35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, uzupełniałam sumiennie wykres, ale nie miałam kiedy wszystkiego przeczytać, dziś nadrabiam. Tęskniłam za Wami. 9 lipca mam wizyte i gin, mam nadzieję ze będzie to przed owulacja, w zasadzie powinno i będzie widać kiedy owulacja, niestety nie było wolnego terminu wcześniej.
W końcu znalazłam fajne zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2013, 20:45
inessa, Bursztyn, promyk, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:witam
a my z G kupiliśmy sobie sofę modułową z narzutą ciemnoszarą z IKEA
I orbitreka ale nie tego co kiedyś pokazywałam a 4*droższego (niestety raty)
łóżeczko już jutro w domku a orbit albo jutro albo we wtorek
Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dzięki Bursztynku - jutro kupię w aptece - na razie znalazłam w lodówce miód z propolisem - to sobie zapodałam w herbatce..
Coś tu się zrobiło pusto i smutno na forum...tylko nie kazdy lubi badz jest w stanie to zrobic (ja osobiscie uwielbiam).
Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia na gardelko moze ta cytrynowka nie pomogla bo ona ma cukier, a cukier moze powodowac rozmnazanie bakterii, musialabys czysta walnac!
Z ta waga to u mnie tak, ze sie waze i sama nie wierze, ciuchy coraz luzniejsze, ale jak patrze w lusterko to mi sie wydaje, ze wygladam tak samo jak mialam to 72 kg, moze mam juz anoreksje
No jeszcze tylko 17 dni diety i przerwa bo w hotelu gdzie jedziemy jest jedzonko wliczone w koszty, wiec napewno nie bede patrzyla na te pysznosci i sie martwila ze przytyje, postaram sie tylko duzo plywac zeby to spalic, no i wznawiam staranka w lipcu wiec dieta idzie w diably, postaram sie tylko zdrowo odzywiac zeby ta wage jakos utrzymac.
Samirka no to moze sie uda cos zmajstrowac na tej nowej sofieMusicie ja przeciez wyprobowac
o ile juz nie zmajstrowalas bo wykres przepiekny!
Wrocilam spalona z basenu i zaliczylam pare godzin plywania, czuje sie jakbym przebiegla 100 kilometrowy maraton, ale jest cudownie tak sie zrelaksowac. No ale coz weekend sie skonczyl trzeba wrocic do codziennosci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 05:31
Bozia3, samira, Reni, anna maria, Bursztyn, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku mowisz ze wilgotny klimat anglii sprzyja - no to moze zajze do Slough i zrewiduje swoj starch jesli chodzi o lotniska. Ale teraz to raczej nie bo zostalo 34 dni do przylotu mojego M . Moze pojade na swieta lub ferie. Zabiore mlodsza core- bo starsza sie boczy na tatusia.
Jolka ty to masz dobrze - umiesz plywac! Ja zawsze sloze jako boja - tu jest grunt. Formalnie nad woda czuje sie jak kaleka.....Bozia3, Bursztyn, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
Jolka76 wrote:Bozia na gardelko moze ta cytrynowka nie pomogla bo ona ma cukier, a cukier moze powodowac rozmnazanie bakterii, musialabys czysta walnac!
Z ta waga to u mnie tak, ze sie waze i sama nie wierze, ciuchy coraz luzniejsze, ale jak patrze w lusterko to mi sie wydaje, ze wygladam tak samo jak mialam to 72 kg, moze mam juz anoreksje
No jeszcze tylko 17 dni diety i przerwa bo w hotelu gdzie jedziemy jest jedzonko wliczone w koszty, wiec napewno nie bede patrzyla na te pysznosci i sie martwila ze przytyje, postaram sie tylko duzo plywac zeby to spalic, no i wznawiam staranka w lipcu wiec dieta idzie w diably, postaram sie tylko zdrowo odzywiac zeby ta wage jakos utrzymac.
Samirka no to moze sie uda cos zmajstrowac na tej nowej sofieMusicie ja przeciez wyprobowac
o ile juz nie zmajstrowalas bo wykres przepiekny!
Wrocilam spalona z basenu i zaliczylam pare godzin plywania, czuje sie jakbym przebiegla 100 kilometrowy maraton, ale jest cudownie tak sie zrelaksowac. No ale coz weekend sie skonczyl trzeba wrocic do codziennosci...ALe super, że sobie odpoczniecie i gotowe jedzonko na Was czeka -żyć nie umierać..
Jak wrócisz, to kontynuuj 2 i 3 fazę, bo wszystko pójdzie w diabły, a szoka by było
Bursztyn, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam ,a u mnie tempka troszkę spadła jak widać na wykresie ,ja już nie wierze ze coś z tego będzie i czy wogóle będzie (chociaż cykle niby długie ,ten jest dziwny a termin z poprzedniej @ to 7.07)
Bozia3, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość