X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D :D niose troche nadziei kochane bo rzeczywiście smutno się u nas zrobiło, no cóż wiem takie życie ale jak zawsze mi powtarzacie zawsze jest nadzieja <3 <3 <3

slash, Bursztyn, samira, promyk, Bozia3, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, uzupełniałam sumiennie wykres, ale nie miałam kiedy wszystkiego przeczytać, dziś nadrabiam. Tęskniłam za Wami. 9 lipca mam wizyte i gin, mam nadzieję ze będzie to przed owulacja, w zasadzie powinno i będzie widać kiedy owulacja, niestety nie było wolnego terminu wcześniej.

W końcu znalazłam fajne zdjęcie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2013, 20:45

inessa, Bursztyn, promyk, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A który to będzie dzień cyklu? 16? Trochę późno chyba...

inessa, slash, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak pusto dzisiaj!
    U nas jest tylko 15 stopni ale nie pada

Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A który to będzie dzień cyklu? 16? Trochę późno chyba...
    Tak 16 ale mi ostatnio owulke wyznaczyło najpierw na 18 a potem na 20 dzien cyklu. Ciekawe czy tym razem tez tak będzie.

inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, wnosisz troche nadzieji avatarkiem, bardzo ladny :)

slash, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam
    a my z G kupiliśmy sobie sofę modułową z narzutą ciemnoszarą z IKEA :D

I orbitreka ale nie tego co kiedyś pokazywałam a 4*droższego (niestety raty) :O

łóżeczko już jutro w domku a orbit albo jutro albo we wtorek :)
    no to bedziecie dzialac na wszystkich poziomach ;)

Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    :D :D niose troche nadziei kochane bo rzeczywiście smutno się u nas zrobiło, no cóż wiem takie życie ale jak zawsze mi powtarzacie zawsze jest nadzieja <3 <3 <3
    bo tak jest :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dzięki Bursztynku - jutro kupię w aptece - na razie znalazłam w lodówce miód z propolisem - to sobie zapodałam w herbatce..:)

Coś tu się zrobiło pusto i smutno na forum...
    no i schrupac czosnek- niezawodny :) tylko nie kazdy lubi badz jest w stanie to zrobic (ja osobiscie uwielbiam).

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Slash, wnosisz troche nadzieji avatarkiem, bardzo ladny :)
    :)

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czosnek jest bardzo dobry taki w słoiczku chyba z jakimiś ziołami, nie pamiętam dokładnie - firmy ole, bardzo dobry polecam, nie czuc w ogóle jego ostrego smaku.

Bozia3, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snów Wam życzę, ja zmykam :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na gardło skuteczna (nie mylić z dobra ;) ) jest sól emska. Bez recepty można ją kupić w aptece i pić w ciepłej, przegotowanej wodzie.

Bozia3, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2013, 03:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia na gardelko moze ta cytrynowka nie pomogla bo ona ma cukier, a cukier moze powodowac rozmnazanie bakterii, musialabys czysta walnac! :) Z ta waga to u mnie tak, ze sie waze i sama nie wierze, ciuchy coraz luzniejsze, ale jak patrze w lusterko to mi sie wydaje, ze wygladam tak samo jak mialam to 72 kg, moze mam juz anoreksje :) No jeszcze tylko 17 dni diety i przerwa bo w hotelu gdzie jedziemy jest jedzonko wliczone w koszty, wiec napewno nie bede patrzyla na te pysznosci i sie martwila ze przytyje, postaram sie tylko duzo plywac zeby to spalic, no i wznawiam staranka w lipcu wiec dieta idzie w diably, postaram sie tylko zdrowo odzywiac zeby ta wage jakos utrzymac.
    Samirka no to moze sie uda cos zmajstrowac na tej nowej sofie :) Musicie ja przeciez wyprobowac :) o ile juz nie zmajstrowalas bo wykres przepiekny!
    Wrocilam spalona z basenu i zaliczylam pare godzin plywania, czuje sie jakbym przebiegla 100 kilometrowy maraton, ale jest cudownie tak sie zrelaksowac. No ale coz weekend sie skonczyl trzeba wrocic do codziennosci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 05:31

Bozia3, samira, Reni, anna maria, Bursztyn, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku mowisz ze wilgotny klimat anglii sprzyja - no to moze zajze do Slough i zrewiduje swoj starch jesli chodzi o lotniska. Ale teraz to raczej nie bo zostalo 34 dni do przylotu mojego M . Moze pojade na swieta lub ferie. Zabiore mlodsza core- bo starsza sie boczy na tatusia.
    Jolka ty to masz dobrze - umiesz plywac! Ja zawsze sloze jako boja - tu jest grunt. Formalnie nad woda czuje sie jak kaleka.....

Bozia3, Bursztyn, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra ide spac - jestem po nocce spiochy i musze troche odespac nocna zmiane :-) :-) :-)

Bozia3, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

Promyk
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    temperatura nie za rewelacyjna, ale ponizej podstawowej nie spada, nadzieja się tli
    najgorsze że w domu testów brak
    lecę do apteki

Bozia3, Mango, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola co to za dieta? gratuluje sukcesów!

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Bozia na gardelko moze ta cytrynowka nie pomogla bo ona ma cukier, a cukier moze powodowac rozmnazanie bakterii, musialabys czysta walnac! :) Z ta waga to u mnie tak, ze sie waze i sama nie wierze, ciuchy coraz luzniejsze, ale jak patrze w lusterko to mi sie wydaje, ze wygladam tak samo jak mialam to 72 kg, moze mam juz anoreksje :) No jeszcze tylko 17 dni diety i przerwa bo w hotelu gdzie jedziemy jest jedzonko wliczone w koszty, wiec napewno nie bede patrzyla na te pysznosci i sie martwila ze przytyje, postaram sie tylko duzo plywac zeby to spalic, no i wznawiam staranka w lipcu wiec dieta idzie w diably, postaram sie tylko zdrowo odzywiac zeby ta wage jakos utrzymac.
    Samirka no to moze sie uda cos zmajstrowac na tej nowej sofie :) Musicie ja przeciez wyprobowac :) o ile juz nie zmajstrowalas bo wykres przepiekny!
    Wrocilam spalona z basenu i zaliczylam pare godzin plywania, czuje sie jakbym przebiegla 100 kilometrowy maraton, ale jest cudownie tak sie zrelaksowac. No ale coz weekend sie skonczyl trzeba wrocic do codziennosci...
    Jola - widzisz, jednak wujek Dukan niezawodny..:) ALe super, że sobie odpoczniecie i gotowe jedzonko na Was czeka -żyć nie umierać.. :) Jak wrócisz, to kontynuuj 2 i 3 fazę, bo wszystko pójdzie w diabły, a szoka by było :)

Bursztyn, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ,a u mnie tempka troszkę spadła jak widać na wykresie ,ja już nie wierze ze coś z tego będzie i czy wogóle będzie (chociaż cykle niby długie ,ten jest dziwny a termin z poprzedniej @ to 7.07) :( :( :(

Bozia3, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 792 793 794 795 796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ