35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySiemka laseczki
Wcale tak latwo sie w tym englandzie nie zachodzi
No chyba ze macie jakies inne metody
PS prosze o podanie
Reni wrote:ja byłam u niego pierwszy raz pierwszy cykl więc na razie nie
zobaczymy co teraz powie miałam do niego zadzwonić jakby @ przylazła!
Bozia w engladzie podobno się w ciąże zachodzi więc pędźBursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
a to pytaj Bursztynka chyba ona tak mówiła
Ty już tam siedzisz więc to się nie liczy
to dotyczy tylko tych co są na świeżo właśnie przyjeżdzają jak Bozia
Kasik303 wrote:Siemka laseczki
Wcale tak latwo sie w tym englandzie nie zachodzi
No chyba ze macie jakies inne metody
PS prosze o podanieBursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni tez mam pojutrze badanie prolaktyny i progesteronu, chociaz mialam robione to 2 miesiace temu i bylo ok.
Ale to juz ostatni cykl badan krwi i w przyszlym cyklu ma lekarz mi dac jakies hormonki na podrasowanie
Chociaz szczerze myslalam ze uda sie bez...
Reni wrote:Siedzę w klinice na drugie pobranie krwi zobaczymy czy moja prolaktynka mnie zaskoczyReni, Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo mi moze bedzie lepiej jak przyjade do Polandu
18 lat temu sie udalo, to moze czas zmienic taktyke
Reni wrote:a to pytaj Bursztynka chyba ona tak mówiła
Ty już tam siedzisz więc to się nie liczy
to dotyczy tylko tych co są na świeżo właśnie przyjeżdzają jak BoziaReni, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
A ja sie martwie nie dosc ze dzisiejszym spadkiem tempki to jeszcze tym ze mnie cycki pierwszy raz w zyciu nie bola po owulacji! Zawsze kilka dni po owu robily mi sie ciut pelniejsze i bolaly, dosc mocno a teraz nic, po prostu nic.Zalamka.
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola olej te tempki (chociaz wiem ze nie latwo) a moze tym razem cycki nie bola bo dzieje sie cos zupelnie innego
Moze tez zasrany PMS nie przyjdzie, i tego ci zycze
Viola wrote:A ja sie martwie nie dosc ze dzisiejszym spadkiem tempki to jeszcze tym ze mnie cycki pierwszy raz w zyciu nie bola po owulacji! Zawsze kilka dni po owu robily mi sie ciut pelniejsze i bolaly, dosc mocno a teraz nic, po prostu nic.Zalamka.Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ja tak właśnie miałam w tym cyklu.. najpiękniejszy czas do tej pory.. zawsze kroku nie mogłam zrobić ani przewrócić się na drugi bok
a w tym cyklu pięknie bezboleśnierewelacja
tak chcę co miesiącViola wrote:A ja sie martwie nie dosc ze dzisiejszym spadkiem tempki to jeszcze tym ze mnie cycki pierwszy raz w zyciu nie bola po owulacji! Zawsze kilka dni po owu robily mi sie ciut pelniejsze i bolaly, dosc mocno a teraz nic, po prostu nic.Zalamka.Kasik303, Andzia33, Mango, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Kasik, chyba nie oleje mierzenia temp bo jestem uzalezniona od tego...a ciagle mam nadzieje ze to implantacja albo chwilowy spadek temp....
Reni, a ja lubie ten czas po owu poniewaz wtedy widac chwilowo ze mam cos w biustonoszu, a przed owu to jestem tereska ( z przodu deska, z tylu deska)...Bursztyn, Reni, Andzia33, inessa, Jolka76, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja też się sobie bardziej podobam w drugiej części cyklu - od owulacji. Mój M twierdzi, że natura wie, co robi - dawniej, jak wszyscy latali nago w plemionach dzikich- to kobitki stawały się atrakcyjne bardziej właśnie w okresie owu i po..no i wtedy samce się jakoś kręcili bardziej koło takich...może coś w tym jest..
Bursztyn, Andzia33, inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym chciala byc Tereska
mi to te moje cycki rosna po owulacji jak balony
Viola wrote:Kasik, chyba nie oleje mierzenia temp bo jestem uzalezniona od tego...a ciagle mam nadzieje ze to implantacja albo chwilowy spadek temp....
Reni, a ja lubie ten czas po owu poniewaz wtedy widac chwilowo ze mam cos w biustonoszu, a przed owu to jestem tereska ( z przodu deska, z tylu deska)...Reni, Viola, Andzia33, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
O kurcze to ja mam inaczej , ja wole siebie pzred owulacja...nie puchne, ladne cycuszki, nie mam humorow itp
Bozia3 wrote:Ja też się sobie bardziej podobam w drugiej części cyklu - od owulacji. Mój M twierdzi, że natura wie, co robi - dawniej, jak wszyscy latali nago w plemionach dzikich- to kobitki stawały się atrakcyjne bardziej właśnie w okresie owu i po..no i wtedy samce się jakoś kręcili bardziej koło takich...może coś w tym jest..inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Moj M od razu wyczuwa najmniejsza zmiane, bo ma co wziac do reki;-)a wiesz Kasik ze ja tez sie pocieszam ze moze nie bola mnie moje pryszcze bo to jest TO!!!! tak wlasnie niektore staraczki pisza ze w tym cyklu w ktorym zaszly czuly sie zupelnie inaczej...i na to licze...
Kasik303, Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucky, ja w ost. ciazy mialam tak ze test ciazowy mi nie wychodzil jeszcze tydzien po terminie miesiaczki. Wkutzylam sie i poszlam na bete po 2 czy 3 dniach i z ciekawosci kontynuowalam tez testy domowe. dopiero po tygodniu wyszla mi bardzo blada kreska testowa. Wiec jesli jest u Cieie sytuacja ze musisz byc pod kontrola lekarza od pierwszych dni to idz na bete, bo to jest jednak bardziej wiarygodne niz domowe testy.
Kasik303, Andzia33, Lucky, inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny