie w pierszewj fazie to Cie przyjmiemy, ale po owulce musisz cos z nimi zrobic zebysmy nie mialy komplekosw...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySerio ja tam duzych cyckow nie lubie
wole takie pryszczyki
Chyba przezuce sie na kobiety
Viola wrote:o, nie pomyslalam o zarzucaniu na plecy, ale wtedy wyjdzie na to ze my jestes z przodu i z tylu Tereski, a Kasik bedzie mial po troszku z przodu i z tylu...Reni, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
oj tam oj tam nie bądźcie pazerne
albo tu albo tu
Viola wrote:o, nie pomyslalam o zarzucaniu na plecy, ale wtedy wyjdzie na to ze my jestes z przodu i z tylu Tereski, a Kasik bedzie mial po troszku z przodu i z tylu...caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
ale z kobietą dziecka nie zrobisz
ja tam jednak wolę kiełbasę
hahahaKasik303 wrote:Serio ja tam duzych cyckow nie lubiewole takie pryszczyki
Chyba przezuce sie na kobietyBursztyn, Mango, promyk, caffe, inessa, Andzia33, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasik303 wrote:Wiec sie pytam jak tu w tym Englandzie sie zachodzi
bez zamiaru pozostania i nie chciec byc w ciazy, wtedy 2 krechy murowane
Reni, Viola, Kasik303, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:...tylko ze ja moje to co powinnam miec z przodu a czego raczej nie mam nazywam pryszczami...tak mi kiedy moja mama dokuczala:-) radzila stosowac masc na pryszcze no i trauma zostala do dzisiaj;-)
inessa lubi tę wiadomość